Back to Question Center
0

Melyek a visszatérési módszerek 2019-ben?

1 answers:

A linkek iránti kérelmek továbbra is az egyik legnépszerűbb módja annak, hogy kapcsolatfelvételt nyerjenek a domainre és javítsák a webhely rangsorolását. A linkkérések segítségével külső linkeket hozhat létre a webhely aktuális tartalmával. Az összekapcsolás kiváló módja a márkaépítésnek és a tudatosság növelésének. Az egyetlen probléma az, hogy sok weboldal tulajdonosának nincs megfelelő megközelítése az épületek összekapcsolására. Elfelejtik bevonni más weboldalakat a sajátjukon kívül, testreszabni őket, és miért hasznos ez a weboldal tulajdonosa számára.

Ebben a cikkben talál néhány módszert, hogyan használhatod a linkkéréseket a linképítési kampány fejlesztéséhez. Rengeteg más hivatkozási kérelem fordulhat elő a hivatkozásokon kívül.

how to get backlinks 2019

Hogyan térjünk vissza 2019-ben?

Az a legfontosabb pillanat, amelyet meg kell fontolnod, amikor egy weboldalhoz jutsz; testreszabhatja az e-mailt, hogy az releváns legyen a webhelyhez. Győződjön meg róla, hogy az e-mailek egyediek, és tartalmazzák azokat az információkat, amelyeket az olvasó nagyra értékel. Meg kell adnod a weboldal témakörének sajátosságait, és meg kell mutasd az üzleti partneredet, hogy a webes forrása weboldalán található tartalmakkal foglalkozik. A több extra perc, ami nagyban különbözhet a válaszokban és weboldalakban, amelyek valószínűleg pozitív választ adnak a kérésedre. Ezt az információt mindenkor tartsa szem előtt, amikor megpróbál üzleti kapcsolatokat létrehozni egy weboldal tulajdonosával.

A legegyszerűbb módja annak, hogy linkeket hozzon létre az Ön domainjéhez közvetlen kérelem útján. Ez a módszer azonban kevésbé hatékony, mint mások. Csak néhány percet vesz igénybe a webmesterrel való kapcsolatfelvétel, és kérjen backlinket. Az ilyen kapcsolat eredménye eltérhet a forrás minőségétől, amellyel együttműködni szeretne. A jól ismert hatósági webhelyek valószínűleg nem fogadják el a javaslatot, mivel szigorú választéka van a webes forrásoknak,.

  • A jelenlegi weboldal problémáinak keresése

Egy másik intelligens megközelítés a webhelyhez való minőségi holtverseny létrehozásához egy webes forrásfájl beolvasása és konkrét hibák említése a lehetséges megoldások számukra. Ezek az információk értéket adhatnak a weboldal tulajdonosának, mivel segítenek abban, hogy megoldja azokat a problémákat, amelyekről nem is tudnak. Ha ilyen típusú link kérelmet használ, győződjön meg róla, hogy ingyen adta meg a webmestert az adatokkal. Okos várni a második vagy a harmadik e-mail kommunikációhoz, mielőtt a backlink kérést végrehajtaná.

how to get backlinks

  • A tartalom a forrásod forrásaként

Ez a megközelítés a visszatéréshez hasznos lehet a webhelyén. Ha a blog tulajdonosára hivatkozik, és megjegyzést fűz a cikkhez vagy a bejegyzéshez, amelyre hivatkozást szeretne, jó beszélgetés tárgya. A másik módja a linkek megadásának, ha megemlítjük azt a bejegyzést, amelyen megtalálta őket, majd hozza fel azt a bejegyzést, ahonnan kapcsolatot szeretne. Meg kell olvasni a cikkeket, és megnézni azokat a helyeket, ahol a márkád említésre kerül, ésszerűnek és természetesnek tűnhet. Ha jelenleg nincs linkje, azt javasolja, hogy webhelye jó forrás legyen ehhez a linkhez Source .

December 22, 2017