Back to Question Center
0

Meg tudod mutatni nekem, hogy visszakapcsoljam a ranglistámat?

1 answers:

Mielőtt megmutatná, hogyan lehet visszahivatkozni a leghatékonyabban, és anélkül,. Nem kell azt mondanunk, hogy minőségi linkeket kell létrehoznia ahhoz, hogy több keresési forgalmat szivattyúzzon a webhelyére vagy blogjára. És talán a legszembetűnőbb, mégis nagyon széles és túlnyomó feladat, hogy "megszerzi" az érdemelt backlinks-okat a tartalmaddal. Ezért mindig nagyszerű tartalomra van szükség ahhoz, hogy több linket vonzzon természetesen, i. e. , a lehető legbiztonságosabb módon. De a kérdés továbbra is fennáll - hogyan térjünk vissza az Ön tökéletesen vonzó oldalas írásaival, hiszen ha állandó közönséget vonzunk és összekapcsoljuk az Ön weboldalán vagy blogján, akkor már jó kapcsolati profilra van szükségünk - egyszerűen csak azért, mert vonzóbb a látogatók, és hagyják, hogy kapcsolatba kerüljenek veled?

Tartalom A király - újra és újra

Ez azt jelenti, hogy proaktív módon kell cselekednie, és azonnal meg kell kezdenie dolgozni az egyedi és releváns oldal tartalmán. De szeretné tudni, hogyan kell biztonságosan visszahúzódni, hogy ne aggódjon a potenciálisan káros hatások miatt, amelyek fenyegetik webhelye vagy blogja fölött, ugye? Nézzünk szembe velünk - elkerülve a közös kapcsolatépítési erőfeszítéssel kapcsolatos büntetéseket nem a szerencse, hanem a természetesen és természetesen természetesen magas színvonalú visszahivatkozásokra. Ez azt jelenti, hogy ha valódi természetes kapcsolódási pontot találsz egy jól megfogalmazott horgonyszöveggel, amely egy megbízható és hiteles harmadik fél forrása, amely releváns a réstek vagy az üzleti szféra számára, soha nem büntetendő. És magától értetődik, hogy a linképítés fizetett, csere- vagy tömeges rendszereit el kell kerülni, hacsak nem szeretne egy piros zászlót felvenni a Google-lal, és keresni magának egy gyors és gyakran visszafordíthatatlan rangsorolási büntetést.

Itt van, hogyan lehet visszahivatkozni a kiváló minőségű, hogy élvezze az azonnali fokozott webes forgalom - a minőség nem számít nem csak biztonságban érezni, hanem szolgálja Önt mozgó az egész projektet a globális célok a SEO skálán. Tehát alább felsorolok két olyan megközelítést, amelyek segíthetnek a hangtartalmak elkészítésében - természetesen elsősorban a kapcsolatépítés kedvéért.

Finoman hangolt oldal tartalma készpénzben történő kifizetés

Tegyen feladatot tapasztalt szabadúszóknak - próbálja megtalálni a vezető szakmai írókat az Ön általános résén belül. Ez nem egy őrült gondolat - elvégre mindent megteszünk, hogy mindent megteszünk, és az igényeinkhez igazodva érdemes fizetni. Legalábbis a kezdetektől fogva, amíg el nem éri a lendületet, és képes lesz kezelni néhány szalagot a hanganyag tartalom nélkül. Tipp: soha ne szaladj túl lendületesen, jobb, ha szerényen cselekedhetsz, és elkezdesz egy e-mailes beszélgetést, bemutatod magad, online projektedet, és természetesen elegendő időt töltesz minden ígéretes tartalomírót értékelni, mielőtt felveszed.

Légy Altruista - Adja ki a legjobb tudásodat idővel fizetve

Legtöbbször, tévesen úgy vélik, hogy a vendég blogolás valószínűleg az egyetlen megoldható megoldás. De ez nem az egész történet, biztosíthatom önöket. Íme egy rövid felsorolás a következő hivatkozási pontra:

  • Próbálj meg írni néhány hagyományos vendég bejegyzést, hogy megkapja a megérdemelt backlinket a bio szakaszból. Ez jó lenne a kickass kezdetéhez, de ez az út nem olyan hatékony, hogy egy nagyon erős kapcsolatot létesítsen.
  • Fontolja meg időt és erőfeszítést a következő tartalmi típusok létrehozásában, amelyek a legfontosabbak a megosztáshoz és az ahhoz való kapcsolódáshoz: gyakorlati útmutatók, saját esettanulmányok, vonzó infographics, hasznos táblázatok stb.Megjegyzés: Próbálja meg átalakítani meglévő tartalmának egy részét - nincs szükség újra feltalálni a kereket, ugye?
  • Állandóan dolgozzon ki egy szilárd online jelenlétet a közösségi médiában, ne csak a kapcsolható és megosztható tartalmak népszerűsítésére, hanem egyúttal a márkanév vagy üzleti hatóság javítására is.
  • Az oktatási vagy kormányzati helyek legértékesebb, de alig elhúzódó linkjei a végül magas PageRank és a link súlyával, fontolják meg ösztöndíj létrehozását, versenyt, vagy akár bátor hízelgést - felajánlják számukra egy kifejezetten személyre szabott cikket pontosan mit akarnak hallani. Ne felejtsd el, hogy a legértékesebb és a széffel kapcsolatos backlinks nem csak pénz Source .

December 22, 2017