Back to Question Center
0

Semalt Részvények Tippek a Spam e-mailek megakadályozására

1 answers:

A spam jelenleg állandó szerepet játszik mindennapi életünkben. A 2011-es statisztikákból az összes kapott e-mail üzenet 77,8% -a spam volt, ami tíz e-mailből 8. Senki sem szeretne spam-e-mailt küldeni, mivel néhányan a személyazonosság-lopások vagy vírusfertőzések mögött vannak. Az adathalászat és a rosszindulatú programok nyomon követhetők a spam e-mailekhez. Például 319 e-mail közül az egyik az adathalászat, és a 281 e-mail közül az egyik rosszindulatú program. Ezért a levélszemét jelentősen befolyásolhatja az üzleti rendszert.

Ross Barber, a Semalt Ügyfél sikertöke menedzsere az alábbi módokon kínálja az e-mail üzenetek befogadására kényszerítő spamek számának csökkentését.

1. A szükséges óvintézkedések megtétele

A legtöbb esetben, mielőtt egy spammer elkezdi a spamelést, ismernie kell a címzett e-mail címét. Ezért a felhasználóknak összetett felhasználóneveket kell használniuk, nehogy kitalálhassák. Az általuk használt szoftver rendszerint egyértelmű és egyszerű címeket biztosít. Ezenkívül előzetesen előzetesen meg kell jeleníteni egy e-mailt, mielőtt megnyitná. Ha az e-mail spamnek tűnik, jó ötlet lenne törölni.

2. Kerülje az online e-mail címek beillesztését

A robotok képesek arra, hogy több ezer e-mail címet gyűjthessenek azokról a webhelyekről, amelyek e-mail címeket generálnak..Különleges óvintézkedések a fórumokba való bekapcsolódás vagy a termék promóciókra való jelentkezéskor bölcs döntés. Ha valaki be kell jelentkeznie ezekhez a szolgáltatásokhoz, ne használjon üzleti vagy otthoni e-maileket. E célból speciális e-mail működik a legjobban.

3. Győződjön meg arról, hogy nem lehet e-mail címet szkennelni

Egyes esetekben a felhasználóknak el kell hagyniuk az e-mail címüket egy bizonyos webhelyen. Ezért a szakértők azt javasolják az embereknek, hogy kreatív üzleti vagy e-mail címeket használjanak, ha be kell jelentkezniük ezekre a webhelyekre. Biztosítja, hogy a spambotok nehezen találják fel a személy e-mail címét. Például szabad használni a karakterek kombinációját. Továbbá, opcionális az e-mail cím kép-rögzítési funkciójának használata. A különbözõ böngészõverziók számára ismerõs felhasználóknak is JavaScriptre van szükségük az e-mail dinamikus megjelenítéséhez.

4. Blokkolás és spam bejelentése a Gmailben

A Google automatikusan észleli a levélszemetet, és elhelyezi egy spam mappába. Annak érdekében, hogy megkönnyítse a Google számára ezt a szűrést, minden gyanús e-mailt jelentenie kell. A Gmail olyan funkciókat kínál, ahol a "Jelentés tiltása" gombra kattint, és azonnal blokkolja. Ily módon az adott feladó minden e-mailje semmilyen módon nem érheti el a személy e-mail címét.

5. Kerülje a mellékletek feltöltését spam e-mailekbe

Bizonyos spam mellékletek tartalmaznak betöltött trójai programokat, amelyek megfertőzhetik a számítógépet. Ezek a trójaiak csapdába esnek a számítógépben, mert feliratkozik egy levélszétosztási láncra. Más esetekben a trójai a számítógéppel megoszthat spam e-maileket az e-mail listán lévő partnereknek vagy másoknak. Ilyen sebezhetőség esetén a spammer az egyén névjegyzékét tenyerében tette, így spam-ekként áldozik.

Következtetés

A számítógépek és az üzleti vállalkozások biztonságának megőrzése érdekében a szakértők azt tanácsolják az embereknek, hogy biztonsági okmányokat használjanak a számítógépek beolvasására annak biztosítása érdekében, hogy azok ingyenesek és a rosszindulatú programoktól mentesek. A SafeBytes által biztosított egyéb források, például a TotalSystemCare kiválóan alkalmasak a szemétdobozok törlésére, a számítógépek felgyorsítására és a teljesítmény növelésére Source .

November 28, 2017