Back to Question Center
0

Semalt Szakértő: WordPress Vs. Shopify - Mi a legjobb?

1 answers:

A legtöbben tudják, hogy a WordPress a legjobb és leghíresebb tartalomkezelő rendszer, amely jelenleg közel 60% -os piaci részesedéssel rendelkezik a CMS piacain. Nem meglepő vagy sokkoló, hogy a különböző fejlesztők jobban szeretik a WordPress-t más tartalomkezelő rendszerekkel szemben. A Wordpress a PHP-ben írt nyílt forráskódú, webalapú weboldal készítő program.

Michael Brothers, a Semalt Digital Services csúcs szakértője, ebben a tekintetben vonzó gyakorlatot jelent.

Shopify vs WordPress:

A Shopify a befogadott platform, amely nem engedi, hogy saját weboldalainkat vagy külső szervereinket, például a GoDaddy-t, weboldalainkat fogadja. Ebben az értelemben ez teljesen más a WordPressénél, és a Shopify szerverétől függ weboldalunkon, és nem fogadhatjuk el helyi szinten. A befogadott platformok számos izgalmas előnnyel járnak, beleértve a napi biztonsági mentést, a PCI-kompatibilitást, a korlátlan sávszélességet, valamint az alapértelmezett szolgáltatók SSL-tanúsítványát.

Ezzel szemben a WordPress önálló host. Ez azt jelenti, hogy könnyen elhelyezheti saját webhelyét vagy blogját bármely szerveren, és szerkesztheti a PHP fájlokat az Ön igényei szerint. De ha vállalkozása kezd méretezésre, a sávszélesség fizetése vagy a különálló tárhelyszolgáltatók megfizetése nem feltétlenül lesz könnyű az Ön számára. Fontos, hogy néhány plugint, például WooCommerce-t adjon hozzá, hogy a WordPress webhelyek közül a legjobban kihasználhassa.

Az alapvető tartalmi elemek:

Az összes tartalomkezelő rendszerben van néhány alapvető elem. De a WordPress esetében felveheti az egyéni leveleket, oldalakat, kategóriákat, widgeteket és más hasonló dolgokat.

  • WordPress Shopify
  • Egyéni hozzászólás típusok Gyűjtemények kategóriák formájában
  • Különféle termékek
  • Hozzászólások Több cikk
  • Oldalak Különböző oldalak

A WordPress funkcionalitásának kiterjesztése:

A WordPress esetében egyszerűen telepítheti a plug-ineket, beállíthatja a widgeteket és a menüket, és megváltoztathatja a témákat a webhely funkcionalitásának kiterjesztése érdekében. Például, a WordPress weboldala nem az e-kereskedelmi összetevőkből áll, ezért telepítenie kell a WooCommerce bővítményt az egyedi egyéni bejegyzések és az e-kereskedelmi funkciók engedélyezéséhez.

A Shopify App Store:

Ha Shopify felhasználó vagy, akkor speciális alkalmazásokkal bővítenie kell szolgáltatásait. A Shopify app store-ban megtalálhatók a legfontosabb Shopify alkalmazások. Egy alkalmazás telepítéséhez menjen a Shopify menü Alkalmazások szakaszába, és kattintson a Shopify App Store látogatása gombra. Itt kiválaszthatja a telepíteni kívánt alkalmazásokat. A telepítés után használhatja ezeket az alkalmazásokat, és integrálhatja őket a webhelyére.

Shopify téma struktúrák vs WordPress téma struktúrák:

A WordPress és más tartalomkezelő rendszerek, mint a Drupal és a Blogger, szülő és gyermek témák közül választhatnak. Fontos, hogy megfelelő témát válasszon az Ön weboldalához, gyönyörű és professzionális megjelenést adva. Ezzel szemben a Shopify témái soha nem frissülnek automatikusan. De nem kell aggódnia, mivel manuálisan frissítheti őket. A Wordpress témák nem használják a Liquid nyelvet a megvalósításukhoz, de a Shopify témák ezt a nyelvet használják. A folyékony nyelv segítségével a fejlesztők dinamikusan betölthetik a tartalmat az üzletbe. Fontos, hogy a témák további könyvtárakat tartalmazzanak, függetlenül attól, hogy WordPress-on vagy Shopify-ban használják-e azokat. A Shopify üzletek csak akkor fogadják el a témák könyvtárszerkezeteit, miközben a WordPress webhelyek is működhetnek nélküle.

Következtetés

Biztonságos azt mondani, hogy a WordPress a legtöbb weboldalt és blogot az interneten használja, és több funkcióval rendelkezik, mint a Shopify. Azonban a tartalomkezelő rendszert az igényei alapján választhatja ki. A SEO célokra és a megfelelő optimalizálásra, a WordPress jobb, mint a Shopify és testreszabhatóbb. Továbbá, a WordPress-ban, mint a Shopify-ban, könnyedén szerkeszthetők az alap URL-struktúra, a permalink és a SEO-hez kapcsolódó dolgok, például címek, leírások, csíkok, képcímkék és címek Source .

November 30, 2017