Back to Question Center
0

Semalt: Minden, ami az adathalászkodásról és a spamekről szól

1 answers:

Bosszantó üzenetek és hirdetések fogadása az e-mail címedben és postafiókodban nagyon bosszantó lehet. Az e-mail címére küldött e-mail üzenetek közül néhány sebezhetővé teszi a rosszindulatú hacker eltávolítását. Egy teljes szervezet weblapja lecserélhető egy csalási e-mailre kattintva, amelyet általában levélszemétnek neveznek. A rovartalan e-mailek átirányítják a végfelhasználókat a rosszindulatú webhelyekre, ahol könnyedén manipulálhatók legitimszerű díjakkal. A weboldal biztonságának kell a legfontosabbnak lennie.

Az adathalász csalás részeként a spam üzenetek és az e-mailek nagyon veszélyesek. Az adathalász csalás manipulálja a számítógép-felhasználókat, hogy kattintsanak egy olyan linkre, amely megköveteli a bankadatok adatait.

Julia Vashneva, a Senior Ügyfél Menedzser Semalt figyelmezteti Önt arra, hogy a spammerek tömeges számú e-mail küldésével érkeznek tömeges számú számítógép-felhasználókhoz a következő célok elérése érdekében:)

  • Fenyegetések és rosszindulatú programok felfedezése
  • Végezze el az adathalász csalásokat azzal a céllal, hogy hozzáférjen a hitelkártya-adatokhoz és a fiókkal kapcsolatos jelszavakhoz
  • Néhány dollár készítése a PC-felhasználóktól, akik válaszolnak az üzenetükre

Tippek az adathalász-átverés és spam e-mailek védelméről

A számítógéphasználók csökkenthetik a spammerek által küldött levélszemétek számát a Semalt szakemberei által előterjesztett alábbi tippeket .

A nyilvános e-mail cím felvétele

A nyilvános e-mail cím elsősorban a nyilvános fórumokon történő csevegésre és regisztrálásra szolgál. Az e-mail címet használó számítógépes felhasználók csökkenthetik a spam e-mailek számát különböző e-mail címek használatával, gyakran használják ezeket az e-mail címeket.

A böngészők frissítése

A böngészők legfrissebb verzióinak használata segít blokkolni a spammereket abban, hogy ne küldjenek el nagy mennyiségű levélszemetet. A frissített böngészők könnyedén észlelik a levélszemét-üzeneteket, mint az elavult verziókhoz képest.

Privát e-mail címek használata

Az Ön privát e-mail címét bizalmasan kell használni. A felhasználónév és a jelszó kombinációjának elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy csalódást okozzon a hackereknek. A szakemberek felvétele a számítógép biztonságának nyomon követéséért jobb helyzetbe kerül, hogy ne csak elkerüljék a támadást, hanem blokkolják a spammereket, hogy elkerüljék az e-mailek eljuttatását.

Vegyük fontolóra a csalás elleni szűrők

A telepített rosszindulatú programok elleni számítógép segítségével blokkolhatja a spammereket a spam-e-mailek küldésére. Prémium anti-malware verziót használjon a levélszemét-ellenes beállításokkal és a biztonsági szolgáltatásokkal szemben.

A szemetes e-mailek fogadása mindenképpen kellemetlen lehet. Ha a számítógépet naprakészen tartja, a legjobb kártevő-ellenes verziókkal a legjobb megoldás. Kerülje az e-mailek kattintását, anélkül, hogy ellenőrizni fogja a feladó legitimitását. A spammerek által küldött spam levelek számának csökkentése érdekében ne válaszoljon a levélszemétre, és ne kattintson a támadók által küldött hamis leiratkozási e-mailekre. E-mail címének gyakoribb módosítása szintén működik. Egy e-mail címmel való munkavégzés nagy veszélyt jelent a számítógépes végfelhasználók számára. Például a spammerek továbbra is találják a kombinációkat, miközben továbbra is ellenőrzik a böngészőjüket Source .

November 28, 2017