Back to Question Center
0

Semalt: A legjobb internetes lehúzó az online adatok kivonatolására

1 answers:

Tartalomból vagy web törmelék speciális szoftver vagy webalkalmazás a weboldal tartalmának felhalmozására. A webmesterek és a fejlesztők kéréseire vonzódik, akik gyors hozzáférést kívánnak biztosítani a más webhelyeken található információkhoz.

A webes kaparás rosszindulatúan végrehajtható e-mail marketing, spamelés és robocalls. Emiatt a legtöbb webmester szeretne távol tartani tőle - debt negotiation attorney ct. Azonban, ha az etikus webes kaparás végrehajtása nagyon hatékony módszer lehet számos internetes projekt előnyére.

Hogyan lehet kaparást használni

Tekintsük egy online könyvtár az összes szálloda a környéken. Ha egy webhelyfejlesztő minden egyes szállodát össze szeretne gyűjteni, akkor az adatbázisba kézi beillesztést kell tartalmaznia. Ez a folyamat rendszerint több tízezer órát vesz igénybe annak érdekében, hogy az ország minden szállodája is benne legyen. Egy webes lehúzóval ugyanaz a webmester beadhatja a keresési lekérdezéseket, és automatikusan összegyűjtheti ezeket az adatokat a különböző webhelyekről.

Webáruház készítése vagy vásárlása?

Ha webszalagozó eszközt szeretne, akkor a karcolásból vagy a már létező. A legtöbb fejlesztőnek nincsenek megfelelő készségei, ismeretei, eszközei vagy erőforrásai a kaparóeszköz manuális létrehozásához. A jó hír az, hogy tucatnyi előre gyártott kaparó van online.

A Web Scraping Software-ban használt módszerek és technikák

Ha saját kaparóját szeretné felépíteni, meg kell értenie, hogy milyen technológiákkal jár az adatgyűjtés. A legtöbb kaparó HTML-vel van kiépítve, a DOM-elemzés (a dokumentumobjektum-modell elemzése) segítségével a HTML-ben történő szűréshez csak a kívánt információt. Meg kell határoznia azokat az adatokat, amelyeket meg szeretnél kaparja, és beírhatja őket a beállításaiba.

Mozenda Scraping Technology

A Mozenda kaparó egy bizonyos böngészőt használ, amely a technológiát úgy néz ki, mint egy webböngésző. Használja, hogy könnyedén böngészhessen egy webhely belső oldalain, hogy összegyűjtse a szükséges adatokat. Az AJAX és a Javascript használatával Mozenda navigálást és műveleteket hoz létre, valamint automatizálja őket az Ön számára.

December 22, 2017