Back to Question Center
0

Semalt - Hogyan lehet az e-mailt felszabadítani a rosszindulatú programoktól és a vírusoktól?

1 answers:

Mivel a web kifejlesztett és fejlett, így képes a kockázatra. Mivel lényegében mindenkinek van e-mail fiókja, a fertőzés véletlenszerű letöltése ugyanolyan egyszerű, mint egy magányos e-mail olvasása vagy egy átirányító kapcsolat kinyitása. Miközben nem tudsz minden helyzetre felkészülni, az alapvető webes tudatosság és a víruskereső alkalmazás használata lehetővé teszi a számítógép számára, hogy tartózkodjon fertőzés vagy rosszindulatú program megszerzésétől.

Számos hatékony módszer létezik arra, hogy stratégiai távolságot tartson a rosszindulatú programoktól és fertőzésekektől, amelyek az Ön által kiváltott esély után jelentősen csökkentik a számítógépes fertőzések mennyiségét és a szervezet megszervezését.

Ebben a cikkben Andrew Dyhan, a Semalt Ügyfél sikertulajdonosa a legjobb módja annak, hogy az üzeneteket átirányíthassa a legtöbb társadalmi építési trükköt figyelmeztető üzenetek keresésére.

Ezek az üzenetek egy olyan e-mailhez hasonlítanak, amelyet remélni fog a postaládájában felfedezni. Lehet, hogy kap egy e-mailt, amelynek kapcsolata anélkül, hogy túlnyomórészt elhagyná a bosszúálló kódot, amely megfertőzheti a számítógépet..Néhány kulcsfontosságú figyelem középpontjában áll, hogy figyeljen minden egyes e-mailben, és ha egy e-mail gyanúsnak tűnik, akkor egy pillanatra el kell érnie a szakembertől. Az első lépés megérteni, hogy mi az adathalász e-mail jelzése, és hogyan távol tartja őket. Az esély arra, hogy nem vagy 100% -ig biztos abban, hogy az e-mail, amelyen a gander egy igazi kék, kéknek kell lennie, gyorsan törölnie kell.

A kísérő módszerek lehetővé teszik az e-mailben a rosszindulatú programok és fertőzések kérdésének kezelését:

Kutatás normál fertőzést szállító technikák

Általánosságban elmondható, hogy alapvetően megértette, hogy mit nem szabad megnyitni a kezdetektől, az ön költségének hatalmas mérlegelését fogja kezelni. Mivel a fertőzés és a rosszindulatú ágazat mindig a változások jeleit mutatja, és az ügyfelek figyelmének figyelembevételével igazodik, meg kell vizsgálnia az aktuális szállítási stratégiákat.

Soha ne válaszoljon e-mailek készítésére

A rendszeres e-mailek néhány esete magában foglalja azokat az egyéneket, akik közelednek Önhöz az egyedi adatokhoz, azzal a céllal, hogy készpénzt adhassanak, kívülről beilleszkedjenek szórakoztató vagy rajzoló médiában, és felkeltsék a felnőtt szórakoztatás vagy frissítés kedvezményeinek kihasználását. Az e-mailek bármelyikének megnyitása alapvetően megzavarhatja a számítógépet, így ha gyanúsnak tűnik, egyszerűen törölje azt.

Két gyanús adatok ellenőrzése

Ha a véletlenszerű alkalmazásból olyan e-mailt kapsz, amelyből kiderül, hogy a számítógépét beavatkozta, ellenőrizze az adatokat az antivírus programon keresztül az e-mail megnyitása előtt.

Kapcsolja be az e-maileket a sügér csúcsok

Mivel a tartalom elcsúszott csúcsok megnézik az e-mail tartalmát, korlátozva annak szükségességét, hogy érintse meg az e-mailt, hogy meghatározza a téma - akkor lehet bekapcsolni tartalmi felülvizsgálatok a kiválasztott e-mail előnye.

Megbízható e-mail ügyfél keresése

Az e-mail adminisztrációval foglalkozó bármelyik élvonalbeli élvonal, például a Gmail egy tisztességes kezdési hely, és a rekord felállítása után újra felújíthatja e-mail adminisztrációs biztonsági beállításait Source .

November 28, 2017