Back to Question Center
0

El tudod mondani, hogyan lehet EDU-kapcsolatot kapni?

1 answers:

Már öt éve dolgozom a Search Engine Optimization iparában. És megértem a jó megértés fontosságát, hogyan lehet az EDU-hoz visszatérni. Éppen ezért ebben a megbeszélésben megmutatom neked egy skálázható stratégiát, amely jelentős előrelépést jelent a webhelyeden vagy blogodon. Ez a stratégia elsősorban az ösztöndíjakra vonatkozik, és valójában mindenki számára olyan pontos oktatási kapcsolatokat kell megszeretnie anélkül, hogy egy fillért sem fizetne, legalábbis közvetlenül. Így az alábbiakban megmutatom, hogyan szerezhetem meg az EDU-kapcsolatokat egy lépésről-lépésre szóló útmutatóval, amelyet nemrég teszteltem belülről, hogy elkészítsem a saját 15 oktatói weboldalra mutató linket körülbelül két-három hónapon keresztül. Igen, elég időigényes feladat volt, de biztosra fog kerülni.

1. szint: A helyes cél kiválasztása

Mielőtt elkezdenénk, nézzük szembe a következőket:

a megfelelő célközönség és a megfelelő rés kiválasztása ugyanúgy fontos, nemcsak a természetes kapcsolatokhoz, hanem a megfelelő megértéshez is, hogy miként lehet az EDU visszafordulásait elérni és a kezdettől fogva jó úton haladni. Úgy értem, még akkor is, ha látszólag érthető minták az oktatási kapcsolatok kiépítésében, még mindig tudnia kell a célközönségedről, ami nagyon fontos a weboldalod vagy a blogod tárgyához. Egyszerű angol nyelvű elrendezésben csak a hallgatók közönségének azonosítása szükséges. Miközben értékes oktatási linkeket fogsz keresni, győződj meg róla, hogy nagy érdeklődést fognak tanúsítani a jövőbeli ösztöndíjprogramja iránt.

2. szint: Ösztöndíjas oldal létrehozása

Ezután dolgoznia kell ösztöndíjas oldalán. Habár meglehetősen egyszerű feladat létrehozni ezt a fajta tartalmat, itt vannak olyan golyópontok, amelyekre külön figyelmet fordítunk. Győződjön meg róla, hogy minden a helyén van:

  • Cégleírás - rövid, mégis teljesen teljes, valami hasonló "belső linkek ösztöndíj. "Ezután kapcsolja össze belső oldaladdal a kezdőlapoddal, valamint más fontos szakaszokkal, amelyek átengedik a linket.
  • Jogosultság - mindent meg kell csinálnia, amint az személy szerint személyre szabható a célzott hallgatóknak. Gondoskodjunk arról, hogy megvizsgáljuk, hogy van-e teljes vagy részidős ütemterve, a fő témájához kapcsolódó konkrét kurzusok, melyik ország (város vagy helyi) nagyobb valószínűséggel származik stb.
  • Összegérték - természetesen az ösztöndíj összege nagyban függ a linképítési költségvetéstől. De számomra, azt javaslom, hogy ezer dollárra állítsd. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem sikerül vonzani a jó hírű oktatási intézményeket és a méneseket.
  • Alkalmazási részletek - mindössze annyit kell tennie, hogy világos és érthető szakaszt alakítson ki. A fő pályázati formanyomtatványt minden pályázónak be kell nyújtania az ösztöndíjprogramba való beküldéshez. Így győződjön meg arról, hogy megadja a határidőt és a jutalmak időpontját.


3. meghatározási szint: kipróbálási lehetőségek

oktatási kapcsolat kiépítése Excel spreadsheet-t használtam. Így tudtam kezelni a feladataim pontos megfigyelését az ösztöndíjak listáján, a kapcsolat állapotán, a neveken, az e-mail címeken, a domaineken, a megjegyzéseken stb.Ez sokkal könnyebbé tenné a dolgokat!

4. szint: A tájékoztatás befejezése

Végezetül, hogy teljes mértékben megértsük, hogyan juthatunk el az EDU backlinks-hoz. És itt kreatívan kell eljárnia, és keményen kell dolgoznia, hogy megtalálja a megfelelő kapcsolattartót. Ne feledje, minden egyetem és főiskola kapott néhány felelős munkatársat, akikkel foglalkozik. Tehát csak annyit kell tennie, hogy egy szilárd e-mail sablont készítsen, és küldjön helyeket azoknak, akik pozitív választ várnak. Ha ez megtörtént, akkor csak az ösztöndíjprogramjának adatait kell elküldenie, vagy töltse ki az oktatási intézmény által megadott formanyomtatványt Source .

December 22, 2017