Back to Question Center
0

Dicas De Semalt: 8 Maneiras De Proteger Seu Összefoglaló

1 answers:

Felfedezés arról, hogy valaki ellopta eredeti tartalmát fájdalmas és dühítő. Olyan tudáson alapszik, amelyet a foglalkoztatás vagy a személyes érdeklődés révén szerzett, vagy a különböző forrásokból kutatott és elfogyasztott időt töltötte. Aztán valaki jön, és elhelyezi a munkáját a helyén, a nevüket a sorban. Lehet, hogy időt vesz igénybe a szavak megváltoztatására vagy átrendezésére, de ez nyilvánvalóan a te munkád.

A tartalom védelmének fontosságáról Andrew Dyhan, a Semalt Digital Services szakértője elmagyarázza, hogyan csökkentheti a tartalom ellopásának esélyeit.

Plágiummérők

Számos eszköz áll rendelkezésre a plágium automatikus ellenőrzéséhez. Ezek az eszközök böngészhetnek az interneten, és olyan dolgokat tekinthetnek meg, mint a periodikus adatbázisok, hogy ellenőrizzék a plágium tartalmat. Gyakran azonosítják azokat a konkrét szavakat, amelyeket elloptak és egy adott munkában töredezett anyagot tartalmaznak. Ingyenes és fizetett eszközöket kereshet a keresőmotor "plagizációs ellenőrzése" keresésével.

Creative Szerzői Jogosítványok

Hatféle kreatív szerzői jogosítvány létezik. Ők szabályozzák, hogy mennyi tartalmat használhat, függetlenül attól, hogy valaki más használja-e az Ön tartalmát, és hogy felhasználható-e kereskedelmi célokra. Ha csak weboldalt indít el, bizonyos korlátozásokkal engedélyezheti bizonyos tartalmak használatát, mert a más webhelyeken megjelenő munkája felhívhatja az embereket webhelyére és növelheti vállalkozását. Készítsen néhány kutatást a különböző kreatív szerzői jogi engedélyekről, és válassza ki azt, amelyik a legjobban illik a jelenlegi helyzethez.

WordPress bővítmény

A WordPress-ből számos plugin közül az egyik a CopyProtect. Pontosan azt mondja, amit a neve mond: megvédi tartalmát attól, hogy kiemelje, másolja és beillesztse valahol máshol. Ez egyszerűen telepíthető, és ellentétben más olyan eszközökkel, amelyek ugyanazt teszik, nem befolyásolja a SEO-t.

A HTML védelme

A weboldal mögött található kódolás megőrzésével túlmenően megakadályozhatja, hogy a webhelyén megjelenő adatok másolását és beillesztését megakadályozzák. A HTML Guard olyan szoftver, amely megakadályozza a hackerek hozzáférését a forráskódhoz és máshol is.

Használjon vízjelet

Tegye fel a vízjelet mindent, amit közzétesz. Ezzel a webhelyről vett bárminek hozzá lesz rendelve a webhelye neve.

Regisztráljon a DMCA-val

Az 1998-as Digital Millennium Copyright Act lehetővé teszi a regisztrálást, cserébe azért, hogy fel legyen téve a jelvénye az Ön weboldalán. Ez a riasztás lehet, hogy tolvajok, hogy a munkád szerzői joggal védett, és beszámolhatnak róla, hogy ellopják.

Tartsd meg mindennem eredeti tervezetét

Ez megkönnyíti annak bizonyítását, hogy maga az ellopott munka eredeti szerzője volt. Mint az adóbevallások megőrzése, mindazok eredetijeit, amelyekkel a webhelyére feltöltöd, nagyon hasznos lehet, ha problémákba ütközik az úton.

Azonnal járjon el

Ha valaki ellopja a tartalmat a webhelyéről, jelentse be a lehető leghamarabb. Lépjen kapcsolatba webmestereikkel azonnal. Magyarázd el neked kreatív licencedet. Magyarázza meg a szerzői jogait. Ha nem sikerül eltávolítani a plagizált tartalmat, jelentse be őket a DMCA-nak. Gyorsan elérik az elkövetőt.

Lehetetlen garantálni, hogy kemény munka nem kerül másolásra, de a fenti lépések végrehajtásával csökkentheti annak esélyét, hogy ez megtörténjen veled Source .

November 28, 2017