Back to Question Center
0

Megmutathatja nekem, hogyan lehet üzletet építeni az üzleti kapcsolatokhoz ingyen?

1 answers:

Mint minden más, a SEO-célú hivatkozásokhoz hasonlóan, az üzleti és az üzleti kapcsolatok is ugyanazon cél felé fordulnak - nagyobb forgalom érkezik webhelyére közvetlenül a szerves keresésből. Nem kell azt mondanunk, hogy a Google a linkeket a legerősebb rangsorolási tényezőként használja fel. Ezért kell olyan figyelmet fordítani a magas színvonalú visszahivatkozások építésére, amelyek támogatni fogják általános marketing és promóciós stratégiáját. Nézzünk szembe velünk - az üzleti vállalkozások üzleti kapcsolatokhoz való kapcsolása sok időt és energiát igényel. Mindazonáltal könnyű lehet csak elindulni - és fokozatosan lépést kell tennie a vezető szerepre, és dominálnia kell a rést az online keresésben. Egyszerűen folytassa ezeket a meglepően alábecsült útvonalakat. Miután mindenkit megpróbálkozott, nyugodtan alkalmazhat bármilyen más ésszerű gyakorlatot, hogy üzleti és üzleti kapcsolatokat építsen fel webhelyére. Tehát itt van néhány meglehetősen egyszerű, mégis hatékony módszer arra, hogy az üzleti weboldalod ki ne maradjon a versenyből - anélkül, hogy egy fillért költene.

Helyi idézetek és üzleti könyvtárak

Javasoljuk, hogy helyi idézeteket, internetes könyvtárakat és online listákat használjon. üzleti kapcsolatok. Ez egy tökéletesen alkalmas hely arra, hogy elkezdjen szélesebb online expozíciót elérni az Ön weboldalán. Valójában ezek a könyvtártípusok többsége nagyon jól helyezi a nagy keresőmotorokat, például a Google-t. Tehát mindössze annyit kell tennie, hogy megemlíti az üzleti nevét a kapcsolattartási adatokkal és megtérítheti azt a megérdemelt backlinket. A legjobb példák a Google Cégem, a Yellow Pages, a Yelp, a Bing Business Listing, a Truelocal stb.

Social Media

Ezek a zsúfolt helyek rendkívül hasznosak ahhoz, hogy szilárd online jelenlétet állítsanak elő az Ön vállalkozásának, és tegye közzé a márkanevet az aktív felhasználók szélesebb közönségének. Mindössze annyit kell megragadnia, hogy a közösségi médiában linkeket hoz létre, létrehoz egy társasági profilokat - és készen vagy. Győződjön meg róla, hogy az üzleti profiljaival ütemezett és folyamatos tevékenységet kezel - ne habozzon befektetni egy kis időt a rendszeres bejegyzések írásakor, amelyek közvetlen kapcsolatba kerülnek a fő üzleti webhelyével. Így nem csak extra backlinks-okat kaphatsz, hanem előnyös egy meglehetősen magas webforgalmat.

Sajtóközlemények és vendég blogolás

Bár ez a két iskolás módja az üzleti és az üzleti kapcsolatoknak túl gyakran túlbecsülése valamilyen oknál fogva jól szolgálnak. Komolyan, mindig találsz néhány kedvelt sajtónyilvános weboldalt, amelyek szomjazik a friss tartalmat. Az a dolog, hogy egy jól megírt sajtóközlemény egy forró téma kapcsolatban az üzleti vagy a piaci rést, - akkor gyorsan felkapta a helyi újságírói és blogging közösség őrült gyorsan és széles körű nyilvános kitettség. A világ legjobb sajtóközleményeivel való elterjesztése érdekében azt javaslom, hogy összpontosítson egy teljesen új termék vagy szolgáltatás népszerűsítésére, hogy egy backlink a fő üzleti weboldal felé mutasson tovább. Sokkal inkább, mint a sajtóközlemények a médiában, vendég blogolás érdemes egy kis időt tölteni - biztosan kifizetni! Csak ossza meg mindent egy erős befolyással vagy blog tulajdonosával - és tegye be a tökéletesen testreszabott cikket, hogy térhálósodjon vissza. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a linképítés egyéb vonzó eszközei között a vendég blogolás MUST kell azok számára, akik magas PR visszakapcsolást keresnek a DoFollow. Csak győződjön meg róla, hogy megfelelő PR-pontszámmal rendelkező megfelelő rést tartalmazó blogot fog írni Source .

December 22, 2017