Back to Question Center
0

A Semalt Anti-Spam megoldást nyújt a megjegyzésekhez a WordPress-ben

1 answers:

Ha sok olvasót kapsz blogodra vagy weboldaladra, bármely blogger álma. Ugyanakkor sok spam észrevételt tapasztalhat a WordPress blogján. Számos módszer és eszköz létezik a WordPressben a spam elleni küzdelemben.

Az alábbiakban felsorolunk néhányat ezek közül az eszközök közül, amelyeket a Semalt , Oliver King vezető szakértő ír le.

1. Aktiválja az Akismetet

Ez az eszköz egy WordPress plugin, amely akkor jön, amikor már előre telepítve van. Bárki használja a WordPress programot, nem kell letöltenie ezt a plugint. A panel már jól használható, csak aktiválni kell. Aktiváláskor kap egy olyan API-kulcsot, amelyet a blog számos aspektusában felhasználhat. Az Akismet plugin megkeresi az összes megjegyzést a blogján, és szűrőket szűrővé teszi. Máskor rendszeres megjegyzéseket kaphat a spam szűrő. Létfontosságú lehet, hogy mindig a spammegjegyzéseken keresztül megnézzük, hogy van-e fontos e-mail.

2. Engedélyezze a Honeypot védelmet

A technika segítségével blokkolhatjuk a spam botokat. Ez magában foglalja a spam robbanó robotok azonosítását. Először telepítenie kell a WP Spam Fighter programot. Innen aktiválnia kell ezt a plugint..A beállítások menüből lehetőség van a Honeypot védelem engedélyezésére. Ez az opció tartalmaz egy rejtett űrlapot a megjegyzések területére, amely csak a botok számára látható. Ahogy a spam botok kitöltik az összes üres mezőt, előzetesen exponálhatják magukat.

3. Ne használja a "follow comment" linkeket

A webhelyek tulajdonosai néha "nem kommentálják" a linkeket, hogy a webhely sok forgalmat bonyolítson le. Ennek eredményeképpen ez a lehetőség sok spam észrevételt vonz, ami növeli a spam értéket a megjegyzésekben. Bizonyos esetekben a spam észlelésére szolgáló eszközök nem találják ezt a tartalmat, ami tovább romlik a helyzeten. Egyes hiteles felhasználók megjegyzéseket is találhatnak blogbejegyzéseikben. Ezek visszacsatolhatják a spam-megjegyzéseket. Vannak olyan plug-inek is, amelyek megoszthatják a linket a megjegyzésekkel. Ha nem olyan tartalmat használsz, amely megosztja ezt a tartalmat, akkor elkerülheti a spammegjegyzések sok példányát.

4. A Captcha hitelesítés használata

A WordPress tartalmaz egy WP-reCAPTCHA plugint. Ez a plugin egy olyan szolgáltatás, amely megköveteli egy engedélyezését a megjegyzések részben. A Captchas olyan trükköket használ, amelyek emberi intelligencia feladatot (HIT) igényelnek, például a normál dologgal kapcsolatos képeket. A felvételek képesek arra, hogy megkülönböztessék a valódi embert a számítógép botjától. Ezek az eszközök nagyon megnehezítik a felhasználók számára a megjegyzések benyújtását. A spamrobotokat az reCAPTCHA használatával blokkolhatja, mert gyorsan és hatékonyan blokkolja észrevételeit.

Következtetés

A spam gyakran hektikus és gyakran okoz némi veszteséget a számítógépes bűnözők miatt. Bizonyos esetekben a sikeres spam támadások egy webhely adminisztrációs paneljét is felfedezhetik egy olyan hackercsoportnak, aki mindent megtesz az igényeiknek megfelelően. Ez a biztonsági rés egyike azoknak a módszereknek, amelyek egy webhely mindent elveszhetnek. A fenti eszközök segítségével észlelheti és elkerülheti a spameket. A módszereknél a spam üzenetek figyelmen kívül hagyása segíthet sokat menteni. A weboldal URL-jét eltávolíthatjuk a spam botról, és számos feladatot elérhetünk spammegjegyzésekkel kapcsolatban Source .

November 28, 2017