Back to Question Center
0

SEO backlinks - vásárolni vagy sem?

1 answers:

Nem kell azt mondanunk, hogy a természetes és szerves SEO backlinks létrehozására vagy megvásárlására vonatkozó döntés csak az Ön számára áll. De nézzünk szembe velünk - a fizetett linkek visszanyerése a webhelyére nemcsak kényes, hanem nagyon veszélyes dolog. Természetesen gyorsan kaphatunk fizetett SEO backlinks-okat, és könnyedén megvásárolhatjuk őket, például csak az első webszolgáltatótól. Úgy gondolod, hogy megvásárolsz néhány minőségi kapcsolatot a webhelyedre, ugye? És ily módon eljárva, azt hiszem, jobb, ha teljesen tisztában vagy azzal, hogy mit fogsz szembenézni. Nem számít, hogy egy gyors győzelmet szeretne kapni a fickójával a SEO-ben intelligens módon, hogy építsen egy PBN-t (privát bloghálózat). Valószínűleg néhány személyes profilot fog létrehozni a közösségi médiában a linkek építéséhez. Vagy talán még mindig mérlegelheti az előnyeiket és hátrányait, hogy csak szerves SEO-linkeket tarthasson, vagy vásárolhassa meg őket - jobb lenne, ha megbíznék bennem, ahogyan mindent láttam. Merem azt mondani, hogy valószínűleg minden fizetett ajánlat, amely javítja a webhely SEO-ét, szinte mindig csak ideiglenes eredményeket eredményez, hacsak az ilyen rangsor-előrelépés valóban kemény és időigényes munkával jár. Tény, hogy megpróbálják becsapni a Google-t, azt jelenti, hogy elkerülhetetlenül szembe kell néznie a büntetéssel, hogy a jelenlegi rangsorát lehúzzák vagy elpusztítsák. Úgy értem a szélsőségeket, amikor minden véget ér, és az egész weboldal örökre rúg a keresési indexből. Ezért ha nem érzed meg, hogy mi a teendő a SEO backlinks - vásárolni, vagy sem - mindössze annyit kell tudni, röviden. Tehát, ha még mindig gondolkodik a fizetett backlinks, győződjön meg róla, hogy fontolja meg a következő pontokat:

seo backlinks buy

megsértése

hogy a visszaváltások megvásárlása ellentétes a Google által létrehozott fő webmester iránymutatásokkal. Ez az első dolog, amit tudnod kell, és hiszem, hogy ez az ok már elég jó ahhoz, hogy megváltoztasd az elmédet.

Tiltott rendszerek

  • Visszalépések vásárlása (eladása), amelyek sikeresen továbbították a Pagerank érvényesítését;
  • a linkek közvetlen cseréje, vagy a visszacsatolással kapcsolatos álláshelyek cseréje pénzért, egyéb kapcsolatokért és bármi másért kifejezetten kereskedelmi jellegű;
  • látszólag természetes kapcsolatok cseréje és bármely más gyanúsan nagy vagy túl gyors keresztkötési művelet;
  • a cikkek marketingje vagy a vendég által kiküldött bántalmazás, általában a kulcsszavakban gazdag horgonyokkal beágyazott linkeket is beleértve;
  • minden automatizált online eszközre, programra vagy szolgáltatásra vonatkozó linket generáló célokra.

    Általában véve valószínűleg minden kísérlet a trükkök, a manipuláció vagy a visszaélés a nagy keresőmotorok (mint például a Google) a játék fő szabályainak lehetséges megsértése. Ezért az előzőekben említett dolgok mindenképpen erősen nemkívánatosak és határozottan nem ajánlottak, hacsak nem akarja, hogy egy gyors rangsorolási büntetést szenvedjenek. Természetesen egyes webmesterek, webhelytulajdonosok, sőt SEO szakértők is bizonyára készek és készek online játékokkal játszani. De itt van egy lényeg - a kifizetett linkek sok pénzt költenek. És végül is, ha megveszi őket weboldalához vagy blogjához, akkor többet fog fizetni, mint a pénz Source .

December 22, 2017