Back to Question Center
0

Milyen típusú backlink kód és struktúra a legjobb a SEO?

1 answers:

Mielőtt folytatnánk a szabványos háttérkódot és a SEO célra általánosan alkalmazott struktúrát, folytassuk néhány alapvető definícióval. Egyszerűen megfogalmazva, minden backlink (egyébként bejövő webes link) akkor születik meg, amikor egy weboldalnak van egy olyan URL-címe, amely az interneten máshol lévő harmadik fél forrását vezette - hivatkozás vagy URL hozzáadásával. És a weboldal számára létrehozott bejövő linkek egész sorát a linkprofil teszi. Így a nagy keresőmotorok, mint a Google és a Bing, használják, hogy meghatározzák az egyes webhelyek vagy blogok valós értékét, népszerűségét és fontosságát.Figyelembe véve, hogy nem mindegyikük egyenlővé válik, csak véletlenszerűen visszakapcsolja a visszacsatolást a maximális szám miatt. Amikor a szerves link építése a SEO célja, az a dolog az, hogy csak kapcsolat minőségi kérdések, nem pedig a mennyiség.


Mint már említettem,. Ezért, bármi más előtt, tegyünk különbséget a következő két fő típusú webes linkek között. Tény, hogy megkülönböztetik a HTML sajátosságait backlink kódot, valamint a szabványos hatása minden webhely szempontjából a SEO.

  • A DoFollow backlinks nemcsak két külön weboldal összekapcsolására és "összevonására" szolgál, hanem mindkét oldalra átviheti és továbbadja a minőségi mutatókat. Általánosságban elmondható, hogy a DoFollow-szel való kapcsolatot gyakran a leghatározottabb elemek közé sorolják, amikor a keresési pozíciók. Ez a típusú webes hivatkozások szabványos értékelést adnak a PA (oldal jogosultság), a DA (domain hatóság), a PR (PageRank) és a többi mutató, mint a felhasználói bizalom. Leggyakrabban ilyen linkek a DoFollow attribútummal a backlink kódjukban beillesztésre kerülnek a sajtóközleményekbe, valamint blog vagy cikkek bejegyzéseihez. Néha megtalálhatók a fórumban és a megjegyzések szakaszokban.
  • NoFollow backlinks két különálló weblap összekötésére van tervezve. e. , elsősorban navigációs célokra. Ez azt jelenti, hogy egy NoFollow backlink kód attribútum nem engedélyezi az oldal vagy tartományi jogosultság átadását (a. k. egy. linklé). Ne feledje, hogy ez a látszólag nem kielégítő különbség sokkal többet jelent a feltérképezés és az indexálás, valamint a főbb mutatók értékelésében.

Háttéri kódszerkezet a SEO-ben

Mi teszi a backlinks alapvető struktúráját a SEO-ben? Valójában minden bejövő kapcsolat a következő alapvető elemekből áll: a hipertext-hivatkozás címke, a horgony címke szövege, a hivatkozás hivatkozása és a záró címke.

  • Ezután jön a link szövege, amely a backlink horgony címkével kezdődik o mondja meg a keresőmotorok weboldalát a link követni fogja, akkor is kattintható, és különleges színjelzéssel rendelkezik, hogy maradjon ki az oldal tartalmából.
  • Minden hiperhivatkozás záró címkével végződik, amely csak a keresőmotorokról szól az egész hiperhivatkozás címke lezárásáról Source .
  • December 22, 2017