Back to Question Center
0

Semalt tanács: Hogyan távolítsuk el véglegesen a trójai falat Patched_c.lyt kézi eszközökkel

1 answers:

A Patched_c.ly trójai falak majdnem megegyeznek a Trojan Horse Patched_c.lxt verziójával. Azt is mondhatjuk, hogy ugyanolyan természetűek. Ennek az az oka, hogy ugyanazon típusú trójai vírusnak nevezik őket, amelyik a rootkit, amely képes a számítógépes rendszer sebezhetőségeinek kiszűrésére és következésképpen átvállalására. Az ilyen típusú vírusok vezérlik a számítógépet, és kizárhatják a felhasználót, még a legalapvetőbb funkcióktól is. Ennél is fontosabb, hogy ezt a felhasználó engedélye nélkül teszik meg.

Ezek a jellemzők gyakoriak a legtöbb trójaiakkal, mivel még a "Trojan.Win64 / Sirefef.W" is ugyanazokat a szolgáltatásokat ábrázolja. Ők a lehető legkevesebb lehetőséget kapnak arra, hogy megtámadják a rendszert. A Patched_c.lyt trójai nem más, mint pusztító. Nem célozza meg a pontos információkat a számítógépen. Minden útját pusztítja el, ami az abnormális működéshez vezet. Szélsőséges esetekben egy fájl összességében elfogyhat a mappákban és a folyamatok listájában megjelenő ponttól.

A trójaiak ne habozzanak betörni egy számítógépes rendszert. Mire a felhasználó megállapítja, hogy vannak olyan rosszindulatú programok, amelyek a rendszerre hatnak, a vírus rendszerint már integrálódott és sikeresen telepedett le a rendszerbe. El tudja becsapni a felhasználót abban, hogy úgy gondolja, hogy közzéteszi a legitim hirdetéseket és előugró ablakokat. A Patched_c.lyt trójai program néha még kínál segítséget a potenciálisan veszélyes kártevők eltávolításában.

Ezek a rendszeresen futó beágyazott trójai programok folyamatosan bosszantó hirdetései és figyelmeztetései néha nagyon idegesek lehetnek. A felhasználóknak arra kell törekedniük, hogy hagyják abba a figyelmet a figyelmeztetések gyakoriságára, és kezeljék azt aggodalom szempontjából. Minél több a figyelmeztetés, annál nagyobb a veszélye a számítógépes rendszer számára.

A cikk azzal magyarázza, hogy ez a fajta vírus hogyan károsítja az eszközeidet, és mik a kiküszöbölési módjai. A szaktudást a Semalt Digitális Szolgáltatások - Ivan Konovalov vezető szakértője nyújtotta.

A trójai program Patched_c.lyt fájlja manipulálhatja a számítógép böngészőjét más káros szoftverek letöltéséhez és telepítéséhez. Ezért potenciálisan veszélyesebb fájlok portálaként működik. Azonnal a felhasználó rájön, hogy egy számítógép a fent leírtak szerint jár el, le kell állítania az összes tevékenységet, és be kell szkennelni a hibákat. Elképzelhető, hogy sokan nem értik meg a rendszer fertőzött módját. A trójai program Patched_c.lyt fájlok csendes gyilkosok, mivel elrejtik azokat a webhelyeket, amelyek nem biztonságosak és azokat a számítógépen való csatornázásra használják.

A trójai programozott fertőzés tünetei

  • A vírus átirányítja az internetkapcsolatokat a kívánt helyekre, és irányítja a felhasználót egy olyan webhelyre, amely azt állítja, hogy problémákat talált a számítógéppel.
  • A kép hátterei és a böngésző kezdőlap beállításai megváltoznak.
  • Több hirdetési előugró ablak.
  • Az anti-malware és víruskereső programok leállítása.
  • Egyes programok letiltása.
  • A vírus a személyes adatok kinyilatkozásához vezet.

Patched_c.lyt trójai fal eltávolítása

Az alábbiak a módszerek, hogyan lehet megszabadulni a trójaiaktól

1. Nyissa meg a feladatkezelőt, kattintson az összes folyamatra, válassza ki a kívánt folyamatot, és válassza véget.

2. Törölje a rosszindulatú rendszerleíró bejegyzéseket a Windows rendszerleíró fájlokból.

Következtetés

Ha az ember megérti a szöveget, és követi a meghozott intézkedéseket, biztonságban kell lenniük a trójai falu Patched_c.lyt vírusától. Ha valaki nem sikerül eltávolítani a vírust, akkor vannak olyan képzett szakemberek, akik segíthetnek ezzel Source .

->
November 28, 2017