Back to Question Center
0

Segíthet nekem a SEO előnyeinek backlinks magyarázni?

1 answers:

Mielőtt bármi más, nézzük meg a fő szószedetet a SEO-linkekről. Ismertesse ezeket a normál kifejezéseket a webes linkekről és a kapcsolatteremtés folyamatáról. Nézzük át az alapfogalmakat az alapkonfigurációkkal magyarázott visszafordulásokról.

Link Juice

Link Juice - egy általános becslés, mint egy határozott mérés

. A link gyümölcslése az egyik weboldalról a másikra átadott link egy "hatalma", "érték" és "hatalma". Ez a kifejezés hivatkozik a HTML kódba beillesztett DoFollow attribútummal ellátott minőségi kapcsolatokra. Az ilyen visszafordításokat általában a legfontosabb weboldali metrikák átvitelére vagy újraelosztására használják, mint PageRank pontszámot.

Visszafordulások DoFollow-el

DoFollow linkek - az egyetlen olyan típusú linkek, amelyeket SEO célra lehet használni. Egyszerűen megfogalmazva, a DoFollow viszonylag erős ereje elsősorban a Link Juice átvitelének képessége körül forog. Ezek a hivatkozások indexelési célokra szolgálnak - úgy értem, hogy segítenek a robbanórobotok feltérképezésében navigálni a webhely vagy blog különböző részei és oldalai között. Ugyanakkor, a DoFollow-dal történő visszalépések külső útvonalat kínálnak, amely a céloldalra mutat, máshol az interneten. Ez azt jelenti, hogy minden élő felhasználónak "követi" az ilyen összekapcsolt kapcsolat elérési útját.

Visszalépések NoFollow

NoFollow backlinks magyarázható más típusú linkek, azonban közel nulla súly és befolyás SEO. A NoFollow címkével beágyazva ezek a hivatkozások nem tudják továbbítani a Juice hivatkozást. Ezért nincs közvetlen hatása az oldal rangsorolására. Például a NoFollow hivatkozások akkor használhatók, ha külső kapcsolatot kell beállítania a nem teljesen megbízható webhelyre vagy blogra. Mindazonáltal még mindig hasznosak a jobb indexeléshez, és segíthetnek abban, hogy különböző, eltérő erejű és célú portfóliókat építsenek. És különösen a sokszínűség a linkprofil leginkább előnyös tulajdonsága. Úgy értem, ez a jel elég kritikus ahhoz, hogy a Google figyelembe vegye a keresési pozíciók odaítélésekor.

Alacsony minőségű backlinks

Ez a kategória a backlinks magyarázható, mint a gyenge minőségű kapcsolatok általában létrehozott kétségbeesett próbálja emelni a jelenlegi keresési rangsor pozíciók minden áron. Úgy értem, hogy a spammy, irreleváns vagy akár illegális rendeltetési helyek fogadása esetén ezek a linkek nagyobb valószínűséggel ártanak a teljes SEO-erőfeszítésnek, semmint igazi javulást eredményeznek. Ezért kell figyelmeztetni és elkerülni azokat a gyenge minőségű linkeket, amelyeket nagy mennyiségben generálnak a linkkerékről (linkcsere), a PBN-ekről (privát bloghálózatokról) vagy gátlástalan szolgáltatókról, akik látszólag természetes fizetős linkeket kínálnak eladásra.

Belső hivatkozások

Az ilyen típusú kapcsolatépítés a webarchitektúra szilárd alapját biztosítja, hozzájárulva a jobb és felhasználóbarátabb böngészési élményhez. A belső linkek ugyanabban a tartományban adják át a tartalmat - egyszerűen megkönnyítve a különböző szakaszokon és a kapcsolódó oldalakon történő navigálást egy webhelyen vagy blogon belül. Ne feledje azonban, hogy a jó logikai struktúra még mindig meglehetősen mérhető jel, ami hosszú távon potenciálisan magasabb keresési pozícióhoz járulhat hozzá, legalábbis közvetetten Source .

December 22, 2017