Back to Question Center
0

Semalt Expert az Internet Banking Security-en

1 answers:

A digitális elkövetők a számlákat kompromittálják és a hamisított csereprogramokat számos módon végzik. Komplex tervek, amelyek szerint a rosszindulatú szoftverek kihasználtsága sokat nyer. A csalók továbbra is sikeresen kereskednek a rekordokról, és készpénzt állítanak elő általánosan egyszerű, ember által tervezett támadásokkal, amint azt a Semalt , Oliver King ügyfelek siker menedzsere

A Hoodlums olyan kiterjedt adatállományt alkalmaz, amely tartalmazza a fiókneveket, az egyedi adatokat, a pénzkereseti pontokat és lényegesen többet. A Cybersecurity cég Hold Security megjelent a későbbiekben, hogy a földalatti webes felületen vásárolt közel 360 millió irattól elérhető lopott tanúsítványt talált. Továbbá, a csalók már bemutatták, hogyan állítják vissza a jelszavakat, hogy bővítsék elérésüket ezen információ tárolására, hogy az online pénzügyi egyenleghez jussanak - esqueci a senha do computador.

Mi hamis információs ismeretanyagunk során követtük az ügyfeleinkkel szembeni támadások előrehaladását, amelyek több lakossági ügyfelet és kevesebb üzleti fiókot becsaptak legalább ötven banknak és minden méretű hitelszövetkezetnek. A támadások mindegyike magában foglalja a "figyelmen kívül hagyott titkos kulcs" elem kihasználását az ellenőrzés megakadályozására, és minden szervezetnek számos áldozata jelezte, hogy ha a bűnelkövetők elismerik, hogy egy rekordot hatékonyan tudnak kereskedni, akkor gyorsan követtek többet.

Általában, miután elérte a nyilvántartásokat, a bűnösök a webes számlafelügyeleten teljesítettek, ahol a rekordot, a felhalmozott adatokat, és utána a naplózást végezték..Az esetek oroszlánrészében az internetes megtakarítások révén nem törekedtek csereprogramokra.

Bár a pénzt megtartó internetes alapon nem folytattak cseréket, a költségvetési szerveknek mindenképpen figyelembe kellene venniük ezt a téves jelentéstételt. A törvényszegők jogellenesen kapták a nyilvántartásokat, és felhasználhatják az útvonalválasztékban felhalmozott adatokat a monetáris nyereségükért. Az egyéni adatok, a múltbeli történetek vagy részletekre vonatkozó információk, jelölések és információk ellenőrzése a nagykereskedelmi csalásokhoz és a csatorna választékával kapcsolatos szétkapcsolt téves megjelenítéshez használható.

A Crooks mindkét dinamikus rekordot és a letargikus rekordot (olyan számlákat, amelyeken tartalékok vannak, de nincs mozgás) kereskednek. Egy előre kiszámítható összetevő a Forgetett titkos kulcselem kihasználása a bejelentkezési eljárás befejezéséhez. A csaló beírja az ügyfél nevét, és megérinti a figyelmen kívül hagyott titkos kulcsfogást, amely egy tesztkérdést tartalmazott, a válasz, amelyre a csaló most már volt, majd ezt követően a jelszó visszaállítható.

Egyszer a rekordban a törvényszegők hasonló általános magatartási példát mutattak, és kétségtelenül keresik a rekordot és a balesetet. A leggyakrabban használt elemek: "Megtekintés az adatrögzítéshez", "Bill Pay History" és "Ellenőrizze a képeket".

Aversion tippek

  • Olyan biztonsági rétegek felépítése, amelyek biztosítják, hogy a hoodlums a legtöbb rekordot kizárja, nem csak rosszindulatú programokat.
  • A csere elmúlt és az online ügyintézés értékelése az ügyfelében nem szokványos magatartást jelent, beleértve a korábban említett példát is.
  • Ellenőrizze ügyfeleivel, hogy hamis hozzáférést biztosítson a lehető leggyorsabban. A korai váltás időt és pénzt takarít meg később.
  • Kihúzási eséllyel, hogy megtévesztő cselekvést találsz, különböző rekordokat kereshet összehasonlító tulajdonságokkal.
  • Ha hamis online rekordot állít fel, tegyen fel riasztásokat a rekordokra, és keressen valamilyen hamis mozgást az összes csatornán, különösen a faxküldési igényeket és a hamis ellenőrzéseket.
November 28, 2017