Back to Question Center
0

Hogyan viselkedni kap a linkek a webhely, hogy a munka a SEO?

1 answers:

A bejövő (bejövő) linkek vagy a visszatérő linkek harmadik fél forráskódú linkjei, amelyek a saját webhelyére vagy blogjára mutatnak. És miért olyan fontos, hogy megértsük, hogyan lehet visszahivatkozni a webhelyedre? Mivel a visszahivatkozásokat most már a Google három elsődleges fontossági tényezője között látják, a világ kutatói óriásai vezetõinek ez év elején közzétett hivatalos üzenete szerint. A Search Engine Optimization széles körű koncepcióján kívül a visszafordulások a bizalom szavazatainak is tekinthetők - a tartalomnak jól ismert értéke van. Ezért megbízható az egész webhely vagy blog tekintélye. Így a Google keresőmotorja saját PageRank értékelést készít - minden egyes backlink mérlegelését az internetes weboldalakon keresztül. A természetes és minőségi linképítés fontosságának megértése alatt megmutatom, hogyan érhetsz vissza webhelyedet vagy blogodat, amely tényleg a SEO-t érinti, végső soron -, hogy megtalálja valahova a legmagasabb 10 Google keresési eredményeit.

Hogyan forduljon backlinks-hoz webhelyedhez SEO-célokra

A SEO-barát linkprofil létrehozásakor minden a backlinktól számít - kezdve az Önhöz és saját hatósági kategóriájához kapcsolódó egyes domainek, minden link relevanciájához, valamint az oldalra helyezésének módja. Íme, hogy visszakapcsolja a webhelyét a megfelelő módon - győződjön meg róla, hogy minden a helyén van, figyelembe véve a következő pontokat:

  • a legfontosabb tényezők a Google szemében, amikor megkeresi a linkprofil általános rangsorolási lehetőségeit.
  • Link donor hatóság - mind az egyéni szinten (külön számítva az egyes weboldalakra), és a skála szerint. Ez azt jelenti, hogy jó párhuzamossággal rendelkező, jó minőségű, párhuzamosan működő párhuzamos kapcsolatok sokkal jobbak lennének,.
  • A nagy tekintélyű hatóság nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindez a globális médiatartalmakról vagy a világ legnagyobb kiadóiról szól - a saját kisvállalkozás weboldala vagy a niche blogja teljes mértékben összehasonlítható haladást érhet el.

  • A domain életkorát néha igen fontos tényezőnek tekinthetjük, amely részlegesen dönti el a honlapnak az SE. Ne feledje azonban, hogy nem feltétlenül kell az idősebb domainforrásokhoz kapcsolódni.
  • A releváns linkek nem csak a Google számára értékesebbek, mintsem azok, amelyek a helyszínen érkeznek ugyanazon a témakörben vagy az üzleti szférában. Valójában az irreleváns holtszélességgel való kapcsolatfelvételt akár a keresőmotor is gyanúsan manipulatív vagy akár akármilyen akcióként értelmezheti - ezért súlyos (néha még visszafordíthatatlan) rangsorolási büntetést is szerezhet.
  • A kapcsolati profil sokféleségét soha nem szabad alábecsülni. Ne habozzon, hogy kapcsolatba kerülhessen a teljesen máshonnan nem kapcsolódó weboldalakkal vagy blogokkal, amelyek különböző hatósági, bizalmi, PageRank és egyéb kapcsolódó tulajdonságokkal rendelkeznek. Valójában ez lenne a legjobb jól kialakított döntése - mivel a Google különös figyelmet szentel a különböző értékű színes kapcsolatoknak, valószínűleg bevallva természetes teremtési módját Source .
December 22, 2017