Back to Question Center
0

Hogyan generálhatunk backlinket online különböző generátorok használatával?

1 answers:

A modern digitális marketing világban a backlinks továbbra is jelentős része a keresőoptimalizálásnak, és tökéletes megoldás azok számára, akik szeretnék felvenni a keresőmotorok rangsorát. Azonban a visszakapcsolások generálásához szükséges gyakorlatok meglehetősen unalmasnak tűnnek, és némi gondot okoznak a webmestereknek. Napjainkban a keresőmotorok prioritásként kezelik a kapcsolat minőségét és relevanciáját, nem pedig számukat. Az ilyen linképítési módszerek, mint a "szabadon-mindent" linkek és a komment spamek nem hozhatnak semmilyen értéket a keresőoptimalizálás kampányához. A Google-t követve az irányelvek fájdalmasak lehetnek, de ez az egyetlen módja annak, hogy a TOP of SERP-hez érkezzen. Szerencsére a számos platform sikere tökéletes lehetőséget kínál a backlinks létrehozására.

backlink generator online

A Pinterest kiváló példája a média platformnak, amely rövid időn belül sikeres. Ez azt mutatja, hogy az Ön kapcsolatépítési kampányának intelligens megközelítésével rövid időn belül lehetőség nyílik arra, hogy rövid idő alatt számos minőségi kapcsolatot hozzon létre, miközben javítja a márkajelzést a folyamatban.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy a Pinterest stratégia segíteni fog Önnek abban, hogy létrehozzon egy nyerő linképítési kampányt, ha már van más közösségi csatornája, akkor néhány bizonyíték fog válaszolni a kérdésére:

  • napi 5 millió az aktív felhasználók a Pinterestet különféle okok miatt nyitják meg;
  • 176 millió felhasználó vesz részt Pinterestben, ebből a médiaplatformot aktívan használók száma 150 millió;
  • Az online vásárlással foglalkozó amerikaiak több mint 50% -a azt állítja, hogy a Pinterest a kedvenc média platformuk;
  • a Pinterest pin félvonalának száma körülbelül 1600-szor hosszabb, mint bármely Facebook-bejegyzés.

Ezek a statisztikai adatok azt mutatják, hogy a Pinterest tökéletes hely a szabad értékesítéshez és a linképítéshez. Ez lehetőséget ad arra, hogy megosszák a tartalmat, visszacsatoljanak és kommunikáljanak a közönséggel. Ezért az Ön üzleti tevékenysége stratégiailag Pinterest jelenlétét kínálja a kereső optimalizálásához.

backlink building online

Mit kell tudnia a Pinterestről származó linkek létrehozásáról?

A közösségi médián közzétett összes tartalmat olyan képeknek kell kísérnie, amelyek lehetővé teszik a felhasználókat, és teljes mértékben megértsék, mit jelentett a bejegyzésben vagy a cikkében. A rosszul címkézett képek miatt az olvasók csalódást okozhatnak, és akár az Ön szervezeti rangsorolását is költhetik. A Pinterest olyan média platform, ahol a vizuális tartalmat nagyra értékelik. Ezért a képed itt hídként szolgál a potenciális ügyfelek és az üzlet között. Ezért hoz létre minőségi linket tartalmazó gyümölcslevek a webhelyére; meg kell győződnie arról, hogy van egy vonzó és vonzó vizuális tartalmat, amely csatolt Pins.

Továbbá a közösségi média marketingkampányának egy része profiloptimalizálásnak kell lennie. Ez a lehetőség, hogy minőségi külső linkeket kapj. Nem teljesen kitöltött profilja esetén fennáll annak a veszélye, hogy csalárd és rejtélyes, valamint hihetetlenül hiányzik. A felhasználóknak minden információt meg kell kapniuk, amire csak szüksége van, egyszerűen a profiljukon keresztül.

A Pinterest tábláknak teljes mértékben működő archívumnak kell lenniük linkjeik, látványaik és javaslataik alapján. A Pinterestről származó népszerűsége közvetlenül az Ön által megadott tartalom értékétől függ Source .

December 22, 2017