Back to Question Center
0

Hogyan hozhatok létre Do Do backlinks-ot a weboldalamhoz?

1 answers:

Magától értetődik, hogy jól kialakított háttéri profil nélkül szinte lehetetlen, hogy a weboldal rangsorolja a Google-t, vagy legalábbis megtalálható a tíz legjobb keresési eredmény között. A visszaélések, manipulációk vagy esetleges trükkök megakadályozása a rangsor algoritmussal a világ kereső óriása már évek óta fejlődik. Így a Google már csak természetes, tisztán releváns és rendkívül hiteles linkeket tud jutni. És alább megmutatom neked a legokosabb módjaidnak a Do Follow backlinks-ot a webhelyedhez. De bármi más előtt, hadd kezdjem néhány egyszerű definícióval.

follow backlinks

Nem kell mondanom, hogy a linkek összevissza az internet összes pontját - mindenki tudja, hogy. De nem mindegyikük hordozza az egyenlő súlyt. Valójában két különböző típusú kapcsolat létezik: Nem kövesse nyomon és kövesse a linkeket. A sima angol nyelvű elrendezés, a Non Követéssel való kapcsolatok szinte semmisek és semmisek a fő keresők szempontjából. Úgy tervezték, hogy kizárólag a beiratkozási forgalmat hozzon létre. Másrészről azonban a Visszatérés követése speciális könyvtárakat, cikkeket és céloldalakat használ az egyik webhely másik oldalra való áthelyezéséhez.

Nyilvánvaló, hogy a Visszatérés követése sokkal nehezebb, és leginkább ideális esetben be kell illeszteni egy szakképzett webmester. És itt végül eljutunk a pontra - alul több okos módszer (vagy szabad, vagy néha nem), hogy kiváló minőségű Do Follow backlinks webhelye magasabb rangsorolása a Google:

  • A Google Plus egy alapértelmezett társadalmi platform, amely meglepően hatékony eszközvé válik, ha jobb használatra kerül. Mindössze annyit kell tennie, hogy saját személyes profilja van, vagy regisztráljon új fiókot. Ezután lépjen a "körülbelül" szakaszra, és szerkeszti szöveges tartalmát, valamint az elsődleges linket, amelyet eredetileg a webhelyére adott. Nyugodtan adjunk annyi Do Follow backlinks-t, amennyire csak szüksége van, de ne túldolj vele. Ellenkező esetben a Google a spamelést vagy a manipulációt is felismerheti.
  • Az Onemission egy jó régi weboldal, amely segített nekem Do Follow backlinks-et az elmúlt években. Csak jelentkezzen be egy speciális szerkesztõi tekercsre, és szabadon hozzáférhet a teljes weboldalhoz, és válassza ki a szükséges kategóriát.
  • A Dmoz egy nagyon régi oldal is, amely elsősorban a linkek létrehozására szolgáló blogbejegyzésekkel foglalkozik. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő kategóriát, amely releváns a webhely vagy a blog fő témájához. Különlegességei közül azt javaslom, hogy használja ezt a forrást, hogy megtalálja a legközelebbi riválisok által létrehozott legjobb linkeket, hogy saját használhassa őket.

dofollow backlinks

  • A Storify egy remek hely, ahol további extra Do Follow backlinks. Egyszerűen hozzon létre egy új fiókot, és folytassa a "hot comment" részt. Így egy fiókon belül legfeljebb két kiváló minőségű backlinkset élvezhet.
  • Végül is látogasson el a Trell-be. és válasszon annyi linket, hogy növelje rangsorolását, amennyit csak akar. Sőt, ez nem fog kerülni egy dollár - a szolgáltatás ingyenes. Így, jegyezzétek meg újra - ne túldold meg a backlink számát és a túl gyors létrehozását. Ellenkező esetben egy piros zászlót emel fel a Google-nak, ami elkerülhetetlen rangsorolási büntetést von maga után Source .
December 22, 2017