Back to Question Center
0

Meg tudod mutatni, hogyan lehet jó minőségű backlinks-okat kapni?

1 answers:

Mielőtt bármi mást csinálna, mi hozza létre a minőségi kapcsolatot? Általánosságban elmondható, hogy webhelye vagy blogja profilprofilját a Google értékeli számos elsődleges tényezővel, például linkhitelekkel, domain korral, szövegharmonnyal, természetes linkmintákkal stb.Miért érdemes tudnod, hogyan kaphatsz jó minőségű backlinksot? Egyszerűen azért, mert természetesen a backlinks létrehozása a közelmúltban a SEO egyik legfontosabb rangsorjelévé vált. Ezért kell tudnia a helyes helyeket és a helyes lépéseket az ilyen értékes linkek megszerzéséhez. És megmutatom neked, hogyan lehet minőségi kapcsolatokat elérni a közösségi hálózatokról, a cikkek marketingjéről, a sajtóközleményekről és a dokumentumok megosztásáról. Szóval, nézzük át mindet az alábbiakban.

Social Networking

Biztosan a modern média. És van egy tucatnyi közösségi hálózat és média oldal, amelyek az aktív felhasználók legnagyobb közönsége, például a Google Plus, a Twitter, a Facebook stb.A lényeg az, hogy minden online platform, amely népszerű a közösségi médiában, általában elég magas rangsorolással rendelkezik. Éppen ezért ezt a vonzó lehetőséget ajánljuk elsősorban és elsősorban a minőségi linképítésre. Ne feledje, hogy a legjobb eredmény eléréséhez elő kell készíteni egy ismétlődő közzétételi ütemtervet vagy médiaterv-tervet. Így nem csak a jelenlegi közönségét fogod megnövelni, hanem potenciális ügyfeleidet célozhatsz egyedi és egyedi tartalmak felhasználásával, amelyek valós értéket nyújtanak, releváns képekkel, infografikával, táblázatokkal stb.

Article Marketing

Ez a módszer valószínűleg a legjobb teljesítményt nyújtó linképítési stratégia elérésének legjobb módja. Itt van, hogyan kap jó minőségű backlinks a cikk marketing - csak keresni a megfelelő kulcsszavakat, és készítsen néhány nagy cikket témákban. Ezután kezdje el dolgozni a tartalmát, hogy a legcélszerűbb cikkcímkönyvek közé kerüljön. Ilyen módon ne felejtsd el a fő weboldaladra vagy blogra mutató linkeket felvenni. Győződjön meg róla, hogy minden a helyén van - mind a horgony szövegeket, mind a közösségi megosztó gombokat hatékonyan kell elhelyezni a minőségi írásokon belül.

Média Sajtóközlemények

A hírekkel foglalkozó ilyen médiatartalmak is nagyszerű helyet találnak a linkek megragadásához - egyszerűen azért, kisebb webhelyek széles körben elterjedt az interneten. Tekintettel arra, hogy ezek a nagy médiatárak mindig egy friss tartalmat vagy néhány, a legfontosabb közérdekű izgalmas történetet keresnek, mindössze annyit kell tennie, hogy az adott minőségi cikket a legfontosabb iparág vagy a niche. Csak győződjön meg róla, hogy hozzon létre egy vonzó címet és releváns tartalmat, amely vonzóbb célközönséget vonzana - és készen áll.

Dokumentummegosztási weboldalak

Ez lenne egy másik nagyszerű módja a természetes kapcsolatépítésnek, azon kívül, hogy általánosan biztosítja a megérdemelt backlinksot a DoFollow attribútummal. Ráadásul a legtöbb vagy ahhoz kapcsolódó forrás jól bízik a nagy keresőmotorok, például a Google által. Tehát ez a lehetőség egy teljesen méltónak tűnik, ugye? Íme, hogy jó minőségű backlinks-okat kapj a dokumentummegosztó webhelyekről - csak a megfelelő minőségű minőségi tartalom (pl. e. , nem túl nagy méretű cikkek vagy teljes hosszúságú bejegyzések). Miután mindent elkészített, csak akkor kell benyújtania, és ezzel egy olyan linket húz, amely a saját webhelyére vagy blogjára mutat Source .

December 22, 2017