Back to Question Center
0

Mi a legjobb módja annak, hogy külsõ linkeket szerezzen a SEO számára?

1 answers:

Nézzünk szembe velünk - a külső visszahivatkozások kiépítése a SEO számára az egyik legfontosabb összetevő, amelyek a webhelyet vagy a blogot az online keresésben. De mielőtt elkezdené, fontolja meg ezt a csúnya igazságot, hogy kiépíti őket a kereső optimalizálásában. Szóval, győződjön meg róla, hogy készen áll a következő alapokra, mielőtt ésszerűen folytatná a külsős backlinks kereséséhez a SEO:

 • Meg kell a webhely vagy blog jól optimalizált technikai szinten.
 • Meg kell építeni egy szilárd webhely építészet.
 • Időt és erőfeszítést kell befektetnie egy tisztán egyedi tartalomnak, amely értéket biztosít.

Itt találhatók néhány, a SEO-hez kapcsolódó külső linkek legjobb módjai:

1. Válassza ki a megfelelő link ellenőrző eszközt, mint például a Semalt Analyzer, a Screaming Frog SEO Spider, a Moz Open Site Explorer - teszteltem őket a gyakorlatban egy pár weboldalon és blogon. Jól működik minden olyan technikai hiba rögzítésével, amely hatással lehet a jó felhasználói élményre az alábbi minták alapján:

 • Oldalbetöltési sebesség.
 • Mobil rugalmas web design és felhasználói élmény.
 • Duplikált weboldal tartalom, valamint ismétlődő metaadatok.
 • 302 átirányítja és átirányítja a láncokat.
 • 404 hiba és a többi kanonikus hiba.
 • Külső linkek és SEO direktívák (pl. g. , noindex, nofollow).

2. A felhasználók igényeinek összpontosítása, nem pedig a Google keresési rangsorolási algoritmusának manipulálása. Úgy értem itt, hogy a tartalomnak tényleges értéket kell adnia, és kérem a felhasználót. Így időt és erőfeszítést kell fordítanod a SEO külső visszakapcsolatainak kiépítéséhez - természetesen a tartalmakhoz való hozzájutás során - ügyeljen arra, hogy ne legyen legalább a következő problémák:

 • A tartalom nem tartja tiszteletben a valódi felhasználó (túl hosszú vagy unalmas írások, amelyek aligha vonzódnának az élő keresők fő szükségleteihez).
 • Elavult tartalom (ne felejtsd el - a weboldal vagy a blog várhatóan jól játszik vele, és segít a felhasználónak,.
 • Nincs elég mélyreható adatkutatás (persze, nagyhatalmúsággal bírhatnánk, hogy megtalálhassuk magunkat a Google keresésének tetején, de ez még mindig nem elég ahhoz, hogy megnyerjük).
 • Olvashatóság és személyiség hiánya (fontolja meg saját esettanulmányait, szemet gyönyörködtető táblázatokat, infografikát és bármilyen más értékes tartalmat, amely vonzó a célközönség számára).
  Szegény vizuális fellebbezés (könnyű olvasás golyópontokkal, finom fejlécekkel és leíró listákkal, csak elviselhető blokkokat használhat szöveges írásokkal, vonzó fejléccel és képekkel, valamint vonzóan betűtípusokkal és megfelelő háttérrel).

3. Az egyetlen módja annak, hogy külső SEO linkeket szervezzenek, a kapcsolatépítés. Nézzünk szembe vele - a weboldal vagy a blog nem egy távoli sziget, amelyet az óceáni vizek választanak el. Csak a jól megépített kapcsolatok és az egészséges kapcsolatok vezethetnek az erősebb backlinks kereséséhez és az interneten való széles körben elterjedéséhez. A majdnem öngondoskodó folyamat előnyeinek kihasználása érdekében vegye figyelembe a következőket:

 • A tartalom nagymértékben való elengedése lehetővé teszi, hogy ne csak a webhelyére vagy blogjára mutató, segítsen webhelyének vagy blogjának generálni több leadet, részvényt, követést stb.
 • Szoros és kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítása az iparági befolyásokkal és a legfontosabb bloggerekkel. Soha ne korlátozzuk magunkat arra a bosszantó és gyakran haszontalan információra, hideg e-mailen keresztül.
 • Írás néhány jól átgondolt és tisztán releváns észrevételeket a leggyakrabban látogatott blogok vagy a legnépszerűbb weboldalak az üzleti élet vagy a piaci rést.
 • A weboldal vagy blog eléggé megérdemelté válása, érdemes az értékes linkeket biztosan megkapni. Úgy értem, hogy a saját cikked, hozzászólásod vagy értékes vendég blogoddal kedveskedhetsz valami legmelegebb vagy legkeresettebb témákban - csak azért, hogy elősegítsd a tartalmad természetesen és láthatóvá váljék az interneten található összes érdeklődő felhasználó számára.

A következtetéshez jegyezd fel, hogy végső célja, hogy számtalan észrevételt és megosztást élvezhessen népszerű közösségi médián keresztül - csak néhány órával a legfrissebb frissítés, a friss tartalom törlése vagy egy vadonatúj termék vagy szolgáltatás. Ezért ajánlom a tartalomfejlesztés széles körű témakörét a jövőbeli kutatásokhoz. Ez mindig kifizetődik, biztos vagyok benne Source .

December 22, 2017