Back to Question Center
0

Semalt Review: Egy félelmetes képernyő lekicsinyítő szolgáltatás

1 answers:

A Web2DB egy erőteljes és hasznos képernyőkarítás és adatkivonás eszköz. Úgy működik, mint egy adatbázis-készítő, és lehetővé teszi számunkra, hogy egyszerűen bontsuk a különböző weboldalak adatait. Ez a webes lehúzó nem strukturált információkat gyűjt össze a weboldalakról és a HTML oldalakról, és rendszerezi és strukturálja megfelelően. Csak meg kell tudnia mondani, hogy mit szeretne keresni, és hogyan szeretné formázni az adatokat, és a Web2DB elvégzi a feladatot az utasítások szerint. Az adatok menthetők MySQL, CSV, Access és Excel formátumban. A Web2DB számos funkcióval rendelkezik, amelyek a webmesterek, a vállalkozások, az üzletemberek, a programozók és a kódolók számára a legjobb megoldást kínálják. Néhány megkülönböztető jegyét az alábbiakban ismertetjük.

1. Projektszerkesztõként:

A Web2DB hatalmas és csodálatos projektszerkesztõként mûködik. A webes kaparás projektek megtervezése nem könnyű, amíg elegendő programozási képességgel nem rendelkezel. De a Web2DB-nél nem kell professzionális programozó vagy kódoló, mert nélküle elvégezheti a feladatait. Ez az eszköz gyűjteni, szerkeszteni, bányászni vagy kivonni az adatokat. Ezenkívül segít különböző adatminták kifejlesztésében, amelyek tökéletesen működnek akkor is, ha az oldal elrendezése megváltozott. Minden szerkesztési és kitermelési projektet csak néhány kattintással érhet el.

2. A teljes tartalomszerkezet könnyű rögzítése:

Beállíthatja a Web2DB-t, hogy letöltse az egész webhelyet vagy néhány oldalát. Könnyedén rögzíti a teljes tartalomstruktúrát, így kiváló formát nyújt. Néhány weblapot vagy az egész webhelyet konfigurálhat az igényeinek megfelelően, de a tartalom minősége egyáltalán nem zavar. Ez az eszköz alkalmas olyan hatalmas webhelyekre, mint az Amazon, az eBay, a PayPal és mások. A Web2DB számos fejlett funkcióval rendelkezik, és segít nekünk optimalizálni a webbözés teljesítményét. Ez egy megbízható és átfogó eszköz.

3. Webes űrlapok küldése:

A Web2DB használatával a webes űrlapokat különösen a keresési űrlapok és az online foglalási űrlapok elküldése nélkül. A formanyomtatványok minden bemeneti értékre beadhatók, és a kivont adatok CSV formátumban érhetők el. Ezzel a programmal kulcsszóalapú adatokat is létrehozhat, és elküldheti webhelyét a keresőmotorok számára a jobb indexelés és a feltérképezés érdekében.

4. A dinamikus weboldalakkal való foglalkozás:

A Web2DB másik megkülönböztető jegye az, hogy mind az alapvető, mind a dinamikus weboldalakkal foglalkozik. A legtöbb primitív kaparóprogram nem képes kinyomtatni az olvasható tartalmat a rendkívül dinamikus weboldalakról. Még a professzionális internetes kaparészek is kérdéseket gyűjtenek az AJAX weboldalakon, de a Web2DB megkönnyíti a dinamikus webhelyekről származó adatok kivonását. Ne feledkezzen meg arról, hogy az AJAX webhelyek adatainak időt vesz igénybe a kibontás.

5. Támogatja a különböző formátumokat:

A Web2DB exportálja az Excel, az Oracle, az OleDB, a MySQL, a CSV, az XML és az Excel. Az exportszkriptek használatával testreszabhatja az adatok exportálását is, ha rendelkezik az alapvető programozási képességekkel. A Web2DB exportálhatja az adatokat az Excel 2003 és az Excel 2007 programba is, és segít a képeket az adatokba átfogó módon beágyazni. Ez az eszköz spam védelmét is biztosítja, biztosítva a biztonságot és a magánélet védelmét az interneten Source .

December 22, 2017