Back to Question Center
0

Tippek a semaltről, hogyan blokkolhatják a nem kívánt referral forgalmat

1 answers:
A Semalt Digitális Szolgáltatások Nik Chaykovskiy szakértője lényeges információt szolgáltat arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet megbirkózni a nemkívánatos referral forgalommal egy szempillantás alatt.

Leggyakrabban nagyszámú e-mailt és üzenetet kapunk a közösségi médiában irreleváns és nem kívánt forgalomról. Hadd mondjak el neked, hogy ez a fajta forgalom a spam webhelyekről származik, és semmi köze a hitelességhez. Ehelyett elriasztja a Google Analytics szolgáltatást, és a Google figyelmen kívül hagyhatja az AdSense szolgáltatás letiltását. Ezért kell a lehető leghamarabb megszabadulni a hamis és nem valódi forgalomtól.

A kis- és nagyvállalatok számára a SEO fontos, mivel weboldaluk nem tud jó rangot elérni nélküle. Itt készítettem néhány tippet és hasznos információt e tekintetben:

Megszabadulni a pókok és botok összes látogatásától

Elsőként ki kell zárnia az ismeretlen pókoktól és robotoktól származó látogatásokat. Ezt úgy teheti meg, hogy beállítja a beállításokat az admin panelben. A Google Analytics sok lehetőséget és szűrőt kínál számunkra. Megengedik nekünk, hogy megakadályozzuk a botok és pókok megjelenését, amelyek károsak a honlapunkra és általános hírnevére.

A Referral Spam és a Ghost Spam közötti különbség

E cikk során tájékoztatnám az olvasóinkat arra vonatkozóan, hogyan lehet megkülönböztetni a bejövő levélszemét és a szellemes levelek között..Hadd mondjak el neked, hogy a szellemes levélszemét közvetlenül a Google Analytics-fiókjába kerül. Káros az Analyticsen, míg a beérkező levelek spamje akkor fordul elő, ha webhelye hamis forgalmat, látogatásokat, találatokat és promóciókat kap. Nagyon fontos, hogy ezt a spamküldést a lehető leghamarabb leállítsuk. Egyes webhelyek szűrőket használnak, hogy megakadályozzák a spam eljövetelét. Beállíthatja beállításait és számos szűrőt is létrehozhat.

Mindig blokkolja a gyanús fórumokat / weboldalakat

Nagyon fontos, hogy letartóztassák a kétes fórumokat és az összes többi levélszemetet. Ehhez menjen az adminisztrátorhoz, és hozzon létre szűrőket. Blokkolja annyi IP-t, amennyit csak lehet, hogy biztosítsa az internet biztonságát. Ennek során óvatosnak kell lennie, ha helyesen helyezi el az URL-t. Abban az esetben, ha helytelen URL-t helyeztek el, akkor valószínűleg elveszítik a Google Analytics hozzáférését, vagy több hétig blokkolják. Ez a módszer csak akkor hasznos, ha nagy számban tiltja le a spam-hivatkozásokat. Ennek semmi köze a szellemes spamhez, és semmilyen módon nem tud működni.

Ezzel a technikával több URL-t is letilthat. A spamelt nyelvek blokkolása a Google Analytics szolgáltatásban Kötelező, hogy blokkoljuk a spameket a Google Analytics szolgáltatásban. Ehhez jelentkezzen be a Google Analytics-fiókjába, és válassza ki az egyéni szűrőt. Ezután be kell állítania a nyelvi beállításokat, és aktiválni kell a Go gombot. A szűrők általában huszonnégy órát vesz igénybe a helyes működéshez. Annyi szűrőt ellenőrizhet, amennyit csak akarsz, miután ez az idő telt el. A szűrőmintában legfeljebb 255 karakter megengedett, és hozzá kell adni a szellemes spam terjedésének elkerüléséhez. Remélem, élvezted ezt a cikket. Ezekkel a tippekkel könnyedén megtarthatja Google Analytics-mentését a szellemes spam, a rossz és az illegális forgalom ellen Source .

November 28, 2017