Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hogyan működik egy félelmetes tartalom marketing kampány

1 answers:

Néhány héttel ezelőtt közzétett tartalom a 60 Second Marketer bloghoz, amely a tartalommarketingre vonatkozó igazságot hangsúlyozta. A bejegyzés arra a pontra összpontosított, hogy a tartalommarketing önmagában nem segít megoldani minden problémáját.

Ahogy tökéletes, mint a tartalommarketing a webes látogatóknak az ügyfelekké történő átalakításához, ez csak egy eszköz a marketinges stratégiákban. A fizetett keresés, a közvetlen válasz, a mobilmarketing és a vizuális hirdetések a marketingben használt egyéb eszközök közé tartoznak.

Jason Adler, a Semalt ügyfelek siker menedzsere osztja meg tapasztalatait ezen a területen.

A nagy plusz a poszttól, amelyet egy pár hete tettem, az az, hogy kívánatos vitát váltott ki a 60 Second Marketer társadalom között. Ennek ellenére hiányzott egy olyan fontos kérdés, amely a tartalomszolgáltatókkal szembesül. És ez a kihívás azon a körön belül van, amire a figyelmed irányul.

A tartalomforgalmazók többsége szembesül azzal a kihívással, hogy egyetlen témára összpontosítson. Számtalan olyan paraméter létezik, amely képes felfogni a tartalommarketingek figyelmét.

Olyan helyzetekben, amikor e-könyvet, a közösségi média kampányt, a blogbejegyzést és az infografikus kampányt szeretnél kapni az ajtón, könnyű a munkád legfontosabb paraméterei. Így könnyű javítani kampányát a rossz kérdésekre összpontosítva.

Mielőtt olyan kérdéseket vitatnánk meg, amelyekre összpontosítanunk kell, legyen valami fontos dolog.

A vezérigazgatók nem foglalkoznak a tartalmi marketingkampányokkal. A vezérigazgató kiad egy levelet az éves beszámoló előterjesztése előtt, ahol mélyebb betekintést nyújt a társaságot érintő főbb kérdésekről és a problémák megoldására szolgáló intézkedésekről. Ebben a levélben a vezérigazgató az alábbiakban ismertetett egyetlen témára összpontosít.

A legtöbb tartalommarker a taktikára, például blogbejegyzésekre és e-könyvekre koncentrál, nem pedig az ügyfelek megszerzésére és a bevételek növekedésére.

Az alábbi problémák segítenek a tartalom marketingkampányai futtatásakor:

Elemezze a tájat - kérdezze meg munkatársait, hogy mit tartanak a legfontosabb középpontnak. Várják a legtöbbet, hogy inkább taktikai értelemben beszéljenek, mint objektív bölcsességről.

Újra energizálja erőfeszítéseit - győződjön meg róla, hogy a személyzet megérti, hogy a taktika fontosságától függetlenül sokat nem számít, ha az eredményre nem koncentrál. Ebben a perspektívában a kívánt eredmény az, hogy új ügyfeleket szerezzenek azzal a céllal, hogy optimalizálják a nyereséget.

Monitor Your Progress - nyomon követheti, hogy hányszor lehet ezen a héten belül, amikor eltér az új ügyfelek megszerzésének legfontosabb céljától. Fokozódjon inkább a növekvő bevételekre. Ne koncentráljon többet a taktikára. Ez nem jelenti azt, hogy a taktika nem kulcsfontosságú, vagy távol kell tartania a szemét tőlük. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy jobban kell aggódnia a végeredmények miatt.

Minden, ami hozzátok hozzá? Remélem, hogy így van. Tájékoztasson erről az eredményekről ezen a héten. Fogadni fogok a perspektívájával és a gondolatainkkal kapcsolatban, ahogy az év negyedik és utolsó negyedévében haladunk Source .

November 28, 2017