Back to Question Center
0

A Semalt Expert felvázolja az internetes csalások típusát és a módját, hogy elkerülje őket

1 answers:

Az internet mindenki számára nagy erőforrás. Sok vállalkozó veszi fel aaz e-kereskedelmi platform, mint az új marketing módszer. A weben van korlátlan esély és lehetőség minden indításra. Nagyvállalatok vannakfelvette ezt a lehetőséget és számos weboldalt készített. Marketingtechnikák, mint például a Search Engine Optimization segítik az online start-up kick indításátés formálódnak. Az emberek és a vállalkozások számos megfelelő nyereséget tudnak felmutatni a kliensek internetes oldalainak millióiból.

Az emberek azonban úgy gondolják, hogy internetes oldalakat hoznak létre, olyan számítógépes bűnözők, mint a hackerek és acsalók különböző típusú internetes csalásokat végeznek online. Ennek eredményeként mindenkinek óvnia kell az ilyen jellegű bűncselekményektől. El tudják vennivelük nagy összegű pénzeszközöket, valamint más nem kívánt bűncselekmények elkövetését online.

Andrew Dyhan, a Semalt A Digital Services, szabott néhány típusú internetes csalások, amelyek szembenéznek Önnel és módjaival, amelyek segítségével elkerülheti őket.

1. Hitelkártya-csalás

Számos hacker célozza a kereskedelmi weboldalakat és más online platformokat a hitelkártyák számára.A hitelkártyák lopása hackerek számára hozzáférést biztosít több millió ügyfél dollárhoz. Ráadásul az ellopott hitelkártyákat online sötét hálóban értékesítikolyan piacokon, mint az Outlaw. Fontos vigyázni a hacker módszerekre, mint például az SQL Injection, valamint egyéb módszerek, amelyek a csalók kompromittáljákaz online tranzakciók biztonsága..Ezenkívül elengedhetetlen, hogy az ügyfelek érzékeljék azokat a módszereket, amelyeket ezek a bűnözők használnak a kártyák ellopásáraés biztonságban tartják hitelkártyáikat. Sőt, csak megbízható webhelyekről helyezze el a kártyaadatokat.

2. Csalások és e-mailek

Az e-mailek biztonságos csatornát jelentenek a csalók számára, hogy elérjék céljukat. Másesetekben tömegsémákat lehet végrehajtani, amelyek lehetővé teszik a csalók számára, hogy az emberek több ezer dollárt elveszítsenek az interneten. Kerülje el az eljövendő e-maileketellenőrizhetetlen forrásokból. Más esetekben néhány biztonságos levélszemétszűrőben található néhány speciális levélszemétszűrő is használható. Ilyen egyszerű intézkedésekmegvédheti e-kereskedelmi vállalkozását az internetes csalások és más típusú támadások hatásától. Meg kell tartani a weboldalát ingyenvalamint egyéb típusú támadások.

3. Adathalászat

Az ilyen típusú internetes csalások magukban foglalják az információ átadásával kapcsolatos információkategy hamis oldal. A spam támadások többsége adathalászoldalakat és egyéb potenciálisan káros linkeket tartalmaz. Más esetekben,a spamszolgáltatók az e-mailben elhelyezhetik a trójaiakat tartalmazó mellékleteket. Ezek a vírusok számos hatást fejtenek ki a célgépre, például a böngészőrehacker. Adathalász technikákat is használhatnak az emberek irányítására a hamis fizetési oldalakon, amelyek ellophatják a hitelkártya adatait az egyéb bűncselekmények miatt.

Következtetés

Minden személy online. Ahogy az emberek mindenféle jótékony hatással vannakaz online startups, más rossz szándékú emberek a bűncselekményük végrehajtásának módszereit alkotják. Például, az emberek megőrzik az esélyüketmások kereskedelmi weboldalakon. Másrészt a hackerek fel tudják támadni és elvonni az ügyfelektől származó pénzeket, valamint lebontani a webhelyet. Ezútmutató segíthet az internetes csalások elkerülésében, amelyek szembe tudnak nézni Önnel, például a pénzmosással. A webhely és az ügyfelének biztonságaa kezedben van Source .

November 28, 2017