Back to Question Center
0

Hogyan vásárolhatunk PR9-es backlinks-okat?

1 answers:

A bejövő forgalom és a külső linkek mennyisége két olyan dolog, amelyet minden weboldal tulajdonosának meg kell fontolnia, mielőtt a webes forrás sikeréről. A folyamatos forgalom nélküli webes forrás nem tekinthető sikeresnek, és egy átalakított forgalom nélküli webes forrás egyáltalán nem létezhet.

Képzeljünk el egy olyan helyzetet, amellyel a nagy PR helyszínt kell választani, ahol szinte nulla forgalom és alacsony PR oldal, 2000 látogatóval. Mit fogsz választani? Választhatsz egy dofollow linket a nagy PR webhelyről, vagy a nofollow linkről az alacsony PR webhelyről. Természetesen elég nehéz választani e két változat között. Ha a nofollow-t választja, akkor tonnányi forgalmat fog kapni, és ha megy a dofollow-be, akkor a rangsorban.

Fontos megérteni a különbséget a dofollow és a nofollow linkek között. A nofollow címkével ellátott linkek azt mondják a keresőmotoroknak, hogy ne kövessék a webhelyét egy linken keresztül, vagy hogy blokkolják az összekötő levét. A dofollow címkével ellátott linkek a kifejezésükben azt mondják a keresőmotoroknak, hogy kövessék a blogjukat, vagy ossza meg velük a page rank juice-ot.

webmesterek általában csökken megjegyzést Dofollow blogok miatt jelentőségét a kereső optimalizálás. Az ilyen viselkedés nagy arányú spam-észrevételeket eredményezett. Ezért van a legnagyobb napi blogok száma.

Mi a fontosabb forgalom vagy linkek és hogyan szerezhet mindkettőt?

  • Szerves közlekedési előnyök

Kétségtelen, hogy a közlekedés az összes vállalkozás elsődleges igénye, mivel így kaphat magas befektetési megtérülést. Kérdezzen egy kérdést, miért fejlesztette online üzletét? A válasz általában ugyanaz lesz - hogy több forgalmat szerezzen be, és átalakítsa fizetősávokká. Ráadásul a forgalomnövekedés növeli márka online hírnevét, és növeli a közösségi média jelenlétét. A közösségi média csatornákon folyamatosan növelheti forgalmát. És minél magasabb a forgalom, annál nagyobb a jövedelme. Azonban van egy jelentős hátránya a forgalomnak - nem állandó.

Ismert tény, hogy a backlink minden keresőoptimalizálás kampányának magját megöli. A hivatkozások növekedése magasabb rangot ad a keresési eredményoldal hirdetéseinek növeléséhez. Minél magasabb a ranglétszám, annál több potenciális ügyféllel fog ismerni a márkát. Egyes linkek állandóan lepecsételhetnek, és végtelen forgalmat biztosítanak Önnek. A bejövő linkek minőségétől függetlenül azonban a Google nyerheti vagy büntetheti webhelyét. Ha ez a rendszer úgy találja, hogy a linkek nem egyformán szereztek be, akkor súlyos büntetéseket kapnak, amelyek csökkenthetik a forgalmat és az értékesítést.

Ezért fontos, hogy a forgalmon dolgozzanak, nem pedig a linkekhez, hogy a webhelyén a forgalmat meg lehessen szerezni, mindenképpen be kell építeni a bejövő linkeket. Tehát, ha visszacsatolást szeretne, akkor a forgalomért dolgozik.

Hogyan vásárol PR9 backlinks?

Az olyan webes források, mint a Websiteoutlook, az Alexa, a Quantcast és az Ondomain, nagyszerűek lehetnek a jó minőségű backlinks készítéséhez. Az ilyen webhelyek megtalálásához egyszerűen végezhet webes keresést a fülke webhelyei között. A webrobotok rendszeresen pókhálózza ezeket a webhelyeket, ezért az Ön lehetősége arra, hogy gyorsan indexelje webhelyét. Küldje el webes forrásait ezeknek az analitikai erőforrásoknak, és meg fogja figyelni, hogy a rangsor növekedése 24 órán belül megnő Source .

December 22, 2017