Back to Question Center
0

Hogyan használhatod a Google rossz minőségű backlinks keresőeszközt?

1 answers:

A webmesterek drasztikusan különböző módszereket használnak a link-lé forgalomba hozatalához. Néha a módszerük messze nem jogi. Az összes backlinks nem egyforma. Mint általában történt, egyes külső linkjei értékesek lehetnek és pontosak, míg mások rossz minőségűek vagy már nem állnak rendelkezésre - simple form class php.

backlink search tool

A Google mindent megtesz annak lehetővé tételére, hogy a weboldal tulajdonosai eltávolítsák rossz minőségű kapcsolataikat,. A Google Disavow eszköz jó utat nyit az online kereskedőknek a Penguin frissítés óta. A 2012-es évben a Google Penguin frissítése egy keresőmotor-optimalizáló szférát csapott be, és eltávolította a gyenge minőségű spammy linkeket a privát bloghálózatokból. Ugyanakkor új problémákat okoz, és negatívan befolyásolta az egész SEO világot. A webmesterek megpróbálták visszaélni ezt a rendszert azzal, hogy levélszemét-linkeket hoztak létre a hiteles webhelyek számára, azzal a céllal, hogy csökkentse álláspontjaikat a SERP. Néhány ilyen erőfeszítés sikerült. Számos márkát érint a versenytársak negatív hatása. Erős igény mutatkozott a weboldalra mutató összes link ellenőrzésére. Ezért a Google úgy döntött, hogy hozzon létre egy hasznos Disavow Link Tool-t, hogy lehetőséget adjon a weboldal tulajdonosainak, hogy nyomon kövessék minden külső kapcsolatukat. Ez a hivatkozáskeresési eszköz segített több százezer webhelytulajdonosnak, hogy ellenőrizhesse a backlinks helyzetet.

Miért van szükségünk a Google Disavow Links eszközre?

Az összes fekete-hat SEO eljárás negatívan befolyásolhatja webhelye rangsorolását és hírnevét, különösen, mivel a Google világossá tette, hogy büntetni fogja minden linket.

Nagyon sok weboldal tulajdonos, akik automatikusan szeretne linkeket találni a webhelyükre, és úgy vélik, hogy egy vagy két napos időtartamon belül lehetőség nyílik minőségi linkprofil létrehozására. Természetesen bárki megengedheti magának, hogy spammy link-építési szolgáltatásokat rendeljen, és több ezer új backlinkset nyerjen webes forrása nélkül minden erőfeszítés nélkül. Azonban ez valószínűleg negatívan befolyásolja a webhely keresőmotorjainak rangsorolását. A webes forrása nem feltétlenül veszíti el a rangsorokat az ilyen link-spam miatt, de egy hatalmas és tartós spam támadás teljesen elpusztíthatja az összes SEO-erőfeszítést.

A Google Disavow Links eszközt kifejezetten arra tervezték, hogy a webmestert feljogosíthassák a rossz minőségű Google Spammy-linkek jelentésére és elküldésére, és ha közvetlen online riválisaik spam-támadásaival sújtották őket, ez segítene nekik lépjen ki belőle és gyorsan tisztítsa hírnevét.

backlink seo tool

A Google backlink keresőeszköz észleli azokat a spamlehetőségeket és weboldalakat, amelyek létrehozzák őket, és a legtöbb esetben nem fogják károsítani webhelye rangsorolását. Számos webes forrás azonban még mindig hatással lehet ezekre a csaló tevékenységekre, és ezek száma egyre nő az egyes Penguin frissítésekkel.

A Google nem értékeli azokat a domaineket, amelyekről jelentést tett a Google Disavow hivatkozások eszközének végrehajtásáról. Ez az eszköz mind a keresőmotorok, mind a webmesterek számára hasznos, mivel segít megismerni az összes webes forrás valós értékét és megbüntetni a szabálykapcsolókat.

December 22, 2017