Back to Question Center
0

A Filescout trójai eltávolítása számítógépről biztonságosan a jóra: az útmutató a semaltről

1 answers:

A Filescout egy rosszindulatú trójai program, amely súlyosan károsíthatja a számítógép szoftverét. Ezért a rosszindulatú program azonnali eltávolítása a felhasználó számára a legjobb megoldás. Oliver King, a Semalt Digital Services szakértője elmagyarázza, hogyan lehet eltávolítani a Filescout trójai programot a számítógépről a lehető legjobb módon.

Filescout trójai: Áttekintés

A rosszindulatú program kifejezetten a számítógép alapértelmezett beállításait célozza meg. Miután a malware megváltoztatta az alapértelmezett beállításokat egy operációs rendszerben, könnyű végrehajtani a behatolást. Ezt követően a trójai letöltse a szükséges fájlokat a telepítéshez és a számítógépen való jelenlét megállapításához. Természetesen a felhasználó engedélye nélkül is megy. Miután a trójai rendszerben van, a számítógép teljesítménye lelassul, ami más alkalmazásokra is hatással van. Szélsőséges esetekben a trójai programokat letilthat, ezért befolyásolja bizonyos feladatok elvégzésének képességét. Az alapértelmezett behatolás elleni védelemre vagy a gyanús tevékenységre vonatkozó értesítések benyújtására szolgáló program nélkül a rosszindulatú szoftverek könnyedén gyűjthetnek információkat a számítógépről.

Miért kell eltávolítania?

A Filescout trójai a rossz szándékú rosszindulatú hackerek munkája a célzott számítógépen. Úgy tervezték, hogy rendkívül káros legyen erre a konkrét célra. Nem lehet rögtön észrevenni, de néhány jelzés gyanakszik, és figyelni kell rájuk. Például, ha a számítógép a szokásosnál lassabban fut, akkor ez elég ok arra, hogy beolvassa azt..Ha valaki böngészik az internetet, és a böngésző folyamatosan gyanúsan felbukkanó felbukkanó ablakokat hoz létre, az időt arra is kérjük, hogy alaposan átvizsgálja a számítógépet. Nem bölcs dolog az ilyen pop-up ablakokra kattintani. A legtöbb esetben okozhatta a Filescout trójai programot, vagy más rosszindulatú programokkal beágyazott fájlt. Az olyan hivatkozásokra kattintva, amelyekről az egyik nem biztos, veszélyes, mivel a kutatások azt mutatják, hogy a hackerek ilyen módon nyomon követik az interneten végzett tevékenységeket, és gyűjtenek személyes információkat, például pénzügyi adatokat és jelszóadatokat.

A fent említett okok miatt elengedhetetlen a trójai falak felszámolása, amint felfedezik. Nem csak a gép védett, hanem a benne lévő adatok is. A következő lépésről-lépésre útmutató a probléma megoldásához.

A Filescout trójai eltávolítása

Automatikus módszer:

Mielőtt bármi más, töltse le a SpyHunter szoftver egy példányát online. Ez egy hatékony víruskereső program, amelyet a legtöbb ember használ a számítógépen található összes fenyegetés és fertőzés nyomon követésére és tisztítására.

  • Miután megnyitotta a víruskereső alkalmazást, válassza ki a teljes ellenőrzést, és várja meg, hogy elemezze az összes számítógépes fájlt
  • Minden lehetséges fenyegetés megjelenik a felületen. Válassza ki az összeset, és távolítsa el őket.

Kézi módszer:

  • A feladatkezelőben válassza az "összes folyamat" fület, és itt megjelenik az összes futó folyamat listája. Keresse ki a Filescout trójai fájlt a listából, és kattintson a "végső folyamat" gombra az ablak jobb alsó részén.
  • Ezután indítsa el a folyamatot a rendszerleíró adatbázisból. Keresse ki a Filescout trójai fájlt a "HKEY_LOCAL_MACHINE" rendszerleíró kulcsban és törölje azt.
  • Végül menjen az alapértelmezett program telepítő lemezre, nyissa meg a Program Files mappát, és törölje az összes fájlt a trójai nevében.

Annak érdekében, hogy megakadályozzon minden trójai fertőzést a számítógépen, ne felejtse el elkerülni a kétes weboldalakat, az ismeretlen programokat, és törölje az összes spam e-mailt Source .

November 28, 2017