Back to Question Center
0

Semalt Expert: Surefire módja annak, hogy megvédje a webhelyet a hackerek ellen

1 answers:

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy webhelyének semmi jelentősége nincs feltörni. Webhely lehetamelyet a hacker veszélyeztet a kiszolgáló spam küldésére vagy ideiglenes kiszolgálónak az illegális fájlok befogadására. A hackerek célozzák meg a weboldaltszerverek a bitcoinok kijuttatásához, botnetekként vagy felszabadító keresletként. A hackerek az automatizált szkripteket használják, hogy megpróbálják megsérteni az internetetkihasználni a szoftver sérülékenységeit.

Az alábbiakban néhány Igor Gamanenko, a Semalt Ügyfél sikertöke, hogy megvédje Önt és webhelyét.

Helyszíni szkriptek

A támadások ilyen formái bejuttatják a hülye JavaScript kódokat a weboldalra, amelyaz internetes böngészők névtelenül működnek, és megváltoztathatják a webes tartalmakat, vagy ellopthatják az érzékeny információkat, hogy visszajussanak a hackerhez - точка доступа mikrotik..Egy weboldala rendszergazdának gondoskodnia kell arról, hogy a felhasználók ne tudják sikeresen beilleszteni a JavaScript tartalmát az oldalán. Olyan eszközök használatával, mint a tartalombiztonságA házirend irányítja a böngészőt, hogy korlátozza, hogyan és milyen JavaScript fut az oldalon.

Hibaüzenetek

A weboldal adminisztrátornak óvatosnak kell lennie ahibaüzenetek. Csak korlátozott hibákat adhat a felhasználóknak, hogy ne adjanak titkos adatokat a szerverein, példáuljelszavakat vagy API-kulcsokat.

A jelszavak

Rendkívül fontos, hogy összetett jelszavakat használj a szerverek eléréséhez vagyweboldalak adminisztrációs részében. A felhasználókat arra is ösztönözni kell, hogy erős jelszavakat használjanak fiókjaik biztosításához. Nagybetűs,kisbetűk, számok és speciális karakterek biztonságos jelszót alkotnak. A jelszavakat a hasítási algoritmus segítségével kell tárolni. Weboldala biztonságot egy új és egyedülálló só használatával lehet javítani.

Fájl feltöltése

A hacker-kísérlet megakadályozása érdekében célszerű elkerülni a feltöltött közvetlen hozzáféréstfájlokat. A webhelyére feltöltött fájlokat a Webrooton kívül egy külön mappában kell tárolni. Egy másik szkriptnek kell lennielétrehozva a privát mappában található fájlok letöltéséhez és a böngészőhöz való hozzáféréshez.

HTTPS

Ez egy protokoll, amely biztosítja az internet biztonságát. Ez garantálja a felhasználók számára eztaz általuk elvárt kiszolgálóhoz érkeznek, és egyetlen hacker sem képes átvágni az átmenő tartalmat. Hitelezést támogató honlapkártyák vagy egyéb fizetési űrlapok használhatnak hiteles cookie-kat, amelyeket bármely felhasználói kérelemmel elküldnek. Ez segít a hitelesített kérések hitelesítésébentávol támadások.

A webhely biztonsági eszközei

Miután elvégezte az összes fenti intézkedést, teszteli a webhely biztonságátalapvető. Ezt a legjobban a penetrációs vizsgálati eszközök segítségével végzik el, amelyek közé tartozik a Netsparker, az OpenVAS, a Security Headers.io és a Xenotix XSSExploit Framework. Az eszközök felhasználásának eredménye a potenciális aggodalmak széles skáláját és a lehetséges fejlett megoldásokat mutatja be.

November 28, 2017
Semalt Expert: Surefire módja annak, hogy megvédje a webhelyet a hackerek ellen
Reply