Back to Question Center
0

Mit kell tudnom a felső SEO backlinks építeni a honlapomon?

1 answers:

Tudja, miért olyan fontos a visszahivatkozások a SEO-ben? A probléma az, hogy túl sok ember ismeri a témát a minőségi webes linkek úgy vélik, hogy csak hozzájárulnak a Google végső döntést odaítélése rangsor rangsor - minden weboldal, blog, stb. Természetesen az ilyen javaslatnak van értelme. Valójában azonban a közelmúltban végzett tanulmányok megerősítették, hogy minden weboldal szerves bejövő linkje (egyébként a legjobb SEO backlinks) valójában a legfontosabb 3 legfontosabb tényező közül a Google kifinomult keresési rangsorolási algoritmusa.

top seo backlinks

Természetesen a minőségi backlinks kiemelkedő fontossága mindenki számára ismert,. De most a végső befolyása még erősebbé vált, mint valaha, ezért mindenképpen tudnia kell a legfontosabb SEO backlinks, a SEO equity, a backlink equity és a linklé. Ahhoz, hogy teljes képet kaphasson a keresőoptimalizálásról és a weboldalakról, néhány alapvető terminológiával kezdem.

Mi teszi a legfontosabb SEO backlinks fogalmát?

Először is, a "backlink" kifejezés egy harmadik fél webhelyéről, blogjáról vagy valószínűleg bármely más internetes forrásról érkező linkre utal. Ezután a "top" szó a backlinks erős funkcióját vagy minőségi teljesítményét írja le - a SEO szempontjából. Végül is a "SEO" kifejezés azt jelenti, hogy az ilyen weboldalak befolyásolják a keresőmotorok rangsorolását - akár rossz vagy pozitív negatív, akár néha semleges módon. Tény, hogy a tényleges teljesítményét backlinks a SEO általában függ a fő tényezők és fogalmak alább tárgyalt.

SEO Equity & Link Juice

Képzeljük el a világot az interneten, mint globális rendszert, amely hatalmas számú összekapcsolt weboldalt és weboldalt. És minden mozog - a webes tartalmak folyamatosan fejlődnek, hogy a felhasználók egyre növekvő száma fedezze fel - egyre többen használják, használják, megosztják és összekapcsolják vele. Így minden webhely és blog jelenik meg részt vesznek egy folyamatban lévő folyamat létrehozásában és terjesztésében több oldal hatóság, PageRank és domain hatóság.

  • Az Ön weboldalának SEO méltányossága általában utal az általános rangsorolási potenciálra - amely az oldal és a domain hatóság teljes értékével áll össze, amelyet a legmagasabb SEO-backlinks. Az egyszerű angol nyelvű, SEO méltányosság megtartása az Ön weboldalának a Google SERP-kben való rangja. Ez az.
  • Link lé (a. k. egy. link equity) az optimális szakértők általában úgy látják, mint a teljes SEO méltányosság "alcsoportját". Ami engem illet, felismeri a kapcsolat gyümölcslé fogalmát, mint a SEO tőke "összegét", amikor két külön weboldal összekapcsolódik. Tehát a linklé a SEO tőkemozgásának folyamata - átkerült a fogadó weboldalról, és átadta a célcímnek.

seo backlinks

Végtére is, itt van egy alsó sorban a koncepció a legfontosabb SEO backlinks. Valójában a korábban említett összes alapmondat (pl. e. , SEO equity, link equity és link juice) a SEO közösség által megfogalmazott - csak annak megértéséhez, hogy a Google hogyan működik. Valójában ezek a modern optimalizálás nyelve, nem pedig a Google keresője. Egyszóval mind a Google, mind a Webmesterek Akadémiája soha nem adott pontos utalást erre a valóban érzékeny kérdésre. Szóval, remélem, az én rövid bevezetésem a legmagasabb SEO-linkekről hasznos lenne számodra, legalábbis, hogy elinduljon a következő mély merüléshez a Search Engine Optimization Source .

December 22, 2017