Back to Question Center
0

Semalt: Dinamikus weboldalak leképezése a Web Scraper Chrome kiterjesztéssel

1 answers:

A Web Scraper egy Google Chrome böngésző beépülő modul, amely a webhelyekről és weboldalakról származó adatokat. A krómhosszabbító webes lehúzó segítségével létrehozhat egy webhelytérképet a weboldal vagy a weboldal letöltésének módjáról. Az Ön webhelytérképével a webes lehúzó navigál egy weboldalon, és az utasításoknak megfelelően minden releváns adatot lekapít.

A Web Scraper Chrome bővítmény előnyei

A krómhosszabbító webes lehúzóval kapott adatok CSV-fájlokként kerülnek exportra. A Web lehúzó egy point-and-click lehúzó plugin, amelyet bárki használhat. Így mentheti mind a pénzét, mind az idejét, és ugyanakkor értékelheti az értékes információkat az interneten.

A web tele van hasznos és értékes adatokkal. Azonban az adatok felhasználható és olvasható formátumban történő használata mindig nem olyan egyszerű. Ezért van szüksége krómhosszabbító webes lehúzóra. Nyilvános nyilvántartások, könyvtárak, versenyképes leltár és felhasználói visszajelzések értékes adatokká válhatnak. A Web Scraper segítségével az összes adatot kényelmesen lehet lekaparni és menteni.

  • Hibás hiba: Szintaktikai hiba
  • Kattintás hiánya a gombon
  • Plugin
  • Nem sikerült lekérni egy oldalt
  • Befejező URL egy felugró hivatkozáshoz

Web lefedő: A probléma megoldója

Web kaparó kiváló minőségű és könnyen használható kaparó szoftver. Az adatok weboldalakból és webhelyekről történő kitömítéséhez ki kell választania a célszöveget, miközben a webszakasz a munkát végzi. Mivel a webes lehúzó automatizált a felhőben, nem kell aggódnia a hibák leküzdésében vagy más problémákban.

A webes lehúzóval a kívánt eredményeket gyorsan CSV fájlba kell vinni. Abban az esetben, ha az adatokat a Couch DB vagy a Chrome helyi tárolójában szeretné tárolni. Nem kell pánikolni, mert nem vagy programozó. Ha használhatja a Google Chrome böngészőt, használhatja a krómhosszabbító webes lehúzót.

Ha a következő megoldás az volt, hogy egy gyakori gyakornokot béreljen az adatok egész napi lekötéséhez, egy költséghatékony megoldás csak kopogtatta az ajtót. A webes lehúzóval nem kell a programozóknak olyan adatrögzítési megoldást kidolgozniuk az adatokhoz. Minden adatkivonási folyamatot az Ön számára végzik. Töltsön le és telepítsen ingyen webszakaszot a Google Chrome webáruházban.

Web Scraper plugin funkciók

A Web Scraper tartalmaz olyan beépített elemeket, amelyek hozzájárulnak a kaparásprojektek folyamatához. Itt vannak a legfontosabb jellemzők, amelyekről tudni kell:

  • Kompatibilis a Chrome böngészővel

A Web Scraper egy olyan Chrome-bővítmény,. Ezzel a bővítménnyel egyszerre vagy többszörös értékeléseket is futtathat vagy nagy mennyiségű adatot is lekapíthat egy meghatározott ütemezésen keresztül.

  • Kivonatolt adatok exportálása CSV formátumban

Ez a króm plugin exportja lekapartja az adatokat vesszővel elválasztott értékek. A kivont adatok azonban a CouchDB vagy a Chrome helyi tárhelyén is tárolhatók.

  • Dinamikus helyekről és oldalakról

A web értékes adatokkal van feltöltve. A dinamikus webhelyek és oldalak betöltése az AJAX és a JavaScript segítségével azonban nem egyszerű. A krómhosszabbító webes lehúzóval a dinamikus weboldalakról történő adatkivonás nem okozhat gondot.

A Web Scraper bővítmény használatával létrehozhat egy webhelytérképet, amely azonosítja a céloldal szövegét egy weboldalon Source . Vegye át a kaparás élményét egy másik szintre a Web Scraper telepítésével a Google Chrome böngészőjében!

December 22, 2017