Back to Question Center
0

Szeretné lekicsinni az adatokat? Tíz Hasznos Web Scraping Services Meg kell próbálni a Semalt szerint

1 answers:

A webes kaparás bonyolult technikával, amely számos 7). Ezek az eszközök ugyanúgy működnek együtt a különböző weboldalakkal, mint egy olyan böngészővel, mint a Firefox vagy a Chrome. Ezenkívül a webrögzítő programok olvasható formátumban mutatják ki a kivont adatokat. Segítenek több vezetőt generálni és a lehető legjobban kihozni a vállalkozásainkból.

Itt adtunk egy listát a legjobb és leghasznosabb webszalagozó eszközökről, amelyek közül néhány szabad, míg a többiek fizetnek.

1. import. io

Import. Io híres a fejlett technológiájáról. Az eszköz alkalmas szakembereknek és nem szakembereknek. Ez a webes kaparóeszköz nemcsak a webhelyek nagyszámú elérését és siklását eredményezi, hanem a kivont adatok CSV-be exportálását is. Több száz és több ezer oldalt és PDF-fájlt egy órán belül lekapart az Import. io. A plusz pont az, hogy nem kell kódot írni. Ehelyett ez az eszköz több mint 1000 API-t épít fel az Ön igényeinek megfelelően.

2. Dexi. io

Dexi. Én szintén CloudScrape néven ismeretes. Ez a webragasztó és adatelnyelési program alkalmas programozók és szabadúszók számára. Széles körben ismert a böngésző-alapú letöltő és szerkesztő számára, amely megkönnyíti az Ön számára a kibontott adatok elérését és letöltését a merevlemezen. Továbbá, ez egy nagyszerű webrobot, amely mentheti az adatokat a dobozon. net vagy a Google Drive. Adatait is exportálhatja a CSV és a JSON szolgáltatásba.

3. Webhouse. io

Webtárhely. io az egyik legelbűvölőbb és fantasztikus böngészőalapú webes kaparás alkalmazás. Ez egyszerű és közvetlen hozzáférést biztosít a strukturált adatokhoz, és képes arra, hogy nagyszámú weboldalt indexeljen az egységes API-ban. Könnyedén kinyomtathatja adatait Web házzal. és mentse el olyan formátumokban, mint az RSS, az XML és a JSON.

4. Scrapinghub

Havi 25 dollárral elérheti a Scrapinghub összes csodálatos funkcióját. Ez egy olyan felhőalapú alkalmazás, amely jobban teljesíti az adatkivonási követelményeket. A Scrapinghub legismertebb intelligens proxy forgatója, amely kényelmesen bejárja a bot védett weboldalait.

5. Visual Scraper

A Visual Scraper egy újabb adatkitermelő és tartalom bányászati ​​program. Több webhelyről származó információkat kivon, és az eredményeket valós időben érik el. A kivont adatok exportálhatók olyan formátumokra, mint az SQL, a JSON, az XML és a CSV.

6. Outwit Hub

Ez egy Firefox bővítmény, amely jelentősen leegyszerűsítheti webes keresését adatkivonási tulajdonságainak köszönhetően. Az Outwit Hub egyformán híres a programozók és a webfejlesztők körében; ez az eszköz olvasható és méretezhető formátumban tárolja adatait, így felhasználóbarát felületet és a legjobb szolgáltatásokat kínál.

7. Lehúzó

Igaz, hogy a Scrapernek korlátozott adatrögzítő funkciói vannak, de ez nem jelenti azt, hogy nem teszi könnyűvé az online kutatásokat. Valójában a Scraper az első választás a különböző vállalkozások, SEO szakemberek és app fejlesztők. Az adatokat átmásolhatja a vágólapra, vagy tárolhatja a táblázatokon, ahogyan azt a vágyakod. Sajnos ez az eszköz nem feltérképezi weboldalait.

8. 80 láb

Ez egy erős, rugalmas és hasznos webrögzítő alkalmazás. Lehetősége van 80 láb beállítására az Ön igényei szerint, és ez az eszköz néhány másodpercen belül eléri a szükséges információkat.

9. Spinn3r

A Spinn3r teljes weboldalról, közösségi médiaközpontokról, hírportálokról és privát blogokról adatokat gyűjt, az adatokat JSON formátumban mentheti. A Spinn3r csodálatos adattovábbítási tulajdonságai mellett biztosítja az adatok biztonságát és adatvédelmét, és nem hagyja, hogy a spammerek ellopják.

10. ParseHub

ParseHub kompatibilis az AJAX, cookie-k, JavaScript és átirányítással. Bejárhat annyi weboldalt, amennyit csak akar, és megkapja az adatokat a szükséges formátumokban. Ezt az eszközt a Mac OS X, a Windows és a Linux felhasználók használhatják Source .

December 22, 2017