Back to Question Center
0

Az Iránymutatás a Semalt - Hogyan szabadítsd meg webhelyedet a hacker támadásoktól

1 answers:

Számos számítógépes bűnözés folyik az interneten. Ennek eredményeként az embereknek meg kell maradniuktisztában ezekkel az egyénekkel. Egy weboldal tulajdonosa számára az e-kereskedelem és az ügyfelek biztonsága az Ön tulajdonában vankezét. A hackerek az átveréses támadások, az adathalászoldalak, valamint a különböző rosszindulatú programok hackjainak alapját képezik, például az e-mailben található trójaiak használatátmellékleteket.

A hackerek általában több okból célozzák meg a weboldalakat. Lehet, hogy a versenyzőből származikoldalra, és arra törekszik, hogy webhelyét lefelé helyezze. Más esetekben a hackerek olyan személyeket is kereshetnek, akik személyes adatokat, például e-mail jelszavakat keresnekvagy akár hitelkártya adatait. A hackok sokféle formája létezik, amelyek többsége az áldozat szenvedését okozza.

Jack Miller, a világ vezető szakértője Semalt ,megvitat néhány tippet, amelyek megakadályozhatják Önt távol e hackerek ellen:

1. Használjon biztonságos jelszavakat.

A webhely adminisztrátoraként a jelszava óriási adminisztratív szerepet játszikbiztos, hogy az egész webhely biztonságos. Az egyszerű 12345 jelszavak nem biztonságosak és esélyt adhatnak a próba- és hibakód-támadásnak. Másesetekben ne használjon túl nyilvánvaló jelszavakat. A jelszó, például a születésnap vagy a gyerek neve nem elég biztonságos. Kellene lennieegy összetett szószerkezet, amely különböző típusú karaktereket kombinál különböző stílusokban..Biztosítania kell azt is, hogy bármely más fél használjaa webhelyek biztonságos jelszavakkal is rendelkeznek.

2. Használja a HTTPS szolgáltatást.

A biztonsági réteg védelme a webhelyének legjobbja lehet. Például,a HTTPS-hosting platformmal rendelkező webhelyek előnyei azoknál, amelyek nem. Ennek eredményeként a webhely biztonsága, valamint aaz ügyfeleinek nagymértékben függ a tárhelyedtől. Továbbá azok, akik hasznot húznak ezekből az ötletekből, biztonságossá válikamelyek a legtöbb hacker nem képesek behatolni.

3. Ismerje meg a szkripteket.

A legtöbb hacker kihasználja a szkriptek és a CMS platformok használatának erejét. Ezek a rendszerekolyan sérülékenységeket tartalmaznak, amelyeket egy meghatározott hacker át tud vezetni. Legyen tisztában az egyedi karakterek futtatásávalrendszer, mivel különböző típusú biztonsági rések vannak jelen ebben a fajta kódban. Például PHP, ASP ésA JavaScript számos lyukat jelenít meg a rendszerben. A legtöbb fejlesztő figyelmen kívül hagyja ezeket a hibákat és biztonsági intézkedéseket, de általában a legtöbb munkát tápláljahackerek. A különböző SEO és webmester eszközök segítségével megtalálhatja ezeket a hibákat és gondoskodhat róluk.

Következtetés

A hackelés a napi életünk részévé válik. A legtöbb ember, aki elköltjelentős mennyiségű internetes időszem van számos kihalási kísérletben. A helyzet rosszabbodik azok számára, akik különböző interneteket üzemeltetnekolyan eljárások, mint az adminisztrátorok az e-kereskedelmi webhelyekre. A hackerek feltörhetnek egy weboldalt, és le lehet hozni néhány alapvető szempontját, például a műveleteket.A Search Engine Optimization (SEO) erőfeszítései gyorsan egyszerűvé válnak az egyszerű, sikeres hackek miatt. Ennek eredményeképpen a biztonságaa webhely és az ügyfelek biztonságának biztonsága a webhely kezelőjeként kezében van. Az útmutatóban található tippeket használhatjaa webhely biztonságos, golyóálló a hackerek ellen Source .

November 28, 2017