Back to Question Center
0

Az Anti-Malware támadások útmutatója a Semalt-tól

1 answers:

A csalók és a támadók évente 10% -kal csökkentették a B2B és B2C vállalkozásokat. A Hackerek szerint a hackerek a felhasználók és a szociális platformok szaporításának módszereit sokkal magasabb szintre emelték, ahol jelenleg cash-transfer csalásokat és spam-e-maileket használnak, hogy elérjék a számítógép-felhasználókat.

Ryan Johnson, a Semalt vezető értékesítési vezetője betekintést nyújt a biztonságos rendszerek védelmére a támadásokkal szemben.

A nyilvános internet használatakor és az ismeretlen nyilvántartásból származó fájlok letöltésekor a figyelés kötelező előfeltétele. Sok céget és szervezetet levettek, mert a személyzet letöltötte a képeket és a szoftvereket egy rosszindulatú weboldalról. Néhány héttel ezelőtt a hackerek úgy döntöttek, hogy manipulálják a közösségi médiaplatform felhasználókat azzal, hogy olyan e-maileket küldnek nekik, amelyek legitim e-mailek. Hosszú távon a támadók személyes és pénzügyi információkat szereztek be a felhasználóktól a rosszindulatú weboldalakra való átirányítással.

Az internethasználat során frissített szoftverek és biztonsági programok frissítése az egyik olyan tényező, amely megakadályozza a csalók és a támadók kísérleteit. Vegye figyelembe az ismeretlen webhelyekről küldött e-maileket és hamis üzeneteket. A weboldal legitimitásának ellenőrzése mindig arra biztatja, hogy biztonságossá tegye fiókját.

Hogyan találhatók meg a csalók az adatok számítógépéről

A csalók kihasználják a tudatlan felhasználók előnyeit, hogy teljes hozzáférést biztosítsanak fiókjaikhoz. Gyakran használt csalók a számítógép megfertőzésére:

Adathalászat

Az adathalászat az egyik leggyakrabban használt trükk a felhasználók manipulálásához A hackerek olyan trójai vírusokat és egyéb rosszindulatú programokat küldnek, amelyek a fiókok kijavítását javasolják A trójai vírus a linkre kattintva hozzáférést biztosít a számítógéphez ahol ellenőrzi a böngészési előzményeket és más feladatokat.A pénzügyi és személyes információkhoz való hozzáférést követően a hackerek a lopási és csalási eseteket használják

Videó-alapú linkek

Számos közösségi média platformot panaszkodtak arról, hogy a barátok elküldtek egy linkre kattintva. A hackerek olyan videókat használták a rosszindulatú programok és a trójai vírus megszerzésére, amelyek később a linkre kattintás után telepítésre kerülnek a számítógépen.

Hogyan lehet blokkolni a rosszindulatú programok kísérleteit a számítógépén

Víruskereső telepítése

Az online vírusvédelem alapvető eszköz. A víruskereső olyan webhelyeket és linkeket észlel, amelyek rákattintás után kárt okozhatnak a számítógépen. A trójai vírus és a rosszindulatú fenyegetések elkerülése érdekében telepítse és tartsa naprakészen az anti-malware adatait.

Normál felhasználói fiókok használata

A rendszergazda beállításokkal rendelkező számítógépes fiók sebezhető a csaló által feltörve. Amikor szoftvert telepít a fiókjába, mindig használja az egyéni telepítési módot.

Soha ne telepítsen olyan programot, amely kétségbe vonja legitimitását

A program legitimációjának ellenõrzése a telepítés elõtt mindig támogatják. Kerülje el az ismeretlen szoftverek és programok telepítését vagy "igen" kattintását.

A tűzfal nagyon fontos a weboldal és az online biztonság szempontjából. A számítógépek beépített tűzfalat tartalmaznak, hogy blokkolják a csalók megpróbálják megfertőzni a számítógépet. A tűzfal úgy működik, hogy figyelmezteti a számítógép használóit, ha egy fertőzött malware vagy vírus települ a számítógépére. Legyen hatékony kampány, ha nem kattint a mellékletekre és a linkekre, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy a linkeket a legjobb barátja küldte el Source .

November 28, 2017