Back to Question Center
0

Come Сirca Essere Pubblicato Su 3 Piattaforme Di Contenuti Superiore? Az Orientamento Di Esperto Di Semalt

1 answers:

A minőségi tartalom nem az egyetlen olyan tényező, amelyet meg kell fontolni, ha a nagy nevek a médiában szeretnének megjelenni, mivel belépési stratégiájuknak is meg kell felelniük. A verseny tovább növekszik, különösen, ha olyan cégekre irányul, mint a Forbes, a Huffington Post és az üzleti insider. Még akkor is nehezebb lesz, ha a kiadó igényei változóak.

Ha az egyik stratégiához ragaszkodik, amelyet a Semalt , Frank Abagnale vezető szakértője ad ki, akkor van esély a sikerre.

Pitch Mindent jelenti

A tartalomnak sokat kell vágynia, de a szerkesztők még nem tudják. A szerzőnek ezt a leírását úgy kell megfogalmaznia, hogy vonzó pályán indul. David K. William író, kiadó és vállalkozó azt állítja, hogy a hangmagasságnak nemcsak a szabványoknak kell megfelelnie, hanem csillagászatinak is, mivel a szerkesztők napi szinten megkapják a tömegeket. Az ilyen pályának rendelkeznie kell:

  • Megfogható tárgyi sor, amely körülbelül 15-20 másodpercet vesz igénybe a kiadó idejéből.
  • Egyértelmű és tömör szöveg.
  • Hiteles hang.
  • Egy jól ellátott blog, amely támogatja a pályát.

Relevancia és érték anyag

A két szempont leginkább az olvasó szükségleteiből ered. A szerzőnek úgy kell kezelnie a vendégfoltot, mint egy esélyt a márka termesztésére, de nem reklámozza a tartalmat. Daniel Vaczi az AdHere számára azt állítja, hogy egy egyénnek meg kell vizsgálnia publikációját, hogy azonosítsa, mi számít az olvasói bázisnak. A szerkesztőknek meg kell indokolniuk, hogy higgyenek az elkészített tartalomban. A célközönség megismerésével lehetővé válik, hogy a trendek mellett maradjanak és továbbra is tartsanak számukra fontos tartalmakat.

1..Változások a Huffington Postban

A kiadvány kedveli a vendég bloggereket, de 2015 októberéig bezárta az új hozzászólókat. Ennek oka Catherine Alford, a rendszeres közreműködő, a Careful Cents számára az volt, hogy a platformon elárasztott tartalom volt, mivel lehetővé tette az emberek feltöltését és nézze meg tartalmát azonnal. Ez nem jelenti azt, hogy az írók nem tudnak bejutni egy vendég bejegyzéshez, mivel csak határozatlan időre van szükség. A jövőbeli hozzászólóknak most a ház hangmagasság-formájára kell támaszkodniuk.

2. Forbes szereti a szerény írókat

Forbes leginkább olyan írókat veszi fel, akik korábban közzétettek tartalmat. John Steimle, a rendszeres Forbes-munkatárs, azt állítja, hogy a kiadvány olyan személyeket tekint meg, akiknek van pálya, és legalább hetente egy cikket elkötelezhetnek. A közösségi médiát vagy e-mailt használhat a Forbes-hoz. Ez az egyik módja annak, hogy kapcsolatba léphessünk a kiadvánnyal, amely lehetőséget nyújt arra, hogy megtudjuk, hogyan működik, és hogyan készítsünk el egy elkapható pályát.

Ha elégedett a pályájukkal, Forbes kéri őket, hogy küldjék el e-mailben az idea@forbes.com címen.

3. A Business Insider a legmagasabb minőséget szeretné

Több mint 60 millió olvasóval a kiadvány nagyszerű közönséget kínál az író számára, és csak szakértelmet igényel cserébe. Taylor Lorenz elmagyarázza, hogy a legtöbb BI munkatárs szakemberek különböző iparágakból. A BI arra kéri az összes lehetséges résztvevőt, hogy menjen át a meglévő anyagokon, hogy tudják, mit várnak a szerkesztők, mielőtt megadná a pályát.

Nagyon lehetséges egy "egyszeri" megjelenést tenni a Business Insider-nél. Ők is elfogadják az eredeti tartalmat már egy blog, mindaddig, amíg az írók saját jogait rá. A hozzászólók hozzászólásai a contributors@businessinsider.com címre, miközben hitelesítő adatokat, utólagos kategóriát és linket biztosítanak a korábban közzétett tartalomhoz.

Következtetés

A nagyobb tartalomhoz való expozíció sok munkát igényel. Vannak esetek, amikor az emberek szerencsére esnek és a nagy kiadóknak dolgoznak. Azonban annak ellenére, hogy az út sokáig múlik, a végeredmény minden erőfeszítést megtesz. Egy blog létrehozásával és egy márka fejlesztésével, és következésképpen az egyes szerkesztők hangmagas lépéseinek követésével, ez a cél elérése lehetségesbbé válik Source .

November 28, 2017