Back to Question Center
0

Web Scraping Tools - Semalt tanács

1 answers:

Az adatrögzítés az egyik legkomolyabb feladat a nem műszaki személyek számára. Ez azért van, mert hiányoznak a tudás, és nem tudnak semmit arról, hogyan profitálhat a Python, a Java, a Go, a JavaScript, a NodeJS, az Obj-C, a Ruby és a PHP, mint a nyelvek. A programozás az adatkutatás szerves része, de egyes induló vállalkozások és az újonnan érkezők nem rendelkeznek elegendő programozási készséggel, és továbbra is szeretnék kivonni a webadatokat a minőségromlás nélkül. Az ilyen személyek számára a következő webragasztó alkalmazások a legjobbak és a legalkalmasabbak.

Lehúzó (Google Chrome kiterjesztés)

Különböző nem programozók és szabadúszók kedvelik a lehúzót a páratlan adatrögzítő funkciók miatt. Ez a GUI-alapú adatkezelő eszköz lefedi az alapvető és a fejlett weboldalakat, és nagy gépi tanulási technológiával rendelkezik, hogy megkönnyítse a munkáját. Ez a platform kifejezetten az Amazon, az eBay és más hasonló webhelyek adatainak kibontására szolgál, és beépített spam felismerési funkcióval rendelkezik. Ezzel könnyen észlelhet spameket az adatokban, és egy-két percen belül eltávolíthatja azt. Van egy speciális Google API kliens könyvtár a jobb adatelnyelés érdekében, és az adatokat a saját adatbázisában tárolja. Az adatokat a merevlemezre vagy bármely más eszközre is elmentheti.

Import. io

Importálással. Én nem kell a technikai gondolkodásmóddal rendelkeznie, és rendszeres időközönként megragadhatja a kiváló minőségű adatokat. Ez a webes extrakciós alkalmazás azt állította, hogy elhárította a nem programozók és adatkutatók szükségességét. Mivel tudjuk, hogy az adatkutatás statisztikát és matematikát, programozási készségeket igényel, de nem kell semmit megtanulnia, ha importot használ. io. Ez az eszköz alkalmas mind az egyének, mind a vállalkozások számára.

Kimono Labs

Kimono Labs a nyílt forráskódú önálló webragasztó szoftver. Percek alatt képes lekaparni az adatokat hatalmas számú webhelyről. Mind ingyenes, mind fizetős változatban érhető el, és alkalmas nem műszaki személyek számára. A Kimono Labs-kel nem kell tanulnod Python-t vagy más programozási nyelvet. Előre meghatározott bejárók segítségével indexálhatja az adatokat vagy különböző weboldalakat. Csak le kell töltenie és el kell indítania ezt a programot, és hagynia kell, hogy a Kimono Labs néhány perc alatt megkapja az adatokat. Felhőalapú légzőkészüléke lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan megosztja az információkat a különböző eszközök között. A Kimono Labs-ot nagyvállalatok, újságírók, online kiskereskedők, távközlési ügynökségek és szabadúszók használják.

Facebook és Twitter API-k

A nagy adatok nagy problémát jelentenek a webmesterek és a nem technikusok számára. Így gyakran használják a Twitter és a Facebook API-kat, hogy megkapják az adataikat. Az API-k segítenek a különböző webhelyekről és blogokról származó hasznos információk kihasználásában, és előrejelzéseket adnak arról, hogyan kell szerkeszteni és menteni az adatokat, miután teljesen lekapart. A legjobb megoldás az, hogy az API-k könnyebben olvashatják az internetes tartalmat, olvasható és skálázható formában. Széles megjelenítést nyújtanak a lekicsinyelt adatoknak, osztályozhatják különböző kategóriákba, vagy importálhatnak különböző formátumokba vágyaink és követelményeink szerint. Használnia kell a közösségi média API-kat, ha nem technikai személy vagy, aki nem rendelkezik programozási ismeretekkel Source .

December 22, 2017