Back to Question Center
0

Milyen módszerekkel állíthatja össze gyorsan a linkeket?

1 answers:

A kapcsolatépítés a keresőoptimalizálás elsődleges és leginkább kihívó szempontja. Ez befolyásolja a webhely rangsorolási pozícióját, és létrehoz egy Google-megjelenést egy adott domainről. A bejövő linkek szerepe a SEO-ben szerepelt a rangsorolási tényezők számában.

Néhány webmester még mindig kétségei vannak a bejövő linkek hatása és előnyei tekintetében. Azt állítják, hogy a Google a backlinksra támaszkodik. Szeretnék azonban ott felvenni őket. A visszalépések nem szűnhetnek meg azonnal, mivel jelentős szerepet játszanak a Google rangsorolási algoritmusában. A legfrissebb tanulmányok azt mutatják, hogy az oldalhoz kapcsolódó domainek száma a rangsorokhoz képest korrelál, mint bármely más tényező. Ha nem veszi komolyan ezeket az adatokat, próbálja meg magának kutatni. Helyezze a célzott kulcsszót a Semalt Web Analyzerbe, és nézze meg a legmagasabb rangsort. Mindegyiknek sok bejövő linkje van. Még ha a célzott kulcsszó sem túl sok verseny, a TOP rangsorolt ​​weboldalaknak számos bejövő linkje lesz.

Ebben a cikkben megvitatjuk, miként lehet gyorsan és hatékonyan létrehozni a linkeket. A kapcsolatépítési stratégiák közül néhányat használunk, hogy növeljük ügyfeleink webhelyek rangsorolását. Pozitív eredményeket értünk el, és ügyfeleink profiljait bővítettük.

Szóval, menjünk tovább! Remélem, hogy ez az információ megkapja a minőségi linkösszeget a webhelyére.

 • Linkcsatornák létrehozása egyéni keresőmotorokkal
 • A szabály, a múltban kapcsolt weboldalak nagyobb valószínűséggel teszik ezt újra. Ők azért csinálják, mert már rajongói, hogy mit csinálsz és írsz. Valószínűbb, hogy minden új tartalmat érdekelnek, és közzé teszik azt. Az a kép, amellyel rendelkezésére áll minden olyan internetes forrás adatbázisa, amely már kapcsolódott hozzád, ezért valószínűleg érdekli az új tartalom. Kétségtelenül őrült lesz az online üzleti tevékenységedért, hiszen a bejövő forgalom folyamatosan áramlik a webhelyedre.

  Ilyen adatbázist lehet létrehozni a Google CSE segítségével. Mindössze annyit kell tennie, hogy kövesse ezeket a lépéseket:

  1. Keressen olyan webforrásokat, amelyek már kapcsolódnak hozzád;
  2. Töltsd be ezeket a forrásokat egyéni keresőmotorba;
  3. Keresse meg a jövőbeli tartalomhoz kapcsolódó linkeket. Jelentkezzen be a Google CSE-eszközébe, és hozzon létre egy új keresőmotort ebbe a weboldalra

  .

  Ezután adja meg a keresni kívánt webhelyet és az új egyéni keresőmotor nevét. Keresse meg a következő lapot, és tekintse meg az értéket az A1 cellában. Formázni kell "domainként". com. "Ezt az adatot be kell másolnia az egyéni keresőmotor" Keresési webhelyek "szakaszába. Végül kattintson a "create" gombra.

  Ha azonban több domaint szeretnél keresni a backlink profilodból, akkor hozzá kell adnia a többi tartományt. Ezért kell rákattintania a "Keresőmotor szerkesztése" gombra, és további webhelyeket kell hozzáadnia. Kiválaszthatja a "területek tömeges hozzáadása" opciót, és másolja át a tartományok listáját a mezőbe. Válasszon egy funkciót "az összes oldalon jelenjen meg ezeken a helyeken" és kattintson a "mentés" gombra. "

  Most az Ön egyéni keresőmotora készen áll. Akkor használhatja, ha keresési linkeket szeretne keresni, amikor új tartalmat tesz közzé.

  Ez a linképítési taktika hatékonyabbá válik, ha a profilod nő, mert van egy kiterjedtebb internetes forrásadatbázis Source .

  December 22, 2017