Back to Question Center
0

Semalt javasolja egy erőteljes Web Scraping Tool

1 answers:

A SEO Spider Tool egy viszonylag új adatrögzítő és feltérképező alkalmazás, a weboldalakat, és felveszi a kulcsfontosságú helyszíni elemeket, így egyszerűen elemezheti az Ön oldalán és az oldalán kívüli SEO-t. Ezt a programot ingyen töltheti le, vagy úgy dönt, hogy prémium tervét kihasználja a fejlett funkciók előnyeiből.

Mit tehetsz a SEO Spider Tool programmal?

A többi hagyományos adattárolási vagy kitermelési programtól eltérően a SEO Spider Tool rugalmas, gyors és egyszerűen használható, és lehetővé teszi az eredmények elemzését valós időben. Az adatokat gyűjt, így a vezérigazgatók bizonyos tájékozott döntéseket hozhatnak. Néhány előnyét az alábbiakban ismertetjük.

1. A megszakított linkek keresése

A SEO Spider Tool használatával megtalálhatja az Ön webhelyén található hibás linkeket, és könnyebbé válik a weboldal feltérképezése. Ez a program azonnal feltérképezi a webhelyet, és olyan linkeket talál, mint a 404. Ezenkívül javítja a hibás linkeket, és segít a kiszolgáló hibájának megtalálásában. Így a SEO Spider Tool egy all-in-one adatelnyelési és webes feltérképezési eszköz. Megtalálja az URL-eket, és azonnal rögzíti őket.

2. Az oldalcímek és a metaadatok elemzése

Az oldal címeket és metaadatokat könnyedén elemezheti a feltérképezési folyamat során. A SEO Spider Tool figyelemmel kíséri a meta leírások minőségét, és azonosítja a hibákat, a hiányzó szavakat, a rövid vagy hosszú sorokat vagy a sokszorosított tartalmat az Ön webhelyén.

3. Extract Data with XPath

Most egyszerűen gyűjthet adatokat a HTML weboldalak segítségével SEO Spider Tool. A CSS Path és XPath könnyebbé és jobbá teszik a munkáját, mint más hasonló adatok kitermelése és feltérképezése. Ez az eszköz meta címkékről, címekről, árképző helyekről gyűjt adatokat, és néhány perc alatt megkapja a jól lekapartolt adatokat.

4. XML Sitemaps létrehozása

A SEO Spider Tool használatának másik előnye, hogy XML-webhelytérképeket generál a felhasználók számára, és speciális konfigurációs beállításokkal rendelkezik. Megváltoztathatja webhelyének gyakoriságát és betöltési sebességét, és azonnal növelheti rangsorát. Továbbá, ez az eszköz különböző webhelytérkép-sablonokat kínál, amelyek közül választhat.

5. Integrálja Google Analytics-fiókjával

A SEO Spider Toolot összekapcsolhatja vagy integrálhatja a Google Analytics-fiókjával, és hasznos adatokat vehet fel, amelyek növelhetik a webhely visszafordulási arányát, beszélgetéseit és munkamenetét. Miután az adatokat teljesen kibontották, ez az eszköz közzéteszi és segít Önnek bevételt generálni az interneten.

6. Robotok és irányelvek áttekintése

Most már egyszerűen bárki megtekintheti a robotok által blokkolt URL-eket. txt, X-Robotok címkézési irányelveket és meta robotokat kínálnak, köszönhetően a SEO Spider Toolnak annak érdekében, hogy ez lehetővé tegye. A törölt URL-eket automatikusan javítja, és azonnal megkapja a kívánt eredményeket.

7. Fedezze fel a sokszorosított tartalmat

A SEO Spider Tool segítségével könnyedén felfedezheti az interneten található másolt weboldalakat. A részlegesen megismételt tartalmat automatikusan javítják. A SEO Spider Tool ellenőrzi az oldal címét, tartalmát és leírását a minőség érdekében, ügyelve arra, hogy egyik weboldal sem másolódjon le a neten.

8. Versenytársak ellenőrzése

Ha meg szeretné nézni a versenytárs oldalát, és szeretné megérteni, hogy milyen típusú adatokat kapott, próbálja meg a SEO Spider Tool. Ez az egyetlen internetes kaparás és adatrésző program, amely lehetővé teszi, hogy összehasonlítsa a rangsorát a versenytársakkal, és azonnal hasznos információkat kapjon Source .

December 22, 2017