Back to Question Center
0

Web Scraper Link Selector magyarázta Semalt

1 answers:

A webes keresőknek a weboldalakon kell navigálniuk, és meg kell adniuk a pontos információkat,. Ez egy nagyon hatékony online folyamat, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kivonat több oldalt, amelyek Ajax a JavaScript. A felhasználók ezt a speciális kaparóeszközt könnyen telepíthetik anélkül, hogy bármilyen fejlett technikai készséget kellene használniuk. A webes lehúzó segíthet nekik összegyűjteni az összes szükséges információt gyorsan és egyszerűen. Ez a legjobb ingyenes webes kaparás Chrome kiterjesztés eszköz, amelyet kifejezetten a kezdő felhasználóknak terveztek,.

Minden alkalommal, amikor a webes lehúzó új oldalt nyit meg az internetről, a felhasználóknak valamilyen elemet. Terv készítése után a felhasználóknak szelektort kell készíteniük. Ezek a céltábla elemei, amelyek bizonyos adatokat tartalmaznak. A felhasználók a panelen keresztül hozzáadhatnak, szerkeszthetnek vagy törölhetnek szelektort. A felhasználók ezt a kaparóeszközt használhatják különböző típusú adatok - például tartalom, táblázatok, képek, telefonszámok, árak stb. Gyűjtésére. A szükséges információk összegyűjtése után a felhasználók átmásolhatják az eredményeket TSV-ként a vágólapra, menthetik azokat mappákba, vagy exportálhatják az eredményeket a Google Dokumentumok Excel táblázatként.

Többszintes navigáció

Ezzel az extrakciós eszközzel a webes keresők különböző kategóriák és alkategóriák között navigálhatnak, és egyszerűen kiválaszthatnak linkszövegeket. Például két linkszelektort választhatnak: az egyik a fő kategóriák, a másik pedig az alkategóriák közül. Így lehetséges a különböző weboldalak közötti navigálás és az URL-ek kivonása.

Hogyan kell kezelni a lapozást

Ma sok e-bolt és kiskereskedő több kategóriát is tartalmaz a weboldalukon. A felhasználóknak el kell dönteniük, hogy melyik kategóriát szeretnék használni. Minden csoport rendelkezik a termékek listájával, valamint a lapozással kapcsolatos hivatkozásokkal. Ráadásul a felhasználóknak emlékezniük kell arra, hogy vannak olyan oldalak, amelyek csak lapozási oldalakon érhetők el, és nem egy adott kategóriából. Csak el kell kezdeni egy webhelytérkép (terv) létrehozásával, és el kell kezdeni az elemek kibontását. Ehhez egy másik linkválasztót kell létrehoznia a lapozási hivatkozások kiválasztásához. A felhasználóknak emlékezniük kell arra, hogy amikor a webes lehúzó megnyit egy bizonyos kategóriát, csak az adott oldalról gyűjthet elemeket. Ezután számos lehetséges lapozási linket használhat. Ezek a linkek több kapcsolódó adatot fedezhetnek fel, valamint több lapozási hivatkozást is találhatnak a felhasználók számára.

Ez a kivonatoló eszköz néhány nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik, és segíthet a webes keresőknek, hogy összegyűjtsék az általuk kívánt eredményeket, később elemezzék őket. Ez egy egyszerű eszköz, amely nem igényel kódolást, és a felhasználóknak nem kell fejlett számítógépes programozási készséggel rendelkezniük. Ez a legjobb ingyenes webes kaparás a Chrome-kiterjesztés számára a nem programozók számára, akik weboldalt akarnak kivonni anélkül,. Csak a Google Chrome böngészőjét kell telepítenie a telepítéshez Source .

December 22, 2017