Back to Question Center
0

Hol térjenek vissza az infografikától?

1 answers:

Napjainkban az infographics egyre népszerűbbé válik. Valójában ezek a szemet gyönyörködtető képek, amelyek hasznos információkkal szolgálnak, becslések szerint 30-szor nagyobb valószínűséggel "az emésztés" az olvasó, hanem a mindennapi egyszerű szöveges írások. Ezért van a kérdés - hol térjenek vissza az infografikától - tökéletes értelemben. Igen, ez igaz, az infographics nagyszerű eredményeket hozhat az online üzletben. Mindössze annyit meg kell győződni, hogy értékes adatok és vizuális tartalmak ésszerű kombinációját teszi lehetővé - mind a vizuálisan vonzó, mind érdekes és izgalmas információkat szolgáltat a megfelelő témáról a megfelelő közönség számára. Ráadásul - a jó és kényszerítő infographics készletével a tartalom üdvözölheti vírusosodást. Így a jó infográfiai adatok eléggé jó HQ hátránövekedést jelentenek, ugyanakkor javítják a webhelyet vagy a blog fejlődését a SEO-ben. Szóval, hová térjenek vissza az infografikától? Mielőtt megmutatom neked a kiemelt források listáját, kezdjünk néhány alapvető definícióval. Melyek az ideális infographics? Íme a három fő elem, ami minden jóat - csodálatos design, promóció és tájékoztatás, valamint jól kutatási statisztikák.

  1. A terv minden bizonnyal az első olyan dolog,. Az infográfiával csak vírusra van szüksége, hogy vizuálisan vonzóvá és vonzóvá váljon egy professzionális tervezéssel.
  1. A promóció és a tájékoztatás fontos az infografika számára, mint egy csodálatos tervezés és tényleges értékük, amelyet jól kutatott statisztikák szolgáltatnak. Tekintettel arra, hogy az infografikát nem a megfelelő módon (pl. e. , megfelelő médiaközvetítéssel és például e-mail útján történő elérhetőséggel), a többi erőfeszítés majdnem haszontalan,.
  1. A jól kutatott statisztikák azt jelentik, hogy minden jó infografikának értékes adatokat kell tartalmaznia, például érdekes statisztikákat, ritka tényeket egy adott témában, finom vizualizált betekintést, vagy bármi, mint a kényszerítő táblázatokat vagy diagramokat.

És itt van, hogy visszatérjenek az infografikától - az alábbiakban felsoroljuk a négy leginkább ajánlott online keretrendszert, amelyek segítenek Önnek az első tervezésében:

  • A Piktochart egyszerű -használati eszköz a HQ infographics létrehozásához kiváló minőségű backlinks. Győződjön meg róla, hogy minden infúzió könnyedén megy virálisan. Mindössze annyit kell tennie, hogy időt fordíthat egy olyan lenyűgöző infográfiák létrehozására, amely "megosztott" lenne. A Piktochart ingyenes tervét a tisztességes tervezési megoldások rövid sorozata adja, ezért ha hajlandó és készen áll a minőségi infographics-ra jobban dolgozni - akkor jobb, ha fizetni szeretne fizetni.
  • A Canva egy másik jó forrás, amely segíthet az ingyenes infografikus tervezési sablonok használatában. És remekek! Használja ki a professzionálisan hangolt infographics-ot, hogy még több visszafordulást, vezetést, megosztást és követést eredményezzen.

  • Venngage Infographics a legegyszerűbb infográfiai készítő eszköz, amit el tud képzelni. Nagyszerű design választása közül választhat egyet több mint ötszáz professzionálisan tervezett tervezési megoldás - több kattintással.
  • A Fiverr az utolsó funkciók azok számára, akik szeretnék visszatérni az infografikától. A Fiverr a legjobb megoldássá válik, ha ki akarja kapni az Ön infographic designját - 5 dollárért kezdve egy kiváló minőségű infográfiára, különösen az Ön weboldalához vagy blogjához Source .
December 22, 2017