Back to Question Center
0

A Semalt Expert kiváló webrögzítő szolgáltatást nyújt

1 answers:

A tudomány és a technológia fejlõdésével a vállalkozások világszerte virágzanak borzasztó. Nap mint nap bevezetésre kerülnek az adatrögzítés új technikái, amelyek jelentős hatással vannak a vállalkozásokra és pontos információkat gyűjtenek mind az alapvető, mind a fejlett weboldalakról. Az adatrögzítés vagy a tartalom bányászat segít növelni üzleti kilátásainkat. Könnyen megjósolhatjuk a piaci trendeket jól szervezett és jól strukturált adatokkal.

Mi az a SiteScraper?

A SiteScraper kiváló adatrögzítő vagy tartalombányászati ​​eszköz, amely alkalmas digitális marketingesek, szociális média szakértők és jól megalapozott üzleti vállalkozások számára. Ezzel az eszközzel megismerheti a keresletben lévő termékeket és forrásokat, és nagymértékben növelheti vállalkozását. A SiteScraper ingyenes és prémium verziókban is elérhető. A freeware korlátozott számú opcióval rendelkezik, de a prémium terv felszabadítja a különféle funkciókat, amelyeket nem talál más tartalombányászati ​​szolgáltatásban. Néhány kiemelkedő tulajdonsága, amely a SiteScraperet a legjobb választássá teszi, az alábbiakban tárgyaljuk.

1. Segít az adatminták azonosításában

.

A többi rendes adatrögzítő vagy tartalombányászati ​​szolgáltatással ellentétben a SiteScraper intelligensen azonosítja az adatmintázatát, és megkapja a különböző weboldalakból jól kitermelt információkat. A SiteScraper kifejlesztésének egyik fő célja az, hogy az interakciótól függetlenül lehúzhatja az adatokat a kedvenc webhelyeiről, mivel ez az eszköz automatikusan elvégzi a feladatait, és nem igényel semmilyen programozási készséget.

2. A SiteScraper egyike azoknak a kevés adatrögzítő és tartalombányászati ​​eszközöknek, amelyek megkönnyítik a többszintű kategóriákat és a webhelyek listáját. Ez azt jelenti, hogy használhatja ezt az eszközt és törölheti a szükséges adatokat az eBay és Amazon-szerű online áruházakból. Ön is célba utazási portálok és hírek weboldalak SiteScraper, és létrehozhat listát és kategóriákat a kaparás adatok nélkül probléma. A Kategória Scraping funkció előnyös a különböző kategóriákba tartozó online vásárlási üzletekből származó termékek kivonására.

3. Kulcsszavak keresése

A SiteScraper kulcsszó-keresési funkciója megkönnyíti az Ön számára a keresést, és megtalálja a megfelelő kulcsszavakat, miközben az adatait lekapják. Ez azt jelenti, hogy a kitermelt adatok nagy mennyiségű kulcsszavakkal és kifejezésekkel fognak szolgálni, amelyek segíthetnek a webhely rangsorolásában vagy indexelésében.

4. Erőteljes kódolási funkció

Bár a SiteScraper könnyen kezelhető és felhasználóbarát felület, egyedülálló és elképesztő tulajdonsága a rendszeres kifejezések. A HTML kódokból, a JavaScript kódokból és a SiteScraperből származó adatok elfogadásához különböző lehetőségek állnak rendelkezésre az Ön igényeinek megfelelően. Alkalmazhatja a szabályos kifejezéseket a kívánt weboldalakra, mielőtt a SiteScraper elkezdi bányászni vagy lekicsinni az adatokat.

5. Névtelenül működik egy proxy szerveren keresztül

A SiteScraper segítségével lekaphatja adatait, anélkül, hogy a világ felismerné vagy azonosíthatja az IP-címét. Ez az eszköz névtelenül működik a proxy szerveren keresztül, és elrejti a HIP címét, teljes körű biztonságot és adatvédelmet biztosítva az adatok lekerekítése közben. Számos kiszolgáló közül választhat az IP-cím elrejtéséhez és az online biztonság és védelem biztosításához Source .

December 22, 2017