Back to Question Center
0

El kell indítanom a linkeket a könyvtárakkal, hogy weblapot nyújtsanak a linkekhez mielőtt bármi mást?

1 answers:

Napjainkban az off-page keresőoptimalizálás főbb tényezői sokkal kifinomultabbá váltak, mint bármely más eszköz az on-page SEO. Valójában a minőségi kapcsolatépítés (beleértve a visszahivatkozások weboldalának elküldéséhez szükséges intézkedéseket) pontosan az off-page SEO-hez kapcsolódik, amely a keresőmotorok rangsorolásának létfontosságú részét képezi. Ez azt jelenti, hogy minden webhelynek vagy blognak erős kapcsolatfüggő profillal kell rendelkeznie, amely hozzájárul a magas szintű felépítés általános növekedéséhez, valamint a végső cél, hogy uralja a Google SERP-eket. Természetesen az oroszlánrészek a linképítési stratégiákhoz általában sok időt igényelnek, és néha még egy kis készpénzbefektetést is igényelhetnek. Ennek ellenére az erős kapcsolatprofil olyan méltó, amely mindig kifizetődik, különösen a hosszú távú kilátások szempontjából.

Gyors győzelem az Ön kapcsolatépítéséhez

Mint már említettem,. Természetesen, ha úgy döntöttél, hogy weboldalakat nyújt a linkekhez, vagy máris mindent megtalálsz a helyedben - jó neked! De ez nem lenne elég ahhoz, hogy kedves kickstartja legyen a webhely backlink profiljának. Kipróbált mind az iparág-specifikus, mind a helyi üzleti könyvtárakat, hogy honlapot nyújtsanak a linkekhez? És ha még mindig tétovázol, mi a megközelítés, hogy először próbálkozz - itt vannak. Az alábbiakban felsorolom a legfontosabb linképítési taktikákat, amelyek azonnal megadhatnak néhány mérhető eredményt a SEO-ben.

Helyi vállalkozások könyvtárai

Nem kell mondani, hogy a helyi könyvtárak weboldal beadására a linkek számára valószínűleg a legjobb módja annak,. Ha ezekkel az alapokkal dolgozik a webhely vagy blog legkorábbi indítási időszakától kezdve - már jó úton halad. Ne habozzon fizetni némi időt és erőfeszítést annak biztosítására, hogy felsorolt ​​minden fontosabb helyi könyvtárban. Adjon meg minden szükséges információt, például üzleti helyét, munkaidejét, elérhetőségi adatait stb. Így nem csak értékes backlinket kapsz, hanem javítod online láthatóságát a helyi keresők számára, valamint a teljes üzleti teljesítményedet. Szemben kell tartanunk - az üzleti könyvtáraknak ez a fajtája elképzelhetetlennek tűnhet, különösen, ha összehasonlítjuk az általános üzleti listákkal

. Mindazonáltal az iparág-specifikus könyvtárakat soha nem szabad figyelmen kívül hagyni, mivel még mindig nagyszerű módja annak, hogy megerősítsék a link építési potenciálját, miután webhelye vagy blogja megy. Ne feledje azonban, hogy az ilyen könyvtárakhoz való benyújtás még egy kis időt vesz igénybe, de ne félj. Leggyakrabban az ilyen listákra szükséged van a regisztrációs eljárás befejezésére, mielőtt végül benyújtanod a webhelyet a linkekhez - de az előrelátható előnyök érdemes minden erőfeszítést megteszni ott, biztos.

Bottom Line

Keresse meg a linkek építésének lehetőségeit a webes könyvtárakkal, ne feledje, hogy minden üzleti információját meg kell erősíteni és teljes mértékben illeszkednie minden egyes háló. Ellenkező esetben a legfontosabb keresőprogramok oldalán bizonyos problémákkal szembesülhet, valamint megfelelő indexelési eljárást. Végül folytasson munkát, és győződjön meg arról, hogy kétszeresen ellenőrizze, hogy a megfelelő és teljesen releváns helyen van-e, mielőtt teljesítené a benyújtási eljárást, hogy megkapja a megérdemelt visszafordított linkeket Source .

December 22, 2017