Back to Question Center
0

Hogyan használhatod a Google rossz minőségű backlinks keresőeszközt?

1 answers:

A webmesterek drasztikusan különböző módszereket használnak a link-lé forgalomba hozatalához. Néha a módszerük messze nem jogi. Az összes backlinks nem egyforma. Mint általában történt, egyes külső linkjei értékesek lehetnek és pontosak, míg mások rossz minőségűek vagy már nem állnak rendelkezésre.

backlink search tool

A Google mindent megtesz annak lehetővé tételére, hogy a weboldal tulajdonosai eltávolítsák rossz minőségű kapcsolataikat,. A Google Disavow eszköz jó utat nyit az online kereskedőknek a Penguin frissítés óta. A 2012-es évben a Google Penguin frissítése egy keresőmotor-optimalizáló szférát csapott be, és eltávolította a gyenge minőségű spammy linkeket a privát bloghálózatokból. Ugyanakkor új problémákat okoz, és negatívan befolyásolta az egész SEO világot. A webmesterek megpróbálták visszaélni ezt a rendszert azzal, hogy levélszemét-linkeket hoztak létre a hiteles webhelyek számára, azzal a céllal, hogy csökkentse álláspontjaikat a SERP. Néhány ilyen erőfeszítés sikerült. Számos márkát érint a versenytársak negatív hatása. Erős igény mutatkozott a weboldalra mutató összes link ellenőrzésére. Ezért a Google úgy döntött, hogy hozzon létre egy hasznos Disavow Link Tool-t, hogy lehetőséget adjon a weboldal tulajdonosainak, hogy nyomon kövessék minden külső kapcsolatukat. Ez a hivatkozáskeresési eszköz segített több százezer webhelytulajdonosnak, hogy ellenőrizhesse a backlinks helyzetet.

Miért van szükségünk a Google Disavow Links eszközre?

Az összes fekete-hat SEO eljárás negatívan befolyásolhatja webhelye rangsorolását és hírnevét, különösen, mivel a Google világossá tette, hogy büntetni fogja minden linket.

Nagyon sok weboldal tulajdonos, akik automatikusan szeretne linkeket találni a webhelyükre, és úgy vélik, hogy egy vagy két napos időtartamon belül lehetőség nyílik minőségi linkprofil létrehozására. Természetesen bárki megengedheti magának, hogy spammy link-építési szolgáltatásokat rendeljen, és több ezer új backlinkset nyerjen webes forrása nélkül minden erőfeszítés nélkül. Azonban ez valószínűleg negatívan befolyásolja a webhely keresőmotorjainak rangsorolását. A webes forrása nem feltétlenül veszíti el a rangsorokat az ilyen link-spam miatt, de egy hatalmas és tartós spam támadás teljesen elpusztíthatja az összes SEO-erőfeszítést.

A Google Disavow Links eszközt kifejezetten arra tervezték, hogy a webmestert feljogosíthassák a rossz minőségű Google Spammy-linkek jelentésére és elküldésére, és ha közvetlen online riválisaik spam-támadásaival sújtották őket, ez segítene nekik lépjen ki belőle és gyorsan tisztítsa hírnevét.

backlink seo tool

A Google backlink keresőeszköz észleli azokat a spamlehetőségeket és weboldalakat, amelyek létrehozzák őket, és a legtöbb esetben nem fogják károsítani webhelye rangsorolását. Számos webes forrás azonban még mindig hatással lehet ezekre a csaló tevékenységekre, és ezek száma egyre nő az egyes Penguin frissítésekkel.

A Google nem értékeli azokat a domaineket, amelyekről jelentést tett a Google Disavow hivatkozások eszközének végrehajtásáról. Ez az eszköz mind a keresőmotorok, mind a webmesterek számára hasznos, mivel segít megismerni az összes webes forrás valós értékét és megbüntetni a szabálykapcsolókat Source .

December 22, 2017