Back to Question Center
0

Semalt: Ingyenes webragasztó szoftver az újoncok és a valódi profik számára

1 answers:

A programozótól eltérően a nem programozó nem írhat kódokat, és hiányzik a technikai készség. Ráadásul ő gyenge a matematikában, és mindig könnyű módszereket keres az adatok lekicsinyítésére vagy kitermelésére, az online feladatok elvégzésére. Ha nem egy programozó, aki számos feladattal foglalkozik, akkor próbálhatja meg ezeket a szoftvereket vagy alkalmazásokat, hogy weblapokat törje.

Lehúzó

A lehúzó erőteljes Google Chrome bővítmény. Ez egy egyszerű, de elképesztő alkalmazás egy vagy több oldal lekaparására és a táblázatokba exportált adatok konvertálására. Ezt a programot csak akkor lehet használni, ha elsődleges webböngészőjével rendelkezik a Chrome.

A lehúzó automatikusan beolvassa weboldalait, és kivonja az adatokat az Ön igényeinek megfelelően. Nem kínál számtalan lehetőséget, de felhasználóbarát felület.

Twitter és Facebook API-k

A Facebook és a Twitter API-k segítségével könnyen nyithatja meg az adatokat számos webhelyről. Azt is elemezheti a versenytársak webhelyeit, és figyelemmel kísérheti a kulcsszavakat. Az API az a felület, amely lehetővé teszi, hogy harminc fél eszköz férjen hozzá a közösségi média programhoz. A Facebook és a Twitter API-ja számos módon integrálható; gyűjthet, szkennelhet és kiválaszthatja az információkat annyi közösségi média profilhoz, amennyit csak akar.

Behozatal. io

Ez egy erőteljes és az egyik legjobb webes kaparás és adatbányászati ​​programok. import. io nem a programozók és a webes alkalmazásfejlesztők közül az egyik. Ezt az eszközt használhatja az adatok különböző URL-ekből történő leképzéséhez és saját igényeihez igazodó saját API-k létrehozásához. Importálással. én biztosan megkaphatod a kívánt eredményeket néhány másodperc alatt. Ez a program lehetővé teszi az adatok kiválasztását és weboldalakat a point-and-click gomb segítségével. Meg fogja találni a különböző weboldalakat, hogy megtalálja a megfelelő adatokat.

Kimono Labs

A Kimono Labs az egyetlen eszköz a listán, amely ingyenes és fizetős változatban is elérhető. Ha nem programozó vagy, akkor választania kell az ingyenes verzióra, és nem kell túl sok pénzt költenie az adatok kitermelési projektjeire. És ha programozó vagy profi fejlesztő vagy, akkor javasoljuk, hogy használja a fizetős verzióját, amely 20 és 30 dollár közötti költséggel jár, az Ön igényeinek és az Ön által kiválasztott tervnek megfelelően.

Ezek a webragasztó alkalmazások alkalmasak a programozók számára. Könnyen használható és online támogatással érkeznek. Ezenfelül ezek az alkalmazások mind az alap-, mind a fejlett webhelyekről és blogokról lekerekítik az idő és a minőség veszélyeztetése nélkül. Végül, de nem utolsósorban ezek az alkalmazások szerkeszthetik az adatait, és kényelmesen eltávolíthatják a helyesírási hibákat Source .

December 22, 2017