Back to Question Center
0

Semalt Szakértő: WordPress Ingyenes Szójegyzék Plugins - Top Tanácsadó Expert

1 answers:

Ha a WordPress webhelyének sok a tartalma, és belefáradt a megismételt definíciókra és kifejezésekre, akkor a lehető legrövidebb időn belül telepítenie kell a szószedet plugint. A szószedet-bővítmény segít elkerülni a sokszorosított tartalmat, és hónapok után hónapok óta szerveznek meghatározásokat és feltételeket. Ezek a WordPress bővítmények lehetővé teszik, hogy a cikkek fogalmai a szójegyzékben található fogalmakhoz kapcsolódjanak, és időt takarítsanak meg. A szószedet-bővítmények lehetőséget adnak arra, hogy azonos oldalakat mutassanak be ugyanazon a weboldalakon, és a látogatókat az egyik oldalról a másikra vigye, csökkentve a visszafordulási arányát.

Itt, a Semalt vezető szakembere Alexander Peresunko beszélt a WordPress webhelyek legjobb és legátfogóbb szószedetéről

1. Szótár doboz

Ez a WordPress egyik leghíresebb szószedete. Ha jó szókincset és feltételeket szeretne látni a látogatóknak, akkor telepítse ezt a plugint, és aktiválja a lehető leghamarabb. Ezt a plugint a WordPress Plugins könyvtárából érheti el, és megváltoztathatja a blogja szerinti beállításait.

2. Click2Refer virtuális szótár

Ha szeretné átirányítani olvasóit különböző kifejezésekre és weboldalakra, akkor a Click2Refer Virtual Dictionary a megfelelő szószedet plugin az Ön számára. Különböző kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, és bármely WordPress webhelyhez vagy bloghoz integrálható. Segít megőrizni a látogatókat a webhelyén, hiszen a bejegyzései jól felépítettek és nagyszerűek.

3. Dupla kattintású szótár keresése

Ez a félelmetes szószedet plugin könnyen telepíthető és költségmentes. Ha pontosan úgy működik, ahogy a név, javasolja. Miután telepítette és aktiválta ezt a szószedet plugint a WordPress webhelyén, könnyen ellenőrizheti tartalmának vagy cikkeinek minőségét, és javíthatja az online szókincset. Csak be kell illesztenie a szószedetlistát minden egyes weblapra, és egyre több embert kell vonzania a webhelyére, növelve értékesítéseit és sok pénzt keresni.

4. Enciklopédia Pro

Ez a beépülő modul létrehozza a felhasználóbarát felületet az ábécéses tartalom és az utómunkák navigálásához. Ez a fantasztikus szószedet plugin költségmentes és használható mind a WordPress, mind a blogger weboldalain. Ez egy kiterjedt listája az angol szavak, kifejezések, rövidítések és szinonimák közül választhat. Az ingyenes verzió korlátozott számú opciót tartalmaz, de a fizetett verzió sok ajánlatot és ajánlatot nyit fel Önnek.

5. WP Szószedet

Ez a WordPress felhasználók egyik leghíresebb és legjobb szószedete. Ez a szótár és szószedet szerelmeseinek készült, és könnyen telepíthető. A plugin segít fenntartani az olvasóinak figyelmet és hangsúlyt az ingyenes szolgáltatásokkal és kiemelkedő elrendezéssel.

6. Lexikográfus

Itt van egy másik csodálatos és hasznos szószedet és szótár plugin az Ön számára. A Lexicographer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy webes tartalmakat szervezzenek, és néhány perc alatt szószedeteket adjanak az összes weboldalnak. Nem kell semmit tenni a HTML kódjához, mivel ez a plugin sok munkahelyet telepített egyszer. Bár nem frissített egy darabig, a plugin még mindig hűvös Source .

November 30, 2017