Back to Question Center
0

Hol található a magas PR edu backlinks lista?

1 answers:

Edu domaineket tekintik a legerősebbnek az interneten. Az ezekből a webhelyekről érkező visszalépéseknek sok a tekintélye és értéke a kapcsolódó webes forrásoknak.

Az Edu linkek olyan linkek, amelyek nagy megbízhatóságú oktatási webes forrásokból származnak. A Google olyan linkeket vonz, mint a megbízható és a leghitelesebb, és hitelesíti a kapcsolt domainet. Más szavakkal, több minőségi edu backlinks több értéket hozhat webhelyére, mint ezer alacsony vagy közepes minőségű link. Jelentősen növelhetik rangsorolását, és segíthetnek a keresési eredményoldal TOP oldalán.

Általában az edu domainek nem könnyen beszerezhetők, és csak azok, akik rendelkeznek tanúsítvánnyal rendelkező oktatási intézménygel, webes forrásaikat az edu domainekre építhetik. Továbbá, az edu domainek legnagyobb száma már jó ideje körül van. Az interneten hosszú ideje létező internetes források sok bejövő linket és ezt követően magas PageRank-ot tartalmaznak. Ezért van értelme létrehozni az edu backlinks listát. Ami engem illet, a Google kedveli az edu domaineket. Azonban keményen kell dolgoznod a tartalmad, a webhely optimalizálás és a márka hírneve alapján, hogy visszanyerhesd az edu-t. Ezért a kézműves kutatási alapú oktatási tartalom, és úgy vélik, hogy a figyelem középpontjába, hogy néhány tiszteletre méltó edu backlinks a kereső optimalizálás célja segíthet rangsor jobb.

Az edu backlinks listájának beszerzésének módja

Egyes webmesterek úgy vélik, hogy szinte lehetetlen az edu backlinks ingyenes. Számos akadály nem engedte, hogy a webmesterek bejövő linkeket hozzanak létre az edu backlinks-on. Nehéz találni tartalmat, fájdalmas, hogy kövesse az összes követelményt és egyéb nevetséges okokat, amelyek megakadályozzák a weboldal tulajdonosát az edu link építési lehetőségeitől.

A valóságban azonban mindent könnyebb. Ha tudod, mit csinálsz, az edu backlinks nem lesz bonyolult. Először is létre kell hoznod a hatékony kapcsolatépítési taktikát, és utána kell menni. Beszéljünk néhányat.

  • Erőforrás-erőmű

Ez az egyik legegyszerűbb módja annak,. Az Edu webhelyek nagyok az erőforrás oldalakon. Az előnyös a webmestereknek, akik tudják, mit csinálnak. Bizonyára különleges résen kell lenned, hogy ezt a linképítési technikát használd. Például, ha vállalkozása a fitness iparba kerül, akkor kihasználhatja. Adjon meg Google keresést a következő lekérdezések használatával: "site:. edu fitness + inurl: erőforrások, "" site:. edu karcsú diéták + inurl: linkek "stb. Ezzel a kutatással megszerzi az edu webes források listáját. Kapcsolatba kell lépnie ezekkel a weboldal tulajdonosokkal vagy adminisztrátorokkal, és meg kell adnia számukra az Ön releváns webes forrását a témával kapcsolatos óriási mennyiségű információval kapcsolatban. Ez a linképítés jó, de tisztában kell lenned azzal, hogy messze az összes embertől fog kapcsolódni az Ön oldalához vagy a tartalomelemhez. Fennáll annak a veszélye, hogy a webmesterek jelentős része csupán kihagyja javaslatát. Azonban meg kell tennie a megfelelő módon, mivel ez a módszer egyszerű és nem igényel sok időt. Ezért minden olyan link, amelyet sikerül megragadni, egy győzelem az Ön számára Source .

December 22, 2017