Back to Question Center
0

Hol térjenek vissza az infografikától?

1 answers:

Napjainkban az infographics egyre népszerűbbé válik. Valójában ezek a szemet gyönyörködtető képek, amelyek hasznos információkkal szolgálnak, becslések szerint 30-szor nagyobb valószínűséggel "az emésztés" az olvasó, hanem a mindennapi egyszerű szöveges írások. Ezért van a kérdés - hol térjenek vissza az infografikától - tökéletes értelemben - fagiolo di lamon vendita terreni. Igen, ez igaz, az infographics nagyszerű eredményeket hozhat az online üzletben. Mindössze annyit meg kell győződni, hogy értékes adatok és vizuális tartalmak ésszerű kombinációját teszi lehetővé - mind a vizuálisan vonzó, mind érdekes és izgalmas információkat szolgáltat a megfelelő témáról a megfelelő közönség számára. Ráadásul - a jó és kényszerítő infographics készletével a tartalom üdvözölheti vírusosodást. Így a jó infográfiai adatok eléggé jó HQ hátránövekedést jelentenek, ugyanakkor javítják a webhelyet vagy a blog fejlődését a SEO-ben. Szóval, hová térjenek vissza az infografikától? Mielőtt megmutatom neked a kiemelt források listáját, kezdjünk néhány alapvető definícióval. Melyek az ideális infographics? Íme a három fő elem, ami minden jóat - csodálatos design, promóció és tájékoztatás, valamint jól kutatási statisztikák.

  1. A terv minden bizonnyal az első olyan dolog,. Az infográfiával csak vírusra van szüksége, hogy vizuálisan vonzóvá és vonzóvá váljon egy professzionális tervezéssel.
  1. A promóció és a tájékoztatás fontos az infografika számára, mint egy csodálatos tervezés és tényleges értékük, amelyet jól kutatott statisztikák szolgáltatnak. Tekintettel arra, hogy az infografikát nem a megfelelő módon (pl. e. , megfelelő médiaközvetítéssel és például e-mail útján történő elérhetőséggel), a többi erőfeszítés majdnem haszontalan,.
  1. A jól kutatott statisztikák azt jelentik, hogy minden jó infografikának értékes adatokat kell tartalmaznia, például érdekes statisztikákat, ritka tényeket egy adott témában, finom vizualizált betekintést, vagy bármi, mint a kényszerítő táblázatokat vagy diagramokat.

És itt van, hogy visszatérjenek az infografikától - az alábbiakban felsoroljuk a négy leginkább ajánlott online keretrendszert, amelyek segítenek Önnek az első tervezésében:

  • A Piktochart egyszerű -használati eszköz a HQ infographics létrehozásához kiváló minőségű backlinks. Győződjön meg róla, hogy minden infúzió könnyedén megy virálisan. Mindössze annyit kell tennie, hogy időt fordíthat egy olyan lenyűgöző infográfiák létrehozására, amely "megosztott" lenne. A Piktochart ingyenes tervét a tisztességes tervezési megoldások rövid sorozata adja, ezért ha hajlandó és készen áll a minőségi infographics-ra jobban dolgozni - akkor jobb, ha fizetni szeretne fizetni.
  • A Canva egy másik jó forrás, amely segíthet az ingyenes infografikus tervezési sablonok használatában. És remekek! Használja ki a professzionálisan hangolt infographics-ot, hogy még több visszafordulást, vezetést, megosztást és követést eredményezzen.

  • Venngage Infographics a legegyszerűbb infográfiai készítő eszköz, amit el tud képzelni. Nagyszerű design választása közül választhat egyet több mint ötszáz professzionálisan tervezett tervezési megoldás - több kattintással.
  • A Fiverr az utolsó funkciók azok számára, akik szeretnék visszatérni az infografikától. A Fiverr a legjobb megoldássá válik, ha ki akarja kapni az Ön infographic designját - 5 dollárért kezdve egy kiváló minőségű infográfiára, különösen az Ön weboldalához vagy blogjához.
December 22, 2017