Back to Question Center
0

Meg tudod mutatni nekem a legjobb megközelítést a SEO-hez kapcsolódó új linkek megszerzéséhez?

1 answers:

Nem kell mondanom, hogy a kapcsolatépítés az utóbbi időben még fontosabbá vált a Search Engine Optimization (SEO) szolgáltatásban, mint valaha. Ezért az új visszakapcsolások - természetesen és ökológiai szempontból - minden olyan webmesternek és webhelytulajdonosnak MUST kell lennie, aki óriási előrelépést szeretne elérni a SEO-ben, online projektjeikkel a legnépszerűbb keresési eredmények között. Nézzünk szembe vele - új visszalépések megszerzése, amelyek valóban a jobb online promóció érdekében dolgoznak, nem csak a bizalomra vagy a népszerűségre vonatkoznak. Úgy értem, hogy a természetes kapcsolatépítés valóban a valós értéket nyújtja az Ön weboldalán vagy blogján - végül, hogy átvegye a vezetést a niche versenytársak felett, és tegye meg a saját projektét, amelyet érdemes megosztani, megemlíteni és összekapcsolni. Tehát nincs szükség arra, hogy csak az új visszafordulások maximális mennyiségének megpróbálásával próbálkozzunk. Jobb lenne a hangsúlyt a minőségre és a szerves természetre helyezni - mindenekelőtt. Így engedjék meg, hogy mutassam meg néhány hasznos bizonyítékot arra, hogy megtanulják az új linkeket a lehető legjobb természetes módon - a tartalmaddal.

Egyedi tartalom, amely több értéket biztosít

Minden más előtt minden weboldalnak vagy blognak szilárd oldal tartalma legyen, amely nagy értéket kölcsönöz az érdeklődő közönségnek felhasználókat vagy a potenciális ügyfelek célhátrixát, amelyet várhatóan a valódi ügyfelekké alakítanak át. Így különösen a weboldalakat ismerheti fel a Google, mivel inkább a szélesebb körű online expozíció helyett inkább, mint bármely más weboldal vagy blog, amelyek a témával kapcsolatos vitához vagy ugyanazon üzleti szférához kapcsolódnak. Ráadásul - az új, viszonylag új és viszonylag magas minőségű tartalmak elérése révén előnyös a kontextusos linkek, amelyek a White-Hat SEO legerősebbeként is ismertek.

Tartalomoptimalizálás és vizualizáció

Tekintsd át a szövegírások egy részét (vagy legalábbis a legrosszabbnak unalmasakat) néhány jól optimalizált és határozottan vonzóbb vizuális tartalomra. Úgy értem itt, hogy ajánlott befektetni az idejét a legnépszerűbb népszerű tartalmak létrehozásában, amelyekről ésszerűen elvárható, hogy nagyobb webes forgalmat hozzanak magukkal, és vonzzák a legtöbb visszafordulást egy időben - szinte önállóan. Így jobb lenne összpontosítani a vizuálisan tetszetős infografikákat, táblázatokat, grafikákat, amelyek olyan hozzáadott értéket képviselnek, amely tovább bővítené a linkeket egy félidős kilátásokon keresztül.

Vendég blogok, amelyek felépítik a hatóságot

Elérése néhány népszerű bloggerrel a réstől vagy a legfontosabb befolyásolóktól, nemcsak hogy új, párhuzamosan létrehozott backlinks-ot keresek meg egy nagyon erős PageRank-mal, hanem hogy felépítsék saját jogosultságukat és bizalmukat a felhasználók között. Végül - vezető szerepet tölthet be a területen szerzett szakértői ismeretekkel, ezért vezető szerepet töltsön be, és a webhely vagy a blog kiemelkedjen a keresési versenyből. Ugyanakkor azonban ne felejtsük el, hogy minden alkalommal, amikor minőségi vendég bejegyzést küld el a bloggerek blogjainak - akkor keresel a megérdemelt linkeket, hogy még inkább hűséges látogatókat vonzanak a saját oldalaihoz Source . Csak győződjön meg róla, hogy jól keresett vendégcikkeket ír és csak a legmegfelelőbb blogbejegyzéseket írja fel - és készen állsz!

December 22, 2017