Back to Question Center
0

Semalt javasolja 3 egyszerű lépést a webtartalom lefaragásához

1 answers:

Ha különböző internetes oldalakon, közösségi médiaközpontokon és személyes blogokat, meg kell tanulnod néhány programozási nyelvet, mint a C ++ és a Python. Az utóbbi időben számos jól ismert tartalomfelhalmozási esetet láttunk az interneten, és ezek többsége tartalmi kaparóeszközöket és automatizált parancsokat. A Windows és a Linux felhasználók számára számos webes kaparás eszközt fejlesztettek ki, amelyek bizonyos mértékig megkönnyítik a munkájukat. Vannak azonban, akik manuálisan szeretnék lekicsinni a tartalmat, de ez egy kicsit időzítő.

Itt tárgyaltunk 3 egyszerű lépést a webtartalom 60 másodpercnél kevesebb lebontására.

Minden rosszindulatú felhasználónak:

1. Hozzáférés egy online eszközhöz:

Megpróbálhat bármilyen híres internetes kaparás programot, például Extracty, Import. én, és a Portia a Scrapinghub. import. io azt állította, hogy az interneten több mint 4 millió weboldalt burkol. Hatékony és értelmes adatokat tud nyújtani, és minden vállalkozás számára hasznos, kezdve a nagyvállalkozásoktól és a híres márkáktól. Sőt, ez az eszköz nagyszerű a független oktatóknak, jótékonysági szervezeteknek, újságíróknak és programozóknak. import. Ismerem, hogy tudomást szerezni a SaaS termékről, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a webes tartalmat olvasható és jól strukturált információvá alakítsuk. Gépi tanulási technológiája az importot teszi. io a kódolók és a nem kódolók előzetes kiválasztása.

Másfelől az Extracty a webes tartalmat hasznos adatokká alakítja kódok nélkül. Segítségével több ezer URL-t is feldolgozhat párhuzamosan vagy az ütemtervben. Hozzáférhet több száz vagy több ezer adathoz az Extract segítségével. Ez a webes kaparó program megkönnyíti és gyorsítja a munkáját, és teljes egészében egy felhő rendszeren fut.

A Scrapinghub portia egy újabb kiemelkedő webszalagelő eszköz, amely megkönnyíti a munkáját és kivonatolja az adatokat a kívánt formátumokban. A Portia lehetővé teszi számunkra, hogy összegyűjtsük az információkat a különböző webhelyekről, és nincs szükségünk programozási ismeretekre. A sablont az elemek vagy oldalak kivágásával hozhatja létre, és a Portia létrehozni fogja a pókot, amely nem csak az adatokat törli ki, hanem feltérképezi a webes tartalmat is.

2. Adja meg a versenytárs URL-jét:

Miután kiválasztotta a kívánt internetes kaparás szolgáltatást, a következő lépés a versenyző URL-jének beírása és a kaparó. Néhány ilyen eszköz egy pár másodperc alatt lekaparja az egész webhelyét, míg a többiek részlegesen kivonják a tartalmat.

3. A kivágott adatok exportálása:

Miután megkapta a kívánt adatokat, az utolsó lépés az áttört adatok exportálása. Van néhány módja annak, hogy exportálhatja a kivont adatokat. A webes kaparók információt hoznak létre a táblák, listák és minták formáiban, megkönnyítve ezzel a felhasználók számára a kívánt fájlok letöltését vagy exportálását. Két leginkább támogató formátum a CSV és a JSON. Szinte minden tartalomkezelő szolgáltatás támogatja ezeket a formátumokat. Lehetőségünk van arra, hogy futtassuk a kaparóját és tároljuk az adatokat a fájlnév beállításával és a kívánt formátum kiválasztásával. Használhatjuk az Item Pipeline opciót is. io, Extracty és Portia a csővezetékek kimenetének beállításához és strukturált CSV és JSON fájlok készítéséhez a kaparás alatt Source .

December 22, 2017