Back to Question Center
0

Semalt Expert az Internet Banking Security-en

1 answers:

A digitális elkövetők a számlákat kompromittálják és a hamisított csereprogramokat számos módon végzik. Komplex tervek, amelyek szerint a rosszindulatú szoftverek kihasználtsága sokat nyer. A csalók továbbra is sikeresen kereskednek a rekordokról, és készpénzt állítanak elő általánosan egyszerű, ember által tervezett támadásokkal, amint azt a Semalt , Oliver King ügyfelek siker menedzsere

A Hoodlums olyan kiterjedt adatállományt alkalmaz, amely tartalmazza a fiókneveket, az egyedi adatokat, a pénzkereseti pontokat és lényegesen többet. A Cybersecurity cég Hold Security megjelent a későbbiekben, hogy a földalatti webes felületen vásárolt közel 360 millió irattól elérhető lopott tanúsítványt talált. Továbbá, a csalók már bemutatták, hogyan állítják vissza a jelszavakat, hogy bővítsék elérésüket ezen információ tárolására, hogy az online pénzügyi egyenleghez jussanak.

Mi hamis információs ismeretanyagunk során követtük az ügyfeleinkkel szembeni támadások előrehaladását, amelyek több lakossági ügyfelet és kevesebb üzleti fiókot becsaptak legalább ötven banknak és minden méretű hitelszövetkezetnek. A támadások mindegyike magában foglalja a "figyelmen kívül hagyott titkos kulcs" elem kihasználását az ellenőrzés megakadályozására, és minden szervezetnek számos áldozata jelezte, hogy ha a bűnelkövetők elismerik, hogy egy rekordot hatékonyan tudnak kereskedni, akkor gyorsan követtek többet.

Általában, miután elérte a nyilvántartásokat, a bűnösök a webes számlafelügyeleten teljesítettek, ahol a rekordot, a felhalmozott adatokat, és utána a naplózást végezték..Az esetek oroszlánrészében az internetes megtakarítások révén nem törekedtek csereprogramokra.

Bár a pénzt megtartó internetes alapon nem folytattak cseréket, a költségvetési szerveknek mindenképpen figyelembe kellene venniük ezt a téves jelentéstételt. A törvényszegők jogellenesen kapták a nyilvántartásokat, és felhasználhatják az útvonalválasztékban felhalmozott adatokat a monetáris nyereségükért. Az egyéni adatok, a múltbeli történetek vagy részletekre vonatkozó információk, jelölések és információk ellenőrzése a nagykereskedelmi csalásokhoz és a csatorna választékával kapcsolatos szétkapcsolt téves megjelenítéshez használható.

A Crooks mindkét dinamikus rekordot és a letargikus rekordot (olyan számlákat, amelyeken tartalékok vannak, de nincs mozgás) kereskednek. Egy előre kiszámítható összetevő a Forgetett titkos kulcselem kihasználása a bejelentkezési eljárás befejezéséhez. A csaló beírja az ügyfél nevét, és megérinti a figyelmen kívül hagyott titkos kulcsfogást, amely egy tesztkérdést tartalmazott, a válasz, amelyre a csaló most már volt, majd ezt követően a jelszó visszaállítható.

Egyszer a rekordban a törvényszegők hasonló általános magatartási példát mutattak, és kétségtelenül keresik a rekordot és a balesetet. A leggyakrabban használt elemek: "Megtekintés az adatrögzítéshez", "Bill Pay History" és "Ellenőrizze a képeket".

Aversion tippek

  • Olyan biztonsági rétegek felépítése, amelyek biztosítják, hogy a hoodlums a legtöbb rekordot kizárja, nem csak rosszindulatú programokat.
  • A csere elmúlt és az online ügyintézés értékelése az ügyfelében nem szokványos magatartást jelent, beleértve a korábban említett példát is.
  • Ellenőrizze ügyfeleivel, hogy hamis hozzáférést biztosítson a lehető leggyorsabban. A korai váltás időt és pénzt takarít meg később.
  • Kihúzási eséllyel, hogy megtévesztő cselekvést találsz, különböző rekordokat kereshet összehasonlító tulajdonságokkal.
  • Ha hamis online rekordot állít fel, tegyen fel riasztásokat a rekordokra, és keressen valamilyen hamis mozgást az összes csatornán, különösen a faxküldési igényeket és a hamis ellenőrzéseket Source .
November 28, 2017