Back to Question Center
0

Semalt: Meggyőző Tippek a Deadly Python ügynök eltávolításáról Windows operációs rendszerről

1 answers:

A Python egy halálos számítógépes vírus, amelyet végfelhasználói számítógépre telepítenek anélküla tulajdonos engedélye. Worm.Python.Agent a trójai család letális családjába tartozik. A Python ügynök a leghalálosabb vírusmivel lehetővé teszi más rosszindulatú programok számára, hogy a teljes ellenőrzést követően lépjenek be a számítógépbe. A Python vírus képes lassítani az általános teljesítményta számítógépeden.

Worm.Python.Agent vírus összegyűjti az értékes adatokat, és módosítja azt úgy, hogya hackerek könnyedén átvehetik teljes mértékben a számítógépét csendben az Ön engedélye nélkül. Böngészés az interneten aktív anti-vírus nélkülnagyon veszélyes. Azok a számítógép-felhasználók, akik hajlamosak a szabad szoftver letöltésére, sebezhetőek a vírus telepítéséhez. A Python ügynök halálosvírus, amely módosítja a böngészési beállításokat az eredeti konfiguráció megváltoztatásával. A böngésző ellenőrzése után Python vírusátirányítja a számítógép felhasználóját egy rosszindulatú oldalra.

Julia Vashneva, a Semalt ,feldolgozza a Python Agent fertőzés okait és hogyan kell megszabadulni.

A Python vírus telepítése a számítógépre olyan rosszindulatú hackerek számára tesz lehetővé, amelyek képesekhozzáférhet az online preferenciáihoz, a fiókkal kapcsolatos jelszavakhoz és az online banki adatokhoz. A vírus kockázati hatása nagyon magas.Worm.Python.Agent a következő módon tud propagálni a számítógépbe:

  • Ingyenes szoftverek letöltése a piacon.
  • A számítógép csatlakoztatása fertőzött USB-kkel és más adathordozókkal
  • Kihúzva a rosszindulatú előugró ablakokat szörfözés közben.

Hogyan lehet megakadályozni, hogy számítógéped fertőzött legyen a Worm programmal?.Python.Agent vírus

  • Kerülje a pop-up-okat a szörfözés során.
  • A letöltött szoftver telepítésekor mindig használja az egyéni telepítési módszert.
  • Prémium vírusirtó telepítése a számítógépedbe

A Python Agent eltávolítása a számítógépről a kézi módszer használatával

A Worm.Python.Agent a rendszer megváltoztatásával kézi úton eltávolítható a számítógéprőlmappát, hogy rejtett és regisztrációs fájlokat érjen el a számítógépen. Kattintson a "Rendezés" gombra, és kattintson a rejtett adatbázis rejtett mappájárafájlokat. Az "OK" gombra kattintva törölheti a beállításjegyzékfájlokat, és alkalmazhatja a módosításokat.

A Python Agent vírus eltávolítása a Windows operációs rendszertől

Nem kell pánikba ütni, ha észleli, hogy a számítógépet Worm.Python.Agent fertőzte megvírus. Kattintson a "Start menü" gombra, és válassza ki a számítógépen telepített összes alkalmazást. Távolítson el minden rosszindulatú programot, mint a Pythonvírus telepítése a számítógépre a Vezérlőpult alatt található "Program eltávolítása vagy módosítása" gombra kattintva.

A Worm.Python.Agent vírus eltávolítása a böngészőből

A böngészési előzményeidet átvevõ rosszindulatú programok eltávolításához lépjen aChrome Browser és válassza a "Menu" menüpontot. Menjen a speciális beállításokra, és kattintson a bővítményre. Kattintson a "Trash ikonra" a kiterjesztések alatt éskattintson az "Eltávolítás" lehetőségre. Az Internet Explorer programot használó felhasználók számára válassza a "Adja hozzá a kezelőfelületet" opciót, és kattintson az "Eszközök" gombra. választ"Eszköztárak és bővítmények", és keresse meg a Python vírust. Kattintson a "Eltávolítás" gombra a vírus végleges eltávolításához a számítógépről.

Worm.Python.Agent egy halálos vírus, amely átveszi a számítógép irányításátés a böngészési előzmények. A számítógépen történő telepítés után a Python vírus összegyűjti az Ön releváns adatait, és megosztja ezeket az információkatrosszindulatú hackerek, akik előnyt szereznek Önnek. Annak megakadályozására, hogy a vírus érintse a számítógépet, mindig frissítse az anti vírusát és ütemezverendszeres beolvasások a rosszindulatú programok fertőzésének észlelésére és megelőzésére Source .

November 28, 2017