Back to Question Center
0

Semalt: 5 Ways To Supercharge A SEO elemzése a Web Scraping

1 answers:

Az internet tele van tanácsokkal a SEO. A webes törmelékkel meg lehet változtatni a versenytársak weboldalait, hogy a stratégiákat fel tudják állítani. Függetlenül attól, hogy át kell vágnia a címcímkét, a meta leírásait vagy a kulcsszavakat, a jobb tartalom-lehúzóval kell használnia a munkát.

Itt van 5 különböző módja annak, hogy feltöltsd a SEO elemzést a webbözéssel.

1. Versenytárs kulcsszóelemzése:

A versenyző webhelyét könnyedén lehúzhatja, és beszerezheti tartalmát kulcsszóelemzéshez. Ehhez használhatja a SEMRush-ot, és keressen megfelelő kulcsszavakat. A SEMRush egy átfogó adatrögzítő eszköz . Vele, akkor lehet meghatározni, hogy mely kulcsszavak a versenytársak használ. Is, tudod meg a hosszú farok és short-tail kulcsszavakat, és szerezzen a webhely jobb rangú.

2. Az oldalak teljesítménye:

A különböző SEO-eszközök és -szolgáltatások a jobb rangú domainekre és kulcsszavakra koncentrálnak. Fontos, hogy lehúzzon adatokat a weboldalak általános teljesítményének javítása érdekében. Szeretne nagyobb forgalmat irányítani a webhelyére vagy blogjára? A Google Adwords API kiváló eszköz, amely megkönnyíti az adatokat, és feltérképezi a weboldalakat. Emellett javítja a webhely teljesítményét és növeli rangsorolását.

3. Metaadatok kinyerése:

Kimono Labs and Import. io két kiemelkedő internetes kaparóeszköz . Segítenek a metaadatok kibontásában és a weboldalak indexelésében. Ha meg szeretné tudni, hogy miért a versenytárs webhelye jobb, mint az Öné, akkor próbáljon ki bármelyik eszközt, és találjon megfelelő kulcsszavakat webhelyére. Importálással. io és kimonó, könnyen kivonat meta leírások, meta címek és meta tagek, és javíthatja a teljesítményét a webhely.

4. Oldalsó oldalak oldalra rangsorolása:

A SEO célja növelni az adott kulcsszavak oldal rangját. Minden webmesternek szüksége van egy SEO webes lehúzóra , amely segíthet javítani webhelye teljes teljesítményében. Miután az adatok teljesen lekaptak, közzéteheti saját blogján, és meghajtja a minőségi forgalmat. Megpróbálhatja a Scrapy-ot, egy adatelnyelési eszközt, amely a főbb kulcsszavak megváltoztatása nélkül megkérdőjelezi az információkat a különböző webhelyekről. Az egyik módja annak, hogy növelje a rangot, hogy megtalálja, amit a versenytársak csinálnak, és emulálják a weboldalakat.

5. Belső és külső linkek:

Biztonságos azt mondani, hogy az internetes kaparás és a SEO szoros kapcsolatban áll egymással. Mindig belső és külső linkekre van szüksége a jobb keresőmotor rangsorolásához. A Getleft, a ParseHub és az OutWit Hub segítségével nemcsak feltérképezheti és kivonhatja weboldalait, hanem erős belső hivatkozásokat is létrehozhat.

Az internetes kaparóeszközök segítségével könnyen meghatározhatja, hány kulcsszót használ a versenytárs webhelye. Optimalizált számú kulcsszót kell tartalmaznia a tartalomban, és segít elkerülni a kulcsszavak kitöltését. Ezenkívül hasznos adatokat gyúrhat a videókról és a képekről. A megfelelő típusú kaparóeszközökkel könnyedén kiválaszthatja az információkat a képekből és videoklipekből, és nagymértékben növelheti rangsorolását. Röviden, a webes kaparás és a SEO segíthet megérteni, hogy a versenytárs hogyan éri el a keresőmotorok eredményeit Source .

December 22, 2017