Back to Question Center
0

Semalt: A legjobb internetes lehúzó az online adatok kivonatolására

1 answers:

Tartalomból vagy web törmelék speciális szoftver vagy webalkalmazás a weboldal tartalmának felhalmozására. A webmesterek és a fejlesztők kéréseire vonzódik, akik gyors hozzáférést kívánnak biztosítani a más webhelyeken található információkhoz.

A webes kaparás rosszindulatúan végrehajtható e-mail marketing, spamelés és robocalls. Emiatt a legtöbb webmester szeretne távol tartani tőle. Azonban, ha az etikus webes kaparás végrehajtása nagyon hatékony módszer lehet számos internetes projekt előnyére.

Hogyan lehet kaparást használni

Tekintsük egy online könyvtár az összes szálloda a környéken. Ha egy webhelyfejlesztő minden egyes szállodát össze szeretne gyűjteni, akkor az adatbázisba kézi beillesztést kell tartalmaznia. Ez a folyamat rendszerint több tízezer órát vesz igénybe annak érdekében, hogy az ország minden szállodája is benne legyen. Egy webes lehúzóval ugyanaz a webmester beadhatja a keresési lekérdezéseket, és automatikusan összegyűjtheti ezeket az adatokat a különböző webhelyekről.

Webáruház készítése vagy vásárlása?

Ha webszalagozó eszközt szeretne, akkor a karcolásból vagy a már létező. A legtöbb fejlesztőnek nincsenek megfelelő készségei, ismeretei, eszközei vagy erőforrásai a kaparóeszköz manuális létrehozásához. A jó hír az, hogy tucatnyi előre gyártott kaparó van online.

A Web Scraping Software-ban használt módszerek és technikák

Ha saját kaparóját szeretné felépíteni, meg kell értenie, hogy milyen technológiákkal jár az adatgyűjtés. A legtöbb kaparó HTML-vel van kiépítve, a DOM-elemzés (a dokumentumobjektum-modell elemzése) segítségével a HTML-ben történő szűréshez csak a kívánt információt. Meg kell határoznia azokat az adatokat, amelyeket meg szeretnél kaparja, és beírhatja őket a beállításaiba.

Mozenda Scraping Technology

A Mozenda kaparó egy bizonyos böngészőt használ, amely a technológiát úgy néz ki, mint egy webböngésző. Használja, hogy könnyedén böngészhessen egy webhely belső oldalain, hogy összegyűjtse a szükséges adatokat. Az AJAX és a Javascript használatával Mozenda navigálást és műveleteket hoz létre, valamint automatizálja őket az Ön számára Source .

December 22, 2017