Back to Question Center
0

Semalt szakértő az online csalásokról - Mit, hogyan

1 answers:

Az internetes csalások előfordulása egyre nagyobb. Ma, amikor bámulod a monitorranem tudom megmondani, hogy ki valóságos és ki csaló. Ők (a rossz fiúk) megtanulják maguk eltakarni magukat és megtagadni több ezer emberta lelki nyugalmat a rémületekkel.

Ugyanakkor megvédheti magát. Könnyű: ismerkedjen meg a közönséggelonline csalások. Jason Adler, a szakértő Semalt ,úgy véli, hogy ez bizalmas információkat, bankadatokat és pénzt tart.

Mindig ne felejtsd el, hogy soha nem küldhetek pénzt, vagy nem adhatok ki hitelkártya adatait bárkinek, akit sem tudsz és nem bízol.

Romantikus átverés

Ismerkedés weboldalak segítettek több ezer szeretetet találni. Sajnos néhány rossz elemaz internetes társkeresést rossz irányba helyezte. Vigyázz. A társkereső csalás legit társkereső oldalakon és azokon létrehozott oldalakon jelent meggyapjú gyapjas emberek. Ez történik:

  • Egy hamis weboldalon (amely jogszerűen jár), a csaló vádolja Önthozzon létre egy fiókot, csatlakozzon és kommunikáljon a potenciális szerelmesekkel / partnerrel. Ennek elkerülése érdekében nézze meg a társkereső oldalak áttekintését, hogy tudja, mi vanjó és mi nem.
  • A törvényes honlapon a csaló létrehoz egy számlát. Úgy teszik, minthaérdeklődjenek téged, de valójában nem jó. Ezután hoznak egy beteg rokonot vagy vészhelyzetet, amelyre pénzre van szükségük:egy részét, amelyre felkérnek, hogy bejusson be. Más esetekben ajándékokkal maguk is örömmel fogadják magukat, majd kérik bankjaikategy ígérettel, hogy pénzt küld.

Verseny, lottó és nyereményjátékok átverés

Ez messze a leggyakoribb típusú e-mail és online átverés. Kap egy e-mailt vagy együzenet a közösségi médiaszámláján, amely tájékoztatja Önt arról, hogy nyert egy olyan díjat, amelyet követelhet, ha fizet vagy megadja hitelkártyaadatait.Keményen próbálják meggyőzni, hogy adókötelezettség vagy valami ilyesmi..Ne becsapták. Ez egy álom. Ez egy átverés. Ha tenem vett részt semmilyen sorsoláson, söpörésen vagy jótékonyságon, akkor légy óvatos.

Spam csalások

Ezek betölti a bejövő postafiókot. Ebben az átverésnél egy személy úgy tehet, mintha érdekelneaz Ön termékei / szolgáltatásai, vagy olyan szervezet lehet, amely érdekli az üzleti tevékenységet. Ha pénzt kérnek, hogy segítsen nekik feldolgozniegy fizetés a végén, akkor lehet, hogy egy csúnya meglepetés. Néha kérik a hitel részleteit, bár ebben az esetben,úgy tennének, mintha a bankja vagy bármely olyan törvényes szervezet lenne, amellyel gyakran kölcsönhatásba lépnek. Ne kattintson semmilyen linkre, hacsak nem hívta a bankotmegerősíteni ugyanezt. Ezenkívül felmerülhet a túlfizetéses átverés is, amelyben az ügyfél azt állítja, hogy túlfizetett egy szolgáltatásért.Visszatérítést kérnének tőled.

Foglalkoztatási átverés

Jó példa lenne a "munka otthonról" példa, amely több ezer embert ígérdollárt a kis munkához. Más esetekben jó munkát és jó díjazást garantál. Van egy fogás. Önnek díjat kell fizetniebiztosítja a munkát. Ne veszítse el a pénzét egy ilyen átverésnél.

Árverés vételi / eladási

Az online vásárlással és licitálással foglalkozó embereknél átverés történt:a vételi / eladási árverés átverés. Ha licitál egy termékért, és nem nyeri meg az üzletével kapcsolatos ajánlatot. Akkor hívást kap valakitőlazt állítva, hogy a nyertes ajánlattevő leiratkozott, és most megnyerted az ajánlatot. Mit akarnak? Üzleti tevékenység a platformon kívül (weboldal). nemmernek ezt tenni. A pénzedet elkábítják, és nem kapod meg az árat (bármit is ajánlottál).

Tenyésztő átverés

Ebben az online csalóban egy kutyatenyésztő bemutatja a kölykeit, amik őeladási. A regisztrációs dokumentumokat és sok képet küldenek. Az üzlet véglegesítéséhez fel kell kérni a szállítási díjat, amely majd meg fog jelennivissza kell téríteni. Végül fizetni fogsz, és nem fogsz kiskutyát szerezni. A vonal is megváltozik Source .

November 28, 2017